if you dont love me, why do you raise my hopes

känner mig helt slut, världens huvudvärk och allt bara snurrar
blir en tidig kväll för mig ikväll, och försöka bli frisk. vill inte bli sjuk
nu när det är lov och allt! räcker med att jag var sjuk förra lovet,
så blir inge mer bloggande idag, blir en dusch nu sen en film!
puss

J

lite update

hej på er!
i fredags blev det som sagt umgås med thatia ett tag efter skolan och sen blev det möta upp ebba så drog vi till pizzerian där vi delade på en sallad! mycket skratt blev det och så träffade vi på lite människor där också.
sen blev det till gårn efter det, då louise och thatia kom också, blev spela lite biljard, pingis och bara softa där med dom! drog hem runt halv tolv när det hade stängt, och så blev de myskväll när vi kom hem.
igår blev de upp tidigt, drog till örebro till marieberg med ebba, hittade lite grejer men köpte inte något.
blir handla för min del på torsdag då det blir till västerås med ebba! drog hem från örebro runt tre och så blev det umgås med henne resten av kvällen, kollade även melodifestivalen och så blev de såklart härg och kvällen avslutades med en film! idag har vi bara legat i sängen och kollat film och så! kom precis hem efter att ha skjussat hem henne, nu sitter jag här och funderar på vad som händer ikväll, de visar sig!
pusss

J

sportlov

hej på er!
förlåt för en dåligt uppdatering på sistondet men har varken haft tid eller lust till att skriva.
åkte som sagt till thatia och bästavän i tisdagskväll och sov där, blev plugga datorkunskap
och bara umgås med dom, riktigt nice! och i onsdags blev de varken dans för mig eller thatia pga
att de varit så mycket i skolan denna vecka. och igår blev det först skola ganska så sköön dag pga inställda lektioner, blev stanna i arboga med louise och apple iallafall och lovar har inte skrattat så mycket som vi gjorde, riktigt kul var det! sen blev de plugga till engelskaprovet med thatia.
och idag blev det till skolan, var på någon föreläsning eller något inom turism en timme sen var det engelskaprov
som inte gick så vidare bra! och sen var det svenska sista lektionen, argumenterade om knark, hur drygt som
hellst men gick okej iallafall! slutade runt halv två, blev sitta kvar i skolan med tjejerna och vänta på tre bussen. drog hem till thatia direkt, och sitter hemma hos henne nu. var tvungen att träffa henne ett tag eftersom hon åker imorn! senare runt sju eller så kommer ebbis så blir det dra och äta med henne och senare blire troligen till gårn, och så stannar hon hos mig hela helgen, blir till örebro och grejer imorn också! uppdaterar när jag har tid, pusss

hääärligt med lov nu också, behövs verkligen!

J

skriver lite snabbt

hej på er!
blev till skolan, dagen gick ganska så fort och det gillar vi!
började med turism då vi bara gick igenom en uppgift och så berättade såklart eva någon historie haha!
sen var det näthandel och efter de företagsekonomi och sen var det lunch, efter de idrott dansade, fick välja
grupper så blev jag,thatia,heidi,farija,häger och freddie i en, haha kanon! efter idrotten var det en lite längre rast och till sist bransch och produktkunskap och så slutade jag tio över två. men blev stanna eftersom farija hade prov och thatia hade lektion och så blev de göra klart svenskauppsatsen, äntligen är den klar! har försökt få ihop fyra sidor så länge nu, men nu blev de fyra sidor iallafall! drog till station runt fyra och tog kvart över fyra bussen till valskog, stog och prata med thatia ett tag och sen blev de dra hem och nu har jag precis duschat, ätit lite och packat grejerna, så snart skjussar mormor och morfar mig till thatia,eftersom dom var på besök så kunde dom skjussa mig. blir plugga och sova hos thatia i natt, får träffa bästavän också, de gillar vi! nej nu ska jag sluta skriva och kila ner! uppdaterar imorn,pusss

J

when i see you my heart beats twice

godmorgon alla läsare!
blev en hel del plugg igår, datorkunskapen vill inte sätta sig i huvet, så vet inte riktigt hur det kommer gå!
somnade sent så var död nu imorse kan jag lova, gick upp en kvart senare vilket är mycket tid.
nu ska jag fixa det sista sen blir kila iväg till bussen, tack o lov inte trettio minus idag iallafall! blir hem en snabbis efter skolan och sen till thatia och så blire plugga, dansa lite och sova där! uppdaterar senare,puss!

