vuxenpoäng på mig wiho

hej på er!
måste varit världens segaste dag i skolan idag. började med skolfoto direkt på morgonen vilket blev katastrof ingen kommentar om det haha bara vänta och se hur misslyckat de blev! efter det var det inköp och varuhantering pratade lite sen fick vi börja bygga sortiment som vi trodde skulle fungera i de lilla cafét vi troligen ska starta på skolan. hihi
sen var det matte, gick igenom testet vi gjorde förra veckan och fortsatte jobba inför provet som är om typ två veckor, fy fasiken vad jag hatar matte just nu. sen var det lunch drog och åt lite sen var det turism gick på stadsvandring på stan eftersom vi ska guida ettorna snart, helt ointressant men slapp lektion iallafall. efter det blev de tillbaka till skolan på samhäll, hade genomgång och läste i boken. sen var det sista lektionen spanska, en aning drygt. jobbade i boken så lektionen rann på lite iallafall. slutade fyra drog till station och tog 16.15 bussen till valskog gick hem till famor en sväng och pratade och åt lite. sen blev de in till stan, orkade inte följa med och handla så träffa heidi en liten stund, drack lite cappuccini och pratade vuxeeenpoäng på mig. sen blev jag hämtad åkte hem och nu har jag precis duschat. sitter och dricker lite mer cappuccini nu och ska snart ta tag i pluggandet. senare planar jag ut i sängen tidigt med någon bra film. hörs mer imorgon! puss
J

morgonblogg

hej på er!
tänkte försöka med ett snabbt inlägg innan jag kilar iväg till skolan.
fick sova lite längre eftersom papi var ledig, så han skjutsar mig runt åtta.
haft beslutsångest på morgonen vad jag ska ha på mig på kortet. men eftersom de inte kommer bli bra alls pga mitt hår, så de slutade med ett par leggings med skin på, blommigtlinne och en svart kofta.
börjar med skolkort på morgonen så slipper första lektionen och de gillar vi.
nu ska jag fixa vidare lite saker. uppdaterar ikväll, puss!
J

antingen bryter man ihop, eller så biter man ihop

hej på er.
idag var det skola igen, var med emma,erika och hanna tills heidi och farija kom. började 10.10 med svenska läste om antiken och gjorde uppgifter. sen var det lunch drog och åt lite grönsaker, sen var det idrott hade orgentering igen. haha vilken jävla runda de blev, var inne bland träd, vatten osv. men vi hittade alla iallafall. sprang i en rejäl trupp så blev lite roligt av de hela, apple blev livrädd och börja nästa grina när hon såg en larv. haha gud vad man ska skratta, hon är för söt hon som är rädd för sånna! efter idrotten var det matte gjorde uppgifter till provet vi ska ha snart. efter det var de inköp & varuhantering. hade genomgång och gjorde uppgifter sen fick vi sluta tidigare. sprang till tåget med tjejerna, och hann precis. åkte in till stan, kollade lite kläder och fick med mig två par leggings, en skjorta och ett armband hem. lite iallafall. nu har jag kommit hem och sitter och kolla på fångarna på fortet. när jag kollat klart på de ska jag försöka lista ut vad fan man ska ha på sig imorgon. eftersom de är skolfotografering. mitt hår är ju som sagt inte okej, så kommer bli helt fjasko. men får vell bli som de blir. nu ska jag kolla vidare. hörs imorgon! puss

J

take me back

nu är powerwalken avklarad, fick dock lite regn på mig så blev en varm dusch direkt jag kom in. nu sitter jag här och kollar runt lite och skulle försöka starta ett samtal på skype med heidi men gick inte. så nu pratar vi i telefon. kom just på att vi ska ta skolkort på tisdag, och jag fick just panik eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig.
så nu sitter jag och väljer mellan ett blommigt linne eller skjorta. får se hur det slutar!
efter jag pratat klart med heidi, blir det äta lite sen bänkar jag mig framför teven och avslutar min söndagkväll med lite cheesecake! uppdaterar imorgon, för nu har jag ingen blogglust alls! puss

