gott nytt år

nu kör vi, uppdaterar imorn
ha en bra kväll/natt folket! ;)


kvällens outfit tights från gina, linne från jc, tröja/tunika från
gina och skinbolero från gina

J


tagga

hej bloggen!
vaknade precis, hade kl på halv tolv men orkade inte upp så kom precis upp..
nu sitter jag iallafall här och är depp mitt hår är fortfarande rött men de oranga har försvunnit lite något posetivt..
vaknade imorse med migrän typ, så har precis knarkat i mig lite tabletter.. orkar verkligen inte med huvudvärken och speciellt inte på nyår av alla dagar på året.. ska ta och fixa mig lite snabbt nu sen drar jag in till stan och fixar det sista och kollar på brors match, han blev uttagen imorse glad för din skull bror!
efter matchen blire fixa sig snabbt, sen äre lite fest som gäller! får se vad som händer senare
hinner inte blogga nå mer idag men hoppas alla får en kanon kväll/natt!

& gott nytt år på er! :)

22.01

hola amigos
kom precis upp efter att ha tillbringat kvällen med bror och sofie framför teven och även i snön ute hah..
ska snart ta och hoppa in i en varm och lång dusch behövs efter stunden ute i -24 grader, usch för kylan
börjar tröttna som ni säkert märkt eftersom jag klagar hela tiden haha, kul att vi fick vinter ändå men de behöver
inte vara såååå jävla kallt räcker med -10 eller något.. senare blire kolla på några filmer, känner inte för att göra något annat, ska bara mysa lite för mig själv behövs de ibland också.. har även haft ont i huvet hela eftermiddagen/kvällen så därför jag inte drog iväg någonstans, tror några filmer och sömn kan göra så de försvinner, för imorn äre nyår och då vill jag inte må dåligt, ihih uppdaterar imorn om jag hinner! pusss


18.27

hello you
kom precis in, sjukt kallt vill jag lova.. 23 minus ute nu, de bara stiger och stiger usch!
nu ska jag sitta här ett tag och ladda ner musik inför morgondagen för de va min uppgift haha
sen om ett tag kommer bror och sofie då blire umgås med dom ett tag, sen får vi se vad som händer
blir troligen filmmys, har ingen lust till att dra ut i det här vädret mer idag.. uppdaterar senare
PUSS


-

always on my mind

to win my love

hej bloggen!
ställde klockan tidigt imorse för att kl tio skulle vi vara hos bror men kom såklart inte upp då, så vaknade när vi skulle åka så blev fixa sig snabbt sen blev de till munktorp hem till bror, och fika där sen blev de x-box spelande såklart, spelade fifa haha och vad ska man säga, jag är bäst! haha eller? kom hem vid tolv gick och la mig direkt var så jävla trött och efter de blev de fixa lite grejer tills imorn.. och nu sitter jag här, funderar på att lägga i toningen snart så man ser okej ut imorgon iallafall.. får se om jag drar till bästavän som äntligen kommit hem.. beror på om man pallar ut i de kalla jävla vädret, börjar bli fööör kallt nu snart 30 minus ju! annars blire bara va hemma, bror och sofie skulle komma över så blir kolla film med dom eller nått, får se! har inte bestämt mig än.
nej nu ska jag duscha sen fixa toningen tror ja, uppdaterar senare! PUSS

pluttisarna


fick de här julkortet av mina pluttisar för några dagar sedan
linus&lina

<3

cause I know how I feel about you now

watching the stars

hej på er
färgade ju håret som sagt, och resultatet blev rent sagt åt helvete haha
orangeröda nyanser, ser ut som jag gjort onrangeröda slingor, ser verkligen hur fult ut som hellst, och jag överdriver inte.. men som tur är så har jag en svart toning här hemma, så blir lägga i den innan nyår
så man ser okej ut då iallafall, sen får jag fixa en ny färg så jag får bort allt helt..
annars så blev de ut en sväng nu ikväll men var så jävla kallt ute 20 minus, så kom precis in..
nu ska jag snart slå på en film och bara tare lungt, känns som jag behöver sömn efter natten som var och dom senaste dygnen, uppdaterar senare eller imorn,puss!