J


why so serious, when i ignore you

hej på er!
idag var det skola igen, vaknade och fick se att det var 27 minus igen, första tanken jag vill ha sommar, usch börjar tröttna på all snö speciellt när det är sååå förbannat kallt igen.  kom iallafall till skolan samma tid som vanligt och så blev de spela lite biljard och bara tare lungt med tjejerna tills vi började runt tio. företagsekonomi först lektionen en aning drygt, rektorn kom och prata och sen blev de jobba vidare med uppgifterna sen var det lunch, och efter de var det svenska två grejer som ska vara klara den här veckan, men är nästan klar så! sen var det spanska då vi jobbade i grupper och redovisade det. sen var det praktiskt marknadsföring då vi fortsatte med skyltfönstret, mycket snyggt haha! sen var det matte sista lektionen fortsatte med ekvationer, komplicerat ja! på marknadsföringen började huvet spöka så blev på dåligt humör vilket är så sjukt jobbigt men överlevde dagen iallafall! drog till stan kvart över fyra, drog till solstudion direkt och fixade oss och sen blev de dra och käka med thatia och heidi och sen till bååten en snabbis och sen på dans! och fick reda på att dansuppvisningen blir 10e mars, är inte långt kvar, känns inge bra! kom hem för ett tag sen iallafall blev duschen direkt, och nu ska jag ta tag i datorkunskapen sen packa för imorn blire hem till thatia och stannar där över natten också!
pusss

J

hej på er!
har inte hunnit blogga speciellt mycket i helgen, som ni kanske märkt!
blev som sagt först till badet och basta med thatia i fredag sen blev de hem och träffa bror ett tag och sen blev det till valskog, först till gårn där thatia och louise redan var, var där ett tag sen blev de till thatia en sväng och hämta lite grejer och sen till louise och där blev de myskväll! kollade film och bara umgicks. runt halv tolv drog jag och thatia hem till henne, och så blev de ännu en film och prat innan vi slocknade runt två eller något.

igår hade vi klockan på tio för att meningen var att jag skulle hem elva för att ebba skulle komma. men eftersom
jag inte hade någon skjuss så blev de vara kvar hos thatia lite längre, och de klagar jag inte på! runt halv tolv blev de gå ner till affärn där ebbas bror hämta mig så åkte vi ut till mig. gaalen kväll/natt blev det med mycket skratt! och idag har vi bara sovit och pluggat. hon åkte för ett tag sen, så nu har jag precis plockat undan lite på rummet. ska snart ta en dusch och sen fortsätta med pluggandet om jag orkar, annars lägger jag mig framför teven resten av kvällen. imorn är det skola igen, känner att jag kommer vara otroligt trött eftersom de inte blev så mycket sömn i natt haha! men de får bli så, helt klart värt de.
nej nu ska jag sluta skriva, uppdaterar imorn. puss!


J

äntligen fredag, i like!

hej på er!

hann varken med eller orkade skriva igår. blev till skolan som vanligt och efter de direkt hem till
thatia, gjorde svenskauppsatsen och sen blev de ut, och så småningom blev de hem och bara softa framför teven

idag blev det till skolan, riktigt skön dag. hade tre lektioner före lunch och så engelska efter lunch sen sluta vi kvart i ett, men blev stanna till tre för att göra klart svenska uppgiften med thatia och louise. tog tre bussen till köping och så blev de dra till badet med thatia, blev basta och bada lite grann! kom precis hem, drog och handla lite inför kvällen och imorgon efter de, och nu ska jag snart packa lite och sen blir det middag med la familia, bror och sofie har kommit. och efter de drar jag till thatia, blir umgås med henne och louise och sen blire myskväll och sova hos thatia, ändrade planer inför kvällen men imorgon blir det iallafall ebbis! skriver när jag kommer hem imorn, för nu måste jag skynda mig lite. puss

J

look into my eyes and tell me the truth

halloj!