J

den jävligaste stunden i livet var den när du gick

dagen har jag spenderat i min älskade säng. precis så söndagar ska vara.
haft twilight-maraton så nu har jag sett eclips också, dom filmerna blir bara bättre
och bättre för varje film! nu blir det en powerwalk och sen får vi se vad som händer.
pusss
J

beslutsångest

jag hatar min hårfärg för tillfället. min mörka färg har gått ur så de börjar bli brunt men skiftar i rött. och jag tycker verkligen inte jag passar i det. ska bestämma mig fall jag ska stå ut och vänta på att de blivit lite ljusare sen färga det till ljusbrunt/mellanbrunt som är min vanliga hårfärg. kanske inte färgar till min vanliga direkt eftersom de kommer bli en sån ovan och stor skillnad. eller så färgar jag tillbaka till mitt svarta? som jag haft ett bra tag och precis kommit ifrån.
har bestämt mig för att förlänga iallafall, behöver er hjälp vilken färg tycker ni jag ska färga?
J

let me hold you for a last time

hej på er.
efter att kusin och bröderna dragit igår, spenderade jag min kväll i sängen. med en god smoothie och några bra filmer! precis vad som behövdes för min kropp.
vaknade för en stund sen av att faster knacka på dörren, inte okej.
så nu har jag fixat lite frukost, så sitter och dricker oboy och äter bröd som farmor gjort, mums!
idag vet jag inte vad som händer riktigt, antingen spenderar jag dagen i sängen med massa filmer eller
så åker jag in till stan och umgås en stund med ebba. de visar sig, nu ska jag fortsätta kolla runt lite och äta min frukost. hörs senare! puss
J

you lift me of the ground

hej på er!
blev en riktigt mysig eftermiddag/kväll med kusin, morbror och familjen. dom kom hit runt fyra, blev först film med kusin. hon valde så blev rädda willy hihi! efter det blev det umgås med bror ett tag innan det var mat. blev feferoni paj och mammas goda sallad, länge sen. och till efterrätt blev det min cheesecake, awesome! efter maten kom storebror och andrea över en stund, pratade med dom ett tag. dom hade köpt ny bil, riktigt fin var den. inte så ovanligt att dom har ny bil haha! nu har dom precis åkt så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon bra film och tända lite ljus. sen bara njuta av att de är lördag. för imorgon är det söndag och skolångest. bjuder på lite oseriösa bilder från idag på mig och lillen, puss!

J

halmstad 10

J

mys med kusin ikväll

J

when you try you best but you don't succed

hej på er!
vaknade runt halv tolv av ett sms, vilket förstörde min morgon. jag tänkte sova ut riktigt länge och när jag skulle försöka somna om gick det såklart inte. så tog datorn och kollade runt på lite bloggar. och sen tog jag mig en dusch, så nu sitter jag här i sängen med nytvättat hår och lyssnar på musik. ska försöka hitta orken till att packa upp min väska och städa undan lite. när de är gjort ska jag lägga mig och kolla på någon bra film, känns som de behövs för min kropp. ont i huvet och är hur trött som hellst trots att jag somna riktigt tidigt igår. runt fyra kommer kusin hit, blir umgås med henne hela kvällen! uppdaterar senare för nu ska jag plocka lite. puss!
J

what have i done to reserve this

hej på er!
drog som sagt in till stan igår, umgicks med heidi ett tag drog till donken i spöregnet. men usch så gott glassen smakade efter den turen hihi! när vi kom tillbaka därifrån blev det sitta ute på ballkongen och bara prata tills ebba kom förbi. cyklade hem till henne, bäddade och sen blev det en massa prat resten av kvällen om allt och inget.