J

färgning - kastanj

sitter med färgen i håret nu, hoppas på att de blir posetivt resultat bara
uppdaterar när jag tagit ur färgen



you make me feel so good '

You turn my world to such a better place

and as i say it louder i love how it sounds

hej bloggen!
ställde klockan tidigt imorse för jag hade tänkt duschat och så jag hade tid på mig och fixa mig.. men när mobilen ringde va jag så jävla trött så somnade om, sov knappt nå i natt.. somnade fyra och sov aldrig djupt vaknade varje timme av ljud och grejer, så hade en bad night.. så somnade om och vaknade halv nio av ett sms, men tur va vell de annars hade jag sovit ännu längre.. blev upp direkt och så fixa jag i ordning mig sen blev de till västerås.. drog till gina direkt och bytte tröjan jag fick i julklapp av bror och sofie som var förstor, hittade även ett par skor,en mössa, ett par tights och en kofta, så blev nöjd.. åkte från västerås runt två, stannade i hallsta på vägen hem en sväng och sen i stan i köping, där de blev köpa de sista inför nyår så nu är de klart också..
kom hem strax efter tre då blev de fixa lite mat så jag fick i mig lite, för jag orkar inte med att yrseln skulle komma tillbaka.. efter det blev de träna och nu sitter jag här, ska snart ta och färga håret.. ska ge mig på ett nytt försök att färga bort de mörk svart/röda färgen, börjar tröttna på det.. hatar när de övergår i rött i ljus, så nu ska jag försöka få det brunt, till min vanliga färg.. kommer nog ta ett bra tag men börjar med kastanje färg och hoppas på att det blir någon skillnad denna gång, uppdaterar efter! puss

hoppas på effekt



fick en sån idag, ska se om de kan göra mina axlar och rygg bättre
orkar inte ha ont längre, uppdaterar sen!

måndag och två veckor kvar av lovet!

hej bloggen!
vaknade för ett tag sen blev kolla a walk to remember igår kväll och sen ett avsnitt paradise hotell efter det så somnade runt halv två.. sitter iallafall här nu och kollar runt lite bloggar.. ska snart ta och fixa mig sen plocka undan lite på rummet, sen blir de försöka rensa lite på datan min hårdisk börjar nämligen bli full så måste rensa bort allt jag inte behöver sen ska jag så småning om köpa en ny.. annars idag så har jag inte så mycket planer får besök senare på eftermiddagen/kvällen så måste hålla mig hemma.. får se vad som händer, tar dagen som den kommer.. uppdaterar senare pussen!

uppdatering

hej bloggen!
länge sen jag skrev, julafton blev iallafall lyckat.. firades först här hemma med familjen, sen vidare till farmor och faster senare vid fém drog vi till kolbäck/vänsta och firade där med släktingar på mammas sida, mycket nice!
överraskade blev vi också, för sandra hade hållt de hemligt att hon skulle komma hem till sverige, så fick träffa henne också hur kul som hellst.. fick många bra julklappar där när vår otroligt snygga tomte (sandra) kom.. blev en hel del smycken,kläder,pengar och presentkort.. åkte från vänsta runt tio och då blev de till munktorp till brors nya hus och så firade vi där med bara familjen.. fick då en väska,kläder och mobil.. nya sony ericsson satio hur bra som hellst! ihi.. kom hem därifrån runt tolv, då blev de packa upp grejerna och kolla film sen slockna jag runt två..

på juldagen blev de sova till tolv, sen blev de upp och städa undan och fixa sig sen kom ebba hit, så blev de vara med henne, tog de mest lungt och pratade om allt och inget.. sen runt ett drog vi ut en sväng, va uppe hela natten somnade vid halv nio på annandagen (alltså igår).. sov tre timmar och blev väckta halv tolv för att vid halv ett skulle vi åka till köping.. gick upp och fixa upp oss fort.. sen blev de till köping hem till ebba och kolla på teve där sen vid halv fyra blev jag hämtad så drog vi till hallsta till mormor och morfar för att morfar fyllde år, blev fira han och träffa bästa kusinerna.. länge sen man träffa dom så va riktigt kul.. blev middag och fika där, sen vid sju åkte vi och hämta ebba så drog vi hem hit.. så sov hon här i natt igen, vi va trötta efter att bara sovit tre timmar så slocknade vid ett.. och idag vaknade vi vid elva.. blev ner och äta frukost sen blev det kolla på två filmer, haha roliga repliker var de i den första iallafall och den andra var bra förutom att jag inte fått med slutet i filmen jag laddat ner haha så fick inte se det.. efter det blev de bara tare lungt och vid halv sex drog vi till köping och handlade köpte bla hårfärg så blir färga håret till nyår, ska prova kastanjefärg och se om de blir någon skillnad denna gång efter de skjussa vi hem henne.. och nu sitter jag här bror kom precis, så nu blire ner och umgås med han och sofie sen får vi se vad som händer.. uppdaterar senare!

god jul!