idag var det skola som vanligt, hände inget speciellt alls! bara en massa lektioner och så slutade vi tjugo över två.
skynda oss till station och tog halv tre tåget till stan med tjejerna, drog till din sko direkt och så köpte jag skorna jag funderat över ett tag nu, tror jag gjorde rätt de visar vell sig. sen blev de hem till heidi en snabbis och byta om inför dansen, och så blev de ner på stan igen och fika med tjejerna, kommer nog lite galna bilder senare!
träffade även på becca på stan, länge sen så var kul! sen blev de dra till badhuset och vänta på att vi skulle dra till dansen och så blev de dansträning, och så bestämmde vi namn så nu heter vi standby ihi! efter dansen blev de hem och duscha och nu sitter jag här, ska ringa till ebba alldeles snart och prata om helgen! senare blire lite plugg och någon film,puss!

J

16/2

hello!

idag var det till skolan som vanligt, rätt så skön dag!
började vanlig tid med turism fick bara tillbaka provet sen fick vi sluta
sen var det näthandel satt på facebook hela lektionen (uppgiften var det) haha! skulle kolla säkerhets grejer
sen var det företagsekonomi jobbade med uppgifter bara och sen var det lunch och efter det var de idrott
har fortfarande musik och rörelse, så idag steppade vi (stavning haha) och sen kom eleni på besök eftersom hon skulle prata om dansuppvisningen som vi ska ha på skolan i april, så vi visade upp våran dans på idrotten, gick ju sååådär! sen var det rast i en halv timme typ så gick runt lite med elenioch sen var bransch och produktkunskapen inställd, så drog och spela lite biljard med tjejerna, haha är verkligen sämst! men mycket skratt blevre. eftersom lektionen var inställd så slutade jag typ halv ett, men visste inget om de så blev gå med farija på spec lektion medans thatia hade svenska, hade lite företagsekonomi. gjorde uppgifter på tavlan och grejer, lite galet haha! sen runt halv fyra fick hon sluta och då hade thatia slutat så drog till datan och satt där ett tag sen blev de till station runt fyra, och så tog vi 16.15 bussen till valskog, drog hem till thatia direkt, åt lite thaifood som vanligt, och sen blev de fortsätta med svenskauppgiften och sen träna på dansen, och efter de blev de bara prata, mycket skratt blev de som vanligt! kom hem för ett tag sen nu blir det en varm dusch håller på att frysa ihjäl och sen blir det teven ett tag och sen får vi se vad som händer! puss

och så har jag namnsdag idag, hade ingen aning om de men iallafall ;)

J

nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

hej på er!
idag blev det till skolan som vanligt, alltid segt med måndagar! var hur trött som hellst, kom till skolan samma tid som vanligt, och som tur var kom tjejerna tidigare än vad dom brukar så slapp sitta själv tills vi började runt tio!
dagen gick hyfsatt fort, företagsekonomi sen var det lunch, sedan var det svenska, sen skippa jag spanskan och drog på extra matte för att prata om provet, och sen var det håltimme för vi hade inställd lektion och sen var det matte sista! slutade runt tre blev spela lite biljard och så blev de en hel del kort tagna eftersom vi hade sååå grymt tråkigt! tog fyra bussen till stan, drog och fikade med tjejerna och sen blev de till din sko, och kolla skorna och nu tror ja att jag har bestämt mig för att köpa skorna! så blir troligen köpa dom på onsdag. efter de drog vi vidare till bååten och var där ett tag och sen blev de dansträning, och imorn kommer eleni på besök på skolan och ska prata om dansuppvisningen, sjukt! haha. efter träningen blev de vänta på skjuss, sen skjussa vi hem thatia och sen blev de hem, har precis duschat så nu sitter jag här och kollar lite, bjuder på lite oseriösa bilder från dagen,puss!



J

bilder från i tisdags/onsdags



kommer kanske fler sen och så finns de några på fb!