imorse ringde klockan sju, gick upp och fixade mig inför praktiken. åt lite frukost som ebbis hade gjort till mig. sen blev det lite prat innan jag cyklade ner till big inn. martin som är min handledare/chef var på kurs så fick en annan som visade mig runt, gick helt okej. och så fick jag ju jobba med anton som jag känner. så dagen gick riktigt bra och de var riktigt kul. fick packa upp varor, vara på lagret och så blev det mycket prat med anton också. kändes bra att man har någon man känner, plus att alla andra var trevliga också hihi.
fick sluta lite tidigare, gick över till willys där heidi har praktik. hon hade en halvtimme kvar så va där inne med henne ett tag. när hon slutat drog vi till donken och åt eftersom vi inte hade lunch samtidigt så ingen av oss åt.
efter det blev det förbi stan en sväng och sen cyklade jag hem till ebba. satt och prata en stund och sen drog vi ner till big inn och kollade lite på hm. hittade väldigt mycket, men var duktig och höll i mina pengar. hihi!
efter det drog vi tillbaka till ebba, jag packade ihop mina grejer sen blev det en pratstund innan robin kom och hämtade mig. åkte till hans jobb en sväng sen åkte vi hem hit och åt. efter det blev de lite friidrott på tv, och nu har jag precis duschat. är helt död, ont i ryggen sen idag och grymt trött. så jag hittar sängen tidigt ikväll. kusinerna skulle kommit nu ikväll men dom kommer imorgon istället. får se vad som händer mer imorgon, uppdaterar imorgon. orkar inte blogga mer nu. puss!


lite bilder från dagen

J

life is not about how many breath we take, it's about the moments that take our breath away

hej på er!
kom hem från skolan för ett tag sen, dagen har gått väldigt segt idag och det gillar vi inte.
började dagen med att jag försov mig, inte okej. flög ur sängen, satte på mig kläder och drog ner till bussen. hade projekt/företagande första lektionen pratade om företagen vi ska starta hela lektionen, sen var det spanska gjorde klart häftet och spelade spel. sen var det sen var det info och layout första lektionen började jobba med uppgifter på datorn. sen var det lunch drog och åt lite, sen tog vi de mest lungt sen var det idrottsteori pratade och hade genomgång hela lektionen, sen var det engelska jobbade med något häfte och så var det sista lektionen, samhäll som kändes som en evighet. hade genomgång och diskutionsuppgift. slutade tjugo i tre, drog snabbt till station och tog 14.50 bussen till valskog. gick till faster så skjutsade hon hem mig. lekte med adelle en liten stund sen duschade jag, och nu har jag precis fixat mig. nu blir det packa väskan, och vänta på att papi ska komma hem så drar jag in till stan till heidi, blir umgås med henne ett tag och kanske träffa farija innan jag drar till min andra familj, dvs ebbas familj, sover där inatt och imorgon är första dagen på praktiken. hörs imorgon, blir nog inge mer uppdaterat idag. puss!



J


antingen bryter man ihop, eller så biter man ihop

hej på er
blev umgås med bästavän ett tag, sen drog jag ner till faster och farmor och träffade dom en stund sen körde faster hem mig. åt lite och sen blev det träffa heidi en stund medans mami handlade. sen drog jag hem igen, och nu är min engelska inskickad och jag ska bara ta de lungt. funderar på att ta en tidig kväll idag med, somnade nio igår kväll snacka om att skolan tar slut på en haha! imorgon är sista skoldagen för denna vecka och på fredag är första dagen på praktiken ihh! orkar inte blogga mer idag, men vi hörs imorgon. puss!

J

att det kan finnas en person man fullkomligt hatar

hej på er!
dagen har gått väldigt fort idag. inte gjort så mycket. började med matte på morgonen började räkna pythagora sats, gick helt okej. sen hade vi engelska redovisade muntligt i smågrupper, gick bra de också. sen var det projekt och småföretagande, och vi kom fram till vad vi ska ha för företag, gjorde klart affärsidén också. sen var det lunch drog och åt lite, sen gjorde vi inte så mycket. efter lunchen var det svenska läste om antiken hur ointressant som hellst. och efter det var de sista lektionen, samhäll kollade nyheter i tidningar och redovisade sen satt vi och diskutera dödstraff. nu har jag slutat och bästavän är på sin sista lektion så sitter i skolan och väntar på henne. när hon slutat blir det ta 14.50 bussen till valskog och så blir det umgås med henne ett tag tills hennes kusin kommer. uppdaterar när jag kommit hem igen, puss!

blir så sjukt irriterad på människor
som ska kommentera allt och alla.
som verkligen tror att dom är något.
get a life!