hej bloggen!
idag är det julafton vilket innebär att det blev upp tidigt, hade klockan på nio för att bror och sofie skulle komma vid tio, men orkade inte gå upp så blev upp kvart i tio.. var svin trött eftersom jag somnade runt fyra, prata med ebba till ett sen blev de duscha och kolla scrubs hela natten haah, inget liv jag vet! blev iallafall julfrukost med robin och sofie.. och efter det hjälpte jag bror med rim på ett av hans paket, och så blev de fixa dom sista julklapparna jag inte slått in så nu är det klart! nu sitter jag här bror och sofie åkte för ett tag sen. ska strax åka ner till farmor och lämna hennes och fastrarnas paket.. sen blir det hem och fixa sig och så blir det såklart kalle med familjen, sen drar vi iväg mot kolbäck/vänsta och är där hela kvällen, och efter det blir det stanna i munktorp hos bror och fira jul med bara familjen.. får se när vi kommer hem, finns på mobilen.. ha en bra jul allihop!
uppdaterar senare ikväll/natt skulle jag tro,puss!

lina hansson



bild från igår, när jag äntligen fick träffa plutten.. :)


one day left

hej på er!
idag är den tjugotredje vilket innebär att det är julafton imorn ihi, dan före dan som man brukar säga
blev ha klockan på tio imorse, tänkte att jag skulle gå upp i tid så jag skulle hinna med allt.. men somnade om till elva, då jag vaknade av att grannen ploga utanför inge vidare kul, men på ett vis var det vell bra för då kom jag upp.. gick ner och fixade lite frukost sen blev de börja städa, blev storstädning av rummet för det behövdes verkligen.. hade ingen stor lust till det men jag var illa tvungen, så satte på spotify listan och höjde volymen på jamon och det var vell det som räddade mig haha.. och nu sitter jag här och har precis städat klart, så nu ser det riktigt bra ut! skönt och ha det gjort.. förstår faktiskt inte att det redan är jul, kändes som vi nyss började gymnasiet.. och nu är det redan tjugotredje december, vilket innebär att jag gått halva ettan redan.. sjukt hur fort det kan gå ibland.. nu ska jag ta och fixa mig lite sen gå över till grannen en stund.. senare blir det slå in julklapparna som inte är inslagna kanske kan få lite mer julkänsla då? ihi senare ikväll kommer bror och sofie
över så blir det äta pizza och umgås med dom.. nej nu ska jag sluta skriva, och fixa mig lite, uppdaterar sen
puss!


22/12

hej bloggen!
idag är det första dagen på lovet, otroligt skönt att vi slapp åka dit på avslutning.. eller avslutning och avslutningen är vell inte så mycket till avslutning nu på gymnasiet skulle faktiskt haft lektioner som vanligt fast få sluta vid ett.. men riktigt skönt att slippa åka dit.. vaknade runt tio av massa skrik, inget man uppskattar vill jag lova! men ska vara glad att jag inte blev väckt vid sex iallafall.. låg kvar i sängen en timme ungefär.. sen blev de upp och fixa lite frukost/lunch, sen vid halv ett blev de gå och möta farijababe som kom med bussen från köping.. sjukt kallt var det, men skönt med en lite promenad på morgonen.. drog hem till mig direkt iallafall, så blev de sitta vid datan och bara softa med henne hela dagen.. sjukt kul och vara med henne, händer allt för sällan!
och vid halv sex eller nå blev de åka in till köping, åkte till nibble och handlade lite små grejer inför jul som vi inte hade hemma, och så lämna vi farija också, träffade på världens mysko gubbe som ba sprang runt och skrek haha.. efter det blev de iallafall åka hem, och då blev de äta wook/thaimat, mycket gott! börjar äntligen få lite aptit, som jag inte haft på över en månad.. efter det blev de ta tag i städningen av garderoben, som såg ut som ett helvete.. men nu äre klart, och det blev riktigt bra! nu sitter jag här och dunkar lite musik och njuter av att det är lov hih.. nu ikväll blir det bara tare lungt, huvudvärken börjar komma tillbaka, så blir ladda ner några bra filmer och bara ha lite filmmys för mig själv.. behövs de ibland också! imorgon väntas en massa städning och fixande inför julafton.. nej nu ska jag sluta skriva och ta en varm dusch innan jag lägger mig i sängen och spenderar resten av kvällen där, uppdaterar imorn..puss på er!