J

uppdaterar lite

hej på er!
tänkte uppdatera lite från helgen. blev som sagt till bästa josefin i hallsta i fredags, drog dit strax efter tre så var där runt fyra! blev först sitta och prata lite och kolla lite på tv sen drog vi ut och hem till kusinerna och lämnade lite grejer dom skulle ha och prata lite med dom sen blev de tillbaka till josefin, och softa lite! sen runt halv sex kom björkan så blev de åka till västerås, drog först och åt på någon pizzeria och sen blev de till hallen och kolla rönnby som hade match, där tvillingarna var med! matchen var slut strax före nio då blev de dra till ica maxi för att handla lite, trodde de stängde nio så stressade dit sen hade dom öppet till tio haha! blev lite härg där inne, bilder kommer sen! efter de blev de till hallsta igen, så blev de spendera kvällen/natten med bästa josefin, fick även lite roliga samtal från ebba,lornis och amanda haha!

igår vaknade ja upp hos josefin, tog de mest lungt på morgonen tills de var dags att åka till köping för att hon hade samling runt tre. medans hon hade samling gick jag hem till ebba i kylan, men med musik i örat så gick de ganska så fort iallafall! softade hos henne ett tag och pratade om gårdagen, och runt fyra blev de gå till kb för att kolla på josefins match mot nykvarn. matchen var riktigt spännande, men tyvärr slutade de med förlust för köping med udda målet, tror de blev 5-4 till nykvarn! var kvar i kb ett tag efter och pratade med ebba! träffade även på emmsan! sen blev det iallafall hem och så blev de mat med the family! senare på kvällen fick jag världens huvudvärk så blev filmkväll och bara tare lungt!

vaknade för ett tag sen, sitter och kollar runt lite här nu. ska snart ta och äta lite sen fixa mig lite.
idag är det söndag, får se vad som händer idag. ska iallafall försöka lägga i en färg i håret senare, för nu
börjar den orangeröda utväxten komma! uschamej. uppdaterar senare!

pusss

J

hallsta nästa ihi

har precis fixat klart mig, ska bara packa det sista och äta lite sen drar jag till hallsta, hem till världens bästa josefin! kommer hem imorgon kväll någon gång, blir uppdatering då! pusss

J

13.45

hej på er!
kom hem för en stund sen härligt med helggg, hade datorkunskap första lektionen iallafall gjorde några uppgifter sen fick vi plugga till provet resten av lektionen, sen var det näthandel och prov som gick helt okej! mycket och skriva men hoppas jag inte blanda ihop för mycket bara! haha sen var det musik fortsatte med gitarrspelandet och sen var det lunch, drog och åt lite sen efter lunchen var det engelska, skrev om boken och sen blev de göra någon muntlig uppgift, som gick sådär haha eller vad säger ni tjejer ;) ? slutade efter engelskan runt 12.45, svenskan var inställd tummen upp på det! så kunde ta ett bussen till valskog och så blev jag hämtad där. nu sitter jag här och laddar in lite bilder på datorn, ska snart börja packa och sen ta en dusch. sen bär de av mot hallsta, uppdaterar senare eller imorn. pusss!

J


äntligen fredag

godmorgon!
blev ganska så sent igår, blev en hel del plugg fast huvudvärken slog till!
men som tur var så fick jag sova en timme längre iallafall, får skjuss idag så behövde inte åka sju bussen!
satt mig precis här, tänkte kolla lite snabbt innan det blir iväg och hämta jennifer och sen vidare till skolan.
äntligen är det fredag och svenskan är inställd så slutar tidigt idag, de gillar vi ihi! uppdaterar när jag kommit hem, puss!

J


torsdag

hej alla läsare!
idag blev det till skolan som vanligt, matte direkt på morgonen hatar de! fick tillbaka provet och gissa hur det gick? ingen kommentar om det! efter de var det praktiskt marknadsföring började skissa upp ett skyltfönster och vårat blev grymt ;) haha! sen var det datorkunskap började med övningar inför provet. sen var det lunch, blev en extra lång lunch eftersom ewa var sjuk så blev ingen turism! och sen var det spanska, lika drygt som vanligt! vill bara att det ska bli vårterminen i tvåan så jag slipper det. efter det var det iallafall försäljning och service, fick tillbaka företagsekonomi provet, fick bättre än väntat iallafall! gick igenom provet sen fick vi sluta redan kl två. spelade lite biljard med tjejerna medans vi vänta på bussen, och de gick ju bra? haha
drog till station runt halv och så blev de ta tre bussen till valskog, drog hem till thatia direkt, pluggade ett bra tag och sen blev de spela in lite roliga videos haha ni skulle bara se dom! senare blev de äta thaimat som bästavän fixat! kom hem för ett tag sen nu ska jag ta tag i pluggandet igen, känns som att provet imorn inte kommer gå bra, blandar ihop allt så de visar sig hur det går! men imorn är det iallafall fredag, vilket innebär helg och jag ska äntligen få åka till min saknade vän josefin! nej nu ska jag sluta skriva och börja plugga, uppdaterar imorn puss!