J

never say never

hej på er!
idag var det skola igen, började med projekt och företagande då vi började fundera på vad vårat företag ska erbjuda, vi fundera först på att anordna en modevisning men vi får se hur det slutar inte kommit fram till de än. efter det var det handel då vi pratade och skrev en massa. sen var det matte, hade diagnos gick vell sådär. sen var det lunch gjorde inget speciellt. och efter det var det den långa turism lektionen, började fixa inför guidningen vi ska ha för ettorna haha! efter det var de samhäll, träffa våran vikare och hade genomgång, och till sist var det spanska då vi gjorde en hel del saker. slutade runt fyra, drog till stationen med tjejerna och tog 16.15 bussen till valskog. gick hem med thatia, fixade lite mat och åt. sen blev det en lång pratstund med henne, välbehövligt! var ett tag sen. kom hem för ett tag sen nu blir det kolla fångarna på fortet hihi! sen göra klart engelskan innan det blir filmmys innan det är dags för att sova. puss!



J

you dont know what you got until you miss alot

hej på er!
idag var det skola igen, började tio eftersom individuella valen inte börjat än. kom samma tid som vanligt eftersom jag inte hade skjuts så blev sitta i skolan med thatia,louise och ronja tills heidi och farija kom med tåget. började runt tio med svenska, utvärdera fredagen och kollade igenom kursplanen sen fick vi sluta. så var det lunch, och efter det idrott, första gången på orienteringen gick ju inte nå vidare för oss kan man säga haha! kom helt fel, så slutade inge bra! efter idrotten var det matte, gick bara igenom pythagoras sats sen fick vi sluta. handels lektionen var inställd så vi fick sluta då så tog tre bussen hem. gick hem till farmor och åt lite, sen blev det över till faster och krossa henne lite på wii. runt halv fem blev jag hämtad av linda, så blev det hem. nu sitter jag här och har precis badat riktigt härligt väder idag så bäst och passa på eftersom de ska börja regna imorgon. nu ska jag snart ta tag i engelskan som ska vara klar på onsdag eftersom jag inte ska va hemma imorgon. uppdaterar senare, puss!




J

skype med tjejerna

hej på er!
dagen har spenderats till största del i min nya säng, jag älskar den verkligen.
kollat flera filmer och bara tagit det lungt, precis så söndagar ska vara!
nu sitter jag och prata med tjejerna på skype, dvs ebba,amanda och lorna.
försökte prata med top en sväng men kunde bara höra henne musik helt konstigt.
senare blir det sängen och dear john igen. innan de är dags och sova, skola imorgon.
frågan är hur jag ska orka med en hel vecka? de visar sig. skriver mer imorgon för
nu ska jag prata vidare med tjejerna. puss

J

hur kunde något kännas så rätt när det blev så fel

hej på er.
tanken var att jag skulle sova ut imorse, men vaknade av sms och så började tankarna fara runt i huvet så kunde inte somna om. kollade på the last song igen, så sjukt bra film. sen blev det upp och ta tag i min garderob, den delen där jag har fullt med grejer. skulle flytta in grejerna på rummet som jag tog ut när vi flyttade in sängen, blev hyfsatt bra. mycket grejer så kunde inte bli så mycket bättre. sen blev det damma av lite, och nu har jag precis blivit klar.
nu ska jag lägga mig sängen och ladda ner en film hade jag tänkt. senare kanske emma kommer en stund och gör mig sällskap, annars blir det bara en slappdag känns som att de behövs om man ska klara veckan. första hela veckan i skolan, enligt schema. plus första gången på praktiken. hörs kanske senare eller imorgon, puss!


inte helt okej schema, tur att de bara är fyra dagar i skolan denna termin iaf! :-)