äntligen lov!

hej bloggen!
idag blev det till skola, sista sköna måndagen för efter lovet kommer måndagar vara ett rent helvete haha
började 10.10 och kom till skolan 08.30 så blev bara tare lungt tills vi började, hade företagsekonomi första lektionen, fick fika och så blev de köra hängagubbe och sen ett spel.. sen var det lunch drog och åt med apple,malin och louise.. sen efter lunchen var det info och layout,som blev uppskuten en kvart så hade bara 25 minuters lekton, fick någon uppgift om jul, som vi skulle skriva.. sen var det inställd matte så då flytta vi upp turism istället för att ha håltimme så fick vi sluta 13.30 istället för 14.25, vilket va hur skönt som hellst!
blev vara kvar i arboga ett tag med farija, så tog vi 14.50 bussen, drog till farmor direkt, sen blev jag hämtad så blev de in till köping.. kom hem för ett tag sen, blev duscha direkt frös som ett helvete så himla kallt ute nu, går ju knappt att vara ute.. nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, och njuter av att det faktiskt är lov.. känns verkligen inte som det! så otroligt skönt att vi slipper gå till skolan imorn, skulle haft två info och layout lektioner men eftersom jag,apple och malin är klara så blev vi lediga.. vilket jag gillar grymt mkt! så ikväll blir det bara filmmys! skriver mer imorn,puss!

091220

hej bloggen!
igår blev de upp vid tolv, skynda mig in i duschen direkt när jag vaknat, för redan vid ett skulle bror komma och hämta mig, han kom runt ett då blev de äta sen runt halv två bar det av mot örebro och marieberg, va sjukt mycket folk! haha men så är det oftast helgen innan jul, helt sjukt att det är jul nu har inte fått den känslan än hihi.. men fixade klart dom sista julklapparna iallafall, har bara bästavän kvar nu.. men de fixar jag i mellan dagarna för vi byter efter julafton.. träffade även saknade prosha där..åkte från örebro runt fem och var hemma runt sex och då drog jag och pappi direkt till köping och hämta bästaebba.. sen blev de lördagsmys med bästaebbis! somnade runt fem halv sex någon gång

så idag är man lite trött.. vaknade för ett tag sen, har precis ätit frukost.. och nu sitter vi här, idag blir det bara tare lungt med henne, sitter och laddar ner en film nu så blir nog kolla på den sen.. senare får vi se vad som händer.. imorgon är det skola, känns rätt värt eftersom typ alla har lov nu haha, men får förhoppningsvis sluta imorn, eftersom jag är klar med arbetet i turism/info & layout, tummen upp på det! nej nu ska jag sluta skriva, uppdaterar ikväll puss!

äntligen fredag!

hej bloggen!
hann inte blogga något igår.. blev till skolan som vanligt, vaknade med en jävla huvudvärk men tog mig till skolan iallafall, började dagen med spanska direkt på morgonen natur och stg hade nationellt prov så va bara vi och sp, så blev en lugn lektion, spelade spel och fick fortsätta skriva dagboken haha.. sen var det halvklass företagsekonomi blev räkna ut intäkter och sånt.. sen var det turism började med nytt arbete, som var att man skulle anordna en resa, och jag fick vara med äppelskrutt och malin.. så vi började jobba med det.. sen var det lunch drog och åt lite, sen var det svenska kollade film hela lektionen, sen var det praktisk marknadsföring då vi började en ny uppgift, och där ska man bygga upp en egen shop och grejer lite krångligt men det ska nog gå hihi
sen var det sista lektionen info och layout, va knappt några på lektionen eftersom det var omprovs tid då, men jag fortsatte med gruppuppgiften om grekland.. sen slutade vi runt halv tre, drog till bussen och åka till valskog, sen blev de gå hem till äppelskrutt, träffade bästavän som va hemma från skolan, blev fixa mat och det blev lite galna grejer i köket haha, sen blev de bara sitta och prata med dom, vi fick nå ryck så började snacka engelska.. sjukt roligt hade vi iallafall ni anar inte haha :-) , senare blev de träna, och efter det blev de spanskaplugg och sen sova..

idag var det skola som vanligt, började 9.00 med info och layout gjorde klart uppgiften om grekland och den blev great.. sen var det bransch och produktkunskap fick pepparkakor och grejer av johnny för att de var sista lektionen innan lovet, skrev en snabb utvärdering sen fick vi veta vilket betyg vi ligger på just nu sen fick vi sluta.. och efter det var det inställd engelska, mycket skönt! så blev extra lång lunch, det gillar vi! efter lunch var det försäljning och service började på ett nytt kapitel och fick sluta 12.40.. mycket skönt! nu är det bara en skoldag kvar till lov great, skulle slutat på tisdag men då blir vi lediga för vi är klara med grupparbetet hihi :) efter skolan blev de stanna i arboga iallafall, och kom precis hem.. nu sitter jag här och fryser, sjukt mycket snö ute och kallt är det, 19,2 minus var det när jag kollade nyss.. de är vi inte vana med här i sverige, haha ska vell inte klaga nu när vi väl fått snö men så jävla kallt behöver de inte vara, fryser ju ihjäl! nästan iallafall ;) ikväll blir det lungt för min del mår inte så bra huvudvärken vill inte släppa och ont i ryggen har jag..båda bröderna kommer över, så blir bara fredagsmys, och imorn åker sofie och damerna till göteborg stort lycka till, till er! nej nu ska jag sluta skriva, och ringa bästavän en snabbis puss!