J

10/2

hej på er!
igår blev det som sagt ännu en skön skoldag, flera inställda lektioner, rätt så skönt ibland!
efter skolan blev det iallafall ta tre bussen till valskog, drog hem till thatia direkt! softade mest, på eftermiddagen blev de laga thaimat, (friterad kyckling och ris) blev riktigt mumsigt! hon har nog aldrig tvingat i mig så mycket mat som hon gjorde då haha! efter maten gjorde bästavän någon sorts muffins där hon exprimentera lite själv haha, och de blev bra som vanligt när hon trixar! runt sju drog vi ut och till fritidsgårn, träffade chrystel, marcus och lite folk där och så blev de vara där med dom till runt nio då vi drog hem igen och så blev de softa där hemma resten av kvällen med thatia och bästavän!

imorse hade vi ställt klockan så att vi inte skulle sova bort hela dagen, gick upp runt halv tolv. fixade lite frukost och sen blev de börja fixa sig och efter det blev de ut och fotta, blev en hel del kort tagna som kommer ut här och på facebook när jag har tid och ladda in dem. efter det kom louise över ett tag och sen vid fyra drog vi in till stan med bussen, heidi åkte även med från valskog. blev gå runt på stan, hittade ett par skor inför sommaren som jag funderar på att köpa ihi! efter det drog vi hem till heidi för hon skulle byta om och fixa lite. och runt halv sex drog vi till kb, träffade farija och ferdiana där och så blev de dansträning, gick ju sådär men kul vare iaf haha! fick reda på att vi ska ha dansuppvisning på skolan veckan innan den riktiga dansuppvisningen är, scary! haha
efter dansen blev de hem till thatia och hämta mina grejer och sen hem och duscha. och nu sitter jag här. har precis laddat in korten på datan så sitter och kolla igenom dom, har inte tid att lägga in dom nu men dom kommer när jag har tid. nu ikväll blir det bara ta de lungt, plugga näthandel om jag orkar men har ingen större lust till att sätta igång med det så blir nog en film istället! uppdaterar imorn,puss!

uppdaterar

hej på er!
sitter i skolan och tänkte uppdatera lite :)
började tjugo i nio med turism hade ingen lärare så syv kom och prata om meritpoäng och grejer i typ en kvart sen fick vi sluta. sen var det näthandel pluggade till provet som är på fredag. sen var det företagsekonomi började med nya uppgifter osen var det lunch och efter det var de idrott hade dans, lite galet sådär! tränade även på vår dans efter också, och efter idrotten slutade vi. hade inställd bransch och produktkunskap och inget spec.
så har suttit i skolan sen kl ett då vi slutade. nu har thatia äntligen slutat så nu ska vi kila till bussen, uppdaterar när jag kommer hem imorn,pusss

J

9/2

hej på er!
igår blev det somsagt en mycket soft dag i skolan, gjorde bara provet sen fick vi sluta.
drog hem till heidi och umgicks med henne, senare drog vi ner på stan och så blev de en fika och kolla runt lite.
sen drog vi till bååten ett tag och runt halv fem drog vi till sjukhuset för jag skulle klippa mig, tog bara bort de slitna men känns ändå som de blev mycket kortare, usch! efter de blev de tillbaka till bååten och då kom farija och ferdiana också, och senare var det dansträning gick helt okej! och efter det blev de stanna med thatia på bååten ett tag sen blev det hem duscha, och kolla någon film jag hittade på datorn.