<3


bästaelin


nu har min vän åkt till thailand, hoppas du får de bäst där borta i tre hela veckor..
kommer kännas tomt att inte prata med dig på så länge, så glad att jag har dig..
hjärtat!


bra på att blogga, eller ;)

hej bloggen!
förlåt för en dålig uppdatering men har knappt suttit vid datorn denna vecka..
i måndags var det skola igen iallafall, dagen gick hyfsatt snabbt.. våra måndagar är inte alls jobbiga, så känns skönt efter en helg att ha en lugn dag.. började 10.10 med företagsekonomi jobbade med uppgifter sen var det lunch drog och åt med jennifer, eftersom vi har delad lunch på måndagar, sen var det info och layout fick göra julkort sen fick vi sluta,riktigt skön lektion, sen var det rast ett tag eftersom vi fick slutade tidigare från info och layout, sen var det matte iallafall fick tillbaka provet, och jag fick godkänt, trodde verkligen inte det, för de gick åt helvete, men som tur klara man det iallafall! sen var det sista lektionen turism då vi kollade på en film sen fick vi sluta när den va klar, så slutade runt två istället för 14.25.. ganska så skönt! efter skolan blev de ta bussen till valskog, gick med apple hem och väntade på bästavän, sen blev de va med henne, bäst är hon! senare blev de träna och sen film osånt på kvällen

igår var det skola igen, började 9.15 med svenska, hade slått ihop svenskan och info och layout så hade svenska hela tiden, jobbade klart med muntliga grejen på datan om en idol, sen blev de redovisa det, så nu är det klart också! känns skönt.. fick sluta efter redovisning så slutade halv elva istället för elva.. sen hade jag inga fler lektioner, eftersom att min grupp inte hade idrott denna vecka..  så hade bara en lektion, men blev stanna i arboga med apple och farija, för dom skulle ha lektion vid två.. drog och åt lite på lunchen sen blev de sova på en träbänk i skolan, inte de skönaste men va så jävla trötta.. vid tre slutade dom då blev de dra till station och vänta på 16.15 bussen, blev hem direkt och sova en timme.. va så jävla trött.. senare på kvällen blev de träna och skriva klart svenska grejen, så nu är den klar också, blev sova tidigt mådde inte så bra..

idag var det skola igen, började 8.40 med matte, segt med matte första lektionen men gick vell okej, började med procent usch jag hatar det verkligen.. sen efter matten var det bransch och produktkunskap satt i datasalen hela lektionen och gjorde några övningar på internet, sen var det inställd engelska blev göra klart turism grejen som ska va inlämnad imorn och någon engelska text vi fick i uppgift för hon var hemma.. sen var det lunch drog och åt lite, sen var det svenska kollade film hela lektionen riktigt skönt fast filmen sög.. efter de var det försäljning och service jobbade med uppgifter hela lektionen sen slutade vi 14.20, och då blev de sitta kvar i skolan med jennifer ett tag, sen blev de dra till station och ta 14.50 bussen till valskog, blev hämtad där.. blev sova ett tag och har precis vaknat, nu ska jag strax åka in till stan och fixa lite julklappar, sen får vi se vad som händer.. blir nog bara tare lungt ikväll.. mår inge vidare, ont i ryggen,knät,huvet och så börjar halsen bli värre igen.. bara 4 dagar kvar till lov, känns underbart! nej nu ska jag sluta skriva, puss!

ullared var great!

hej bloggen!
vill bara börja med att erik är bäst, hann vann idol och jag bara älskar vinnar låten higher kan inte sluta lyssna på den hihi :) i fredags blev de som sagt åka hem till bror på kvällen, åkte runt elva sen vid halv två gick jag ut och vänta på mormor som hämtade mig,bj och lise.. sofie följde inte med för hon blev sjuk.. åkte till skingubben och väntade på bussen som kom runt två, sen bar det av mot ullared med syssling, blev en riktigt lyckad resa, tack för det syssling! kom även hem med lite kläder till mig själv och några julklappar.. åkte från ullared vid 14.40 igår och var hemma vid nio.. då blev de äta lite, duscha och kolla fotboll sen somnade jag runt halv tolv, va så jävla trött haha!

idag har jag inte gjort mycket alls, legat i sängen hela dagen, vaknade runt tre sen blev de kolla film och sen sova en timme, sen runt fem kom bror då blev de kolla fotboll med han liverpool-arsenal.. efter matchen drog han hem då satte jag mig här och laddade ner lite musik, och nu ska jag snart försöka äta lite, sen tillbringar jag resten av kvällen i sängen, söndagsmys med tända ljus,musik och sen blir det slå på någon bra film.. imorgon är det lucia, så blir direkt till kyrkan när man kommer till arboga, är inte alls taggad till skolan, men bara 7 skoldagar kvar innan lov iallafall, ska bli så jävla skönt med lov! hih nej nu ska jag sluta skriva, uppdaterar senare eller imorn,puss!

ERIK GRÖNWALL

hej bloggen!
idag blev det till skolan som vanligt, började vid nio med info och layout hade prov som gick helt okej.. sen blev de göra klart uppgifterna, efter det var de bransch och produktkunskap gick igenom typ och gjorde uppgifter.. sen var det engelska fortsatte med uppgifter och gjorde nått spel eller vad man ska kalla det, sen var det lunch drog och åt lite med tjejerna, sen blev de bara tare lungt, och efter lunch var det försäljning och service, fortsatte med kundbreven och gjorde klart det, sen slutade min grupp runt ett, blev stanna i arboga.. jag och jennifer drog till lidl och köpte energidryck och nått annat, haha lite kul var det.. sen blev de ta bussen hem iallafall, skulle dragit till bästavän med blev ändrade planer så drog till faster och vänta där tills pappa kom och hämta mig.. sen blev de hem gick och la mig direkt och sov i två timmar, sen blev de idol med lite folk & erik fick såklart några röster.. och nu sitter jag här har precis duschat och fixat mig lite, ska snart kolla omröstningen i idol och jag hoppas verkligen att erik vinner, han är bäst! men calle har varit helt okej ikväll också.. senare efter det drar jag med bror hem sen blir jag och sofie hämtade av mormor typ halv två, sen bär de av mot ullared! hoppas på en bra dag imorn, klart man kommer sakna bästakusin som inte följer med :( nej nu ska jag sluta skriva och fixa klart mig sen kolla idol, heeeeeja erik! pussen!

fredag och vi gillart extremt mycket!

hej bloggen!
bloggar lite snabbt nu på morgonen, hann inte skriva något igår, blev iallafall till skolan spanska direkt på morgonen, blev en ganska lugn lektion för många var och vaccinera sig, så jobbade bara med massa uppgifter och sen var de hörövning i slutet, sen var det företagsekonomi, gjorde räkneuppgifter och grejer, sen var det turism antecknade typ hela lektionen, sen får vi inte glömma och säga att jag träffa världensbästa som var på skolan igår med hennes skola, och förmodligen börjar hon på vasa efter sommaren :) , sen var det lunch drog och kollade på dansuppvisning repeat som skulle dansa, och efter de vare svenska fortsatte med idolmuntliga uppgiften, sen var det praktisk marknadsföring började med läxförhör som gick okej, sen blev de anteckna.. sen fick vi sluta 20 min tidigare eftersom torsdagslektionen är lång, då blev de bara tare lungt och sista lektionen var det info och layout, slutade halv tre, drog till station direkt med tjejerna, så blev de åka till valskog, gick hem med apple direkt, lagade lite mat och åt direkt, sen kom bästavän hem då blev de film med dom två, senare på kvällen blev de träna, och sen blev de dusch,film oså blev de fixa lite, och sen blev de sova hyfsad tid..

nu ska jag dra ner och fixa lite, sen ta bussen till skolan, uppdaterar ikväll puss!

i was born to make love you

hej bloggen!
blev inge bloggande igår, blev till skolan som vanligt, hade inställd info och layout så började vid tio, då var det svenska började med muntliga uppgiften då jag ska prata om jordin sparks haha, sen var det lunch gick och åt lite sen blev de gå upp till badet direkt med heidi och farija, blev simma för vg ryggsim och trampa vatten för mvg.. sen fick vi sluta, duschade och fixade oss sen blev de gå tillbaka till skolan, och då vare ett bra tag tills vi började, så då satte vi oss vid datan ett tag, sen blev det spanskalektion gick igenom massa grejer och jobbade i boken.. sen 15.20 slutade vi.. då blev de sitta kvar i skolan med farija och heidi och vänta på bussen, drog till station runt fyra oså blev de ta 16.15 bussen till valskog, drog till farmor och faster, blev äta lite där sen blev de hem och fixa sig, sen blev de iväg och träna, senare blev de en massa plugg av matten, fattade typ inte ett piss, så la bort böckerna vid elva och sov tidigt..