vaknade för en timme sen ungefär, har precis blivit klar. sitter och väntar på att jag ska kila ner till bussen.
har inte världens jobbigaste dag i skolan idag, så de ska jag nog klara! blir stanna till 16.15 bussen iallafall för thatia har svenska och jag och heidi skulle göra klart spanskan som vi inte orkade igår. efter skolan blir det iallafall hem till bästavän och thatia och umgås med dom, sover där i natt också! och imorn är det studiedag, skööönare? blir vara med tjejerna, och senare vid två blire följa med thatia in till arboga för hon har prov, och sen äre dans på kvällen! känns som att den här veckan började rätt bra ;)
nej nu ska jag sluta skriva, och packa de sista sen kilar jag iväg till bussen,puss!

J

8/2

hej på er!
blev till skolan som vanligt imorse, kom runt halv nio, blev sitta och plugga tills vi började vid tio.
hade företagsekonomi provet första lektionen som inte gick nå vidare, svårare än jag trodde!
och efter det slutade vi, alla andra lektioner var inställda förutom spanskan så de fick vi göra hemma.
satt inne i skolan till halv ett och tog ett bussen in till stan. sitter hemma hos heidi nu, kom precis hit.
ska snart fixa spanska uppgifterna sen blire dra ner på stan och fika och kolla lite. senare ikväll är det dans med tjejerna! uppdaterar senare,puss!

J

@ munktorp

hej på er!
dagen har i stort sätt bara bestått av plugg. nu sitter jag hos bror i munktorp och kollar runt lite.
pappi och bror är ute och åker skidor, när dom kommer in blire äta och sen blir det en annan del av köping skulle jag tro! uppdaterar när jag kommer hem, puss!

J

bilder från örebro



några av bilderna som blev tagna i örebro, har inte haft tid och lägga in dom
bättre sent än aldrig eller vad äre man brukar säga ;)

J

söndag

hej på er! igår blev de mat med the family som sagt, blev kolla lite på melodifestivalen med det sög! knappt någon som var okej! senare när bröderna hade åkt blev de kolla igenom en hel del gamla bilder jag hitta på min gamla hårdisk, riktigt kul vare haha! älskar och kolla på gamla kort. efter det blev de kolla någon film jag hitta på hårdisken också helt okej var den. söndagar brukar i vanliga fall vara en dag då man sover ut och bara degar i sängen hela dagen men för mig blev det inte så idag! stooort minus på det. bror och sofie kom ut en sväng på morgonen så blev prata med dom ett tag och sen blev de börja ta tag i företagsekonomin, och sen dess har jag pluggat! känns rätt värdelöst, eftersom ingeting kommer in i huvet, är för trött för att tänka! usch.. så nu tog jag en paus och satte mig framför datorn. ska snart fortsätta med pluggandet, känns som att det kommer bli en jobbig vecka,har inte sovit mycket alls i helgen och har två kanske tre prov framför mig denna vecka! plus träningar och grejer! bara hoppas på att de rullar på fort och att det är fredag snart så jag äntligen får träffa min saknade josefin! nej nu ska jag sluta skriva och fortsätta med pluggandet, senare ikväll blir det hem till bror och andrea i munktorp iallafall och äta och umgås lite med dom! uppdaterar troligen senare ikväll puss!

J


uppdaterar

hej bloggen!
hann inte blogga något igår, blev till skolan som vanligt, datorkunskap första lektionen fick tíllbaka provet eller vad man ska kalla det vi gjorde i torsdags, sen blev det skriva klart arbetet om studiebesöket i örebro. sen var det näthandel pluggade till provet som är nästa vecka och sen var det musik fortsatte bara med gitarr häftet och sen var det lunch. efter det var de engelska jobbade med gramatikhäftet bara och sen var det svenska sista lektionen, blev diskutera och argumentera något om djurförsök och vid halv två sluta vi. drog direkt till konsum med heidi och farija, och sen blev de tillbaka till skolan och sitta vid datan och prata med tjejerna, sen vid halv tre drog vi till station och tog 14.50 bussen. blev dra hem till thatia direkt, satt och prata ett tag och runt halv fem drog vi till pizzerian och käkade, träffade även på lite gamla klasskompisar, trevligt vare iaf! och efter det blev de hem till henne igen, hon packade sin grejer och så blev de sitta och prata med bästavän ett tag och sen drog vi hem hit. blev bastu flera timmar och fredagsmys med thatia, grym kväll blev de! somnade runt två och idag vaknade man brevid tarzan runt tolv, låg och snacka ett tag och sen blev de fix och så drog vi in till stan, kollade brors match mot västanfors blev tyvärr en förlust för köping!
efter matchen blev de vänta på bror och så skjussa vi hem thatia. kom hem runt sex och nu ligger jag i sängen och kollar på teve med bror, senare kommer danne och andrea över så blir det middag med the family och senare får vi se vad som händer, uppdaterar! puss