idag vaknade halv sex som vanligt, låg kvar i sängen ett bra tag så blev lite smått bråttom hih, men hatar verkligen när man måste gå upp, man skjuter bara fram tiden osen blir det stressigt istället.. iallafall kom till skolan halv nio som vanligt, väntade på farija och heidi som kom strax efter, sen var de matteprov som gick sådär, hatar verkligen potenser! gjorde provet på en halvtimme, sen blev de rast ett tag efter provet och sen var det bransch och produktkunskap läste och gjorde uppgifter inför läxförhöret/provet som är imorn.. sen var det engelska pratade om kursen, gjorde förslag på planering och massa skit för att vi är så långsamma haha, sen var det lunch efter det, drog och åt lite av äckelmaten sen efter lunch var det svenska i en timme och 10 minuter, en aning drygt, fortsatte med uppgiften men kom typ ingenstans haha, sen var det försäljning och service sista, antecknade och började skriva kundbrev.. sen slutade vi 14.20.. skönt och sluta hyfsatt iallafall.. blev stanna i arboga efter skolan, och så blev de vänta tills apple slutade vid fyra, drog till station direkt, och ta 16.15 bussen, gick av i valskog och gick hem till henne, blev bara sitta och prata när vi kom hem till henne om allt och inget, och bästavän va såklart med för hon hade kommit hem, sen blev de fixa lite mat oså åt vi, sen drog jag in till köping och fixade lite grejer, sen blev de hem och bara tare lungt oså pajjade mobilen så blev försöka få igång den, uppdaterade och allt försvann så nu har jag knappt nå på mobilen blir så lack, hoppas på att man kan få en ny snart iallafall, somnade ett tag sen blev de duscha och nu sitter jag här, ska snart ta och börja kolla på bransch och produktkunskapen läxförhör imorgon, blandar ihop allt haha..
senare blire film eller nått sen försöka somna hyfsatt, känner att jag behöver sömn just nu! är så otroligt trött i skolan på dagarna, så tror det behövs.. nej nu ska jag sluta skriva, hör imorn puss!

måndag

hej bloggen!
idag blev de till skolan igen, sovmorgon men kom tidigt till skolan så blev sitta med apple på hennes bild tills farija och heidi kom sen blev de va med dom, började 10.10 med företagsekonomi gick igenom nytt kapitel, verkar mycket svårare men hoppas på att man fattar det sen iallafall, sen var det lunch drog och åt med apple,louise och dom.. sen fick vi reda på att våran info och layout var inställd så fick typ två timmars lunch, och det gillar vi! sen var det matte jobbade inför provet, känns inte bra.. kan typ ingeting, har aldrig förstått mig på matte och kommer aldrig göra de heller, usch! sen var det turism sista lektionen hade johnny som vikarie eftersom eva va sjuk, gick igenom turistgeografi oså fick vi sluta lite tidigare.. sen blev de sitta kvar i skolan med farijababe oså började vi med svenskan, men hann inte klart så blir fixa resten imorn.. drog till station runt fyra, så blev de ta 16.15 bussen till valskog, drog till farmor direkt va där ett tag och kom hem vid halv sex, gick och la mig direkt och sov ett tag och nu sitter jag här har precis duschat, nu blire försöka plugga lite matte sen blire teven resten av kvällen skulle jag tro, orkar inge annat.. finns på mobilen, sitter knappt vid datan längre, men ska försöka uppdatera varje dag iallafall,pussen!

update

hej bloggen!
förlåt för en dålig uppdatering men har inte haft tid och ork för att blogga nu i helgen..
i fredags blev de till skolan, kom till skolan runt halv nio men började inte förens 10.10
eftersom första lektionen var inställd, så blev sova lite på en hård bänk i skolan haha tills
heidi och farija kom vid nio.. sen blev de va med dom, och 10.10 började vi och hade bransch &
produktkunskap, gjorde inte så mycket fortsatte med EFI analysen och när vi var klara fick vi sluta
sen var det engelska, hade läxförhör på orden som gick helt okej, sen slutade vi 11.25.. drog och åt
med apple och louise och dom, sen vid kvart i tolv fick vi skjuss av fredriksson till valskog, blev hem till
louise och kolla på film, och bara pratade.. sen vid halv tre blev de gå hem till applebaby och bästavän
och på kvällen blev de fredagsmys med mina tjejer, idol och en massa annat..

igår blev de upp hyfsatt tidigt och så blev de dra till västerås med bror, hade tänkt att jag
skulle börja köpa julklappar,kom hem med present till pappa som fyller nu i veckan, julklapp till sofie
sen hittade jag inge mer, men hoppas på att man hittar en del i ullared.. hittade även kläder till jul och nyår..
så nu är det klart.. åkte från västerås runt tre så då blev de direkt till köping och hämta ebba, så drog vi hem till mig, blev en lyckad kväll/natt.. somnade runt halv fem och vaknade runt halv tolv, av att man fick sms inte lika kul.. och runt två blev de åka in till köping och hem till bror.. där kusinerna var, blev baka pepparkakor och pepparkakshus med dom hehe, sen blev de spela wii och bara umgås med dom, gör de alldeles för sälan..
blev åka hem runt sju, och har precis duschat.. ska snart försöka äta något sen blir det sängen tidigt ikväll, inte sovit mycket i helgen och de känns verkligen.. blir kolla film och bara tare lungt, behöver igentligen plugga med de orkar jag inte.. uppdaterar senare eller imorn,puss!

091202

hej alla läsare!
idag blev de till skolan som vanligt, började tjugo i nio med matte fick tillbaka ett test vi gjorde för flera veckor sen, fick G på det iallafall.. sen fick vi veta att vi har matteprov nästa vecka, och jag kan verkligen inte det! sen var det bransch och produktkunskap hade genomgång sen började vi med EFI analys av massa grejer, sen var det engelska gjorde inte så mycket, plugga lite provet/läsförhöret som är på fredag bara, sen var det lunch drog och åt lite med heidi och farija, sen efter lunchen var det svenska gjorde inte så mycket, skrev lite om filmen och pluggade till provet, sen fick vi sluta tidigare från svenskan för att en fotograf skulle komma och ta kort på vårat program, hoppas att man inte blev med på någon iallafall, haha.. sen var det prov i försäljning och service, vet inte vad jag ska säga om det, konstiga frågor så får se hur det slutade haha, sen efter provet sluta vi, va klar runt två då blev de sitta i skolan till halv tre och då blev de gå till station och ta 14.50 bussen till valskog, blev hämtad där av fia, så blev de åka hem direkt, åt lite och nu sitter jag här, har precis fixat mig så när pappsen kommer hem blire åka och hämta bästaebba, så drar vi först till brors nya hus i munktorp och lämnar en teve sen blire till västerås och kolla mobil, applebabe skulle med igentligen men hon blev sjuk så bästaebba följer med, de blir bäst.. nej nu ska jag sluta skriva, uppdaterar senare eller imorn,puss!

nobody say it was easy, no one ever said it would be this hard, oh take me back to the start

hej bloggen!
idag var det skola igen, kom till skolan vid halv nio men började inte förens 9.15 så blev sitta i skolan med apple,malin,cilla,ewe och jennifer.. sen var det iallafall info och layout första lektionen, började med nya övningar som var hur drygt som hellst men överlevde hehe, sen var det svenska började skriva filmanalys och eftersom vi fick se slutet först av filmen och sen början bara för vi hade varit sjuka, så blev de helt cp, så på fredag blire hyra filmen med apple haha, gjorde inte så mycket skrev lite bara på svenskan, sen var det lunch drog och åt direkt sen blev de gå till badhuset, tog typ en halvtimme haha och heidi hade planerat att de skulle gå på tio minuter, va iallafall framme tjugo i tolv, och vi började tolv så satt där och vänta till henke kom, sen blev de simma längder hela lektionen för vg orkade inte och hann inte simma för mvg, så blev för vg.. nästa gång ska vi livrädda och massa skit usch.. efter badet blev de gå tillbaka till skolan, sen blev de sitta där till tre då spanskan började, hade muntligt prov som gick helt okej, fick sluta när det var klart efter typ fem minuter.. då blev de sitta i skolan med farija och heidi till halv fyra typ då vi drog till station och vänta på bussen som kom 16.15 så blev de åka hem, blev sova ett tag sen vid halv sex blev de börja plugga försäljning och serive, har pluggat till nu dvs tre timmar men kan de ändå inte, blir så trött på mitt huve, får inte in något! hur mycket jag än pluggar.. så nu skiter jag i det, och lägger mig framför teven resten av kvällen, känns som jag behöver det.. de enda man gör om dagarna är plugga i skolan och när man kommer hem fortsätter man bara, blir bara för mycket, så nu lägger jag bort böckerna! väldigt tråkigt inlägg hehe, imorn blire det iallafall bästa apple och torsdag blire plugg och på fredag blire äntligen bästavän, ska sluta skriva nu, pussen!

RSS 2.0