J

break your heart - taio cruz

hej bloggen!
rubriken får tala för vad jag gör just nu, sitter och lyssnar på låten om och om igen haha!
idag blev det iaf till skolan som vanligt, började 8.40 med matte, en aning drygt på morgonen!
fick sluta när vi gjort dom uppgifterna som skulle vara gjorda, sen var det praktiskt marknadsföring
då vi sammanfatta från att vi var på ''stan'' i arboga i måndags och kollade skyldfönstren. sen var
det datorkunskap blev först provet på delarna på en dator, helt fail var det! sen blev de börja jobba med
uppgiften vi ska göra om studiebesöket på slottet och dagen i örebro. och sen var det lunch drog och åt
lite med tjejerna och sen var det turismprov efter lunchen, gick okej tror jag men ska inte säga för mycket!
var ganska stort iallafall. sen var det spanska jobbade med massa uppgifter och sen var det företagsekonomi sista lektionen, gick igenom lite uppgifter till provet som är på måndag, känns sååå värdelöst med prov på en måndag, vilket innebär att hela söndagen måste bestå av plugg, inte okej! fick sluta runt två istället för halv tre och de gillar vi, blev sitta inne på skolan och runt halv drog tjejerna och jag till station, blev ta 14.50 bussen till valskog gick hem med thatia direkt. satt och prata och fixade lite mat och runt halv fyra kom bästavän hem och då blev de umgås med henne några timmar, var välbehövligt! ♥
drog hem runt åtta, och sen dess har jag bara legat framför teven och tagit det lungt.
ska snart ta en dusch fryser nå sjukt mycket, och efter det blire en film och sen försöka sova!
imorgon är det fredag vilket innebär helg, blir fredagsmys och grejer med thatia!
nej nu ska jag sluta skriva, puss!

J

förlåt för dåligt uppdatering

hej bloggen!
har inte uppdaterat på ett bra tag nu men det har sig en anledning har varit väldigt mycket den här veckan.'
helgen spenderades till stor del inne i köping, i fredags blev de först kolla fotboll med thatia, sedan bad och bastu med henne och kusinerna senare på kvällen blev de middag med dom. i lördags blev de in till köping, kolla fotboll med ebbis och bara umgås med henne, blev även övernattning och på söndagen blev de kb hallen hela dagen!
kollade köpingscupen och så blev de softa hos henne efter det!

i måndags var det matteprov som gick hur dåligt som hellst, sen efter skolan blev de till köping med tjejerna, drog och fika och sen blev de dansträning på kvällen, igår blev de umgås med bästavän och thatia efter skolan, blev plugg och bara umgås med dom!

idag var det skola igen, dagen gick rätt så snabbt vilket bara är posetivt! sista lektionen blev de sitta i aulan och lyssna när någon entreprenör sak pratade, var en aning drygt men lite kul ändå! efter skolan blev de sitta kvar och vänta på bussen som gick 16.15 från arboga, drog till valskog och direkt hem till thatia och så blev de plugga turism med henne, gick helt okej för att vara hon och jag och skolböckerna,brukar bli endel flumm och lite sånt blev de såklart haha! kom hem för ett tag sen nu sitter jag här och ska snart ta tag i pluggandet igen, och sen får vi se vad jag orkar med! blir nog troligen plugg resten av kvällen/natten om jag ska få in allt detta, hur mycket som hellst! blev som sagt ingen dansträning idag för våran del, för mycket skolarbete! det gillar vi inte. nej nu ska jag sluta skriva, hare bra! pusss

J

RSS 2.0