J


från mig till er

det finns vissa människor man inte klarar sig utan. sånna som får en på bättre humör när allt är piss, sånna som gör skoldagarna roliga från att vara hur tråkiga som hellst,  och allt annat va det innebär. jag säger det allt för sällan därför tänkte jag lägga ner tid för ett inlägg som är bara till er!

amanda svedung -  bästa kusin, har känt dig hela livet. vi har alltid kunnat prata om allt. alla säger att vi är lika, när vi var små kunde inte endel skilja på oss. endel tycker det fortfarande. men själv tycker jag bara vi är lika till sättet. vi har så många minnen tillsammans, vilket skulle ta evigheter om jag skulle skriva upp här. vi har gjort så mycket galna saker. vi kan sitta uppe och skratta åt en liten sak flera timmar. jag behöver aldrig oroa mig för att jag inte har någon för jag vet alltid att jag har dig vad de än gäller.

farija hajrula
- med smeknamnet handi/djulizaro/torstensson osv. har känt dig i snart sex år. tiden har gått så snabbt, vi har kommit närmre och närmre varandra.  vi kan precis dela allt. vi har tusentals minnen tillsammans. de är du som fyller mina tråkiga,långa skoldagar till att bli helt galna och roliga, du är en stor del av teamet. jag kan prata med dig precis vad de än gäller. du finns alltid där, är så otroligt glad att jag har dig. du har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha!

saowalak sirinai - känt dig ungefär sex år också. vi har hur många minnen som hellst. helt oförglömliga. vi kan dela allt, skratt som tårar. när jag har det jobbigt finns du alltid där, även om du mår dåligt själv. du har haft mycket motgångar, vi har lovat varandra att vi ska klara allt tillsammans och de har vi gjort. om vi har varandra klarar vi allt, det är bara så. det värsta som finns är att se dig må dåligt. ja hade en sån tur att just jag fick bli din bästavän. vi kan sitta uppe hela nätter och bara prata, skratta och ha de allmänt bra. precis som det ska vara.vi kan prata om precis allt, små som stora saker. du gör alltid ditt bästa och jag är stolt över dig,min ängel utan vingar.

heidi hämäläinen
- du ingår också i teamet.min andra galning i skolan. känt dig sen va är det fyran tror jag. vi har inte alltid varit så tajta men sen sexan eller något började vi umgås mer och mer. du är också en av dom som fyller mina tråkiga och långa skoldagar. vi har helt galna minnen tillsammans. de går inte att beskriva dom med ord. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, är så glad att jag har dig.

Thatiya andersson
- vi har känt varandra i snart sju år. vi har så många minnen tillsammans, alla pluggkvällar, nätter vi suttit uppe och pratat om precis allt. våra spontana bakningar och matlgningar på nätterna. ja de skulle ta evigheter om jag skulle rabbla upp allt. den senaste tiden har vi glidit ifrån varandra, saker har kommit imellan oss osv. men vi ger aldrig upp för att få tillbaka oss, som vi faktiskt var. våran vänskap var speciell. oavsett vad så kommer du ha en stor plats i mitt hjärta.

elin bergman sjödahl - träffade dig för första gång i sommras. vi har haft kontakt i flera år men i sommras träffades vi äntligen. vi är så lika, vi kan verkligen prata om allt även om vi bor flera mil ifrån varandra. du är en underbar person som verkligen finns där när man har det svårt. jag önskar att vi bodde närmre varandra verkligen. jag längtar redan till nästa sommar då jag får träffa dig igen. du är systern jag aldrig fick.

ebba andreasson - vi har känt varandra i några år nu, tror de är tre eller fyra. vet inte exakt. de hela började med att vi spelade innebandy tillsammans. men för ungefär ett år sen, de var då vi började umgås mer och mer. idag är du en del av våran familj. precis som din kusin var förut. när du inte är här, känns det konstigt och tyst. vi har helt galna minnen. vi kan dela allt, sitta uppe flera timmar och bara prata. men de bästa minnet tillsammans måste nog ha varit skåne/halmstad i sommras. kan fortfarande trots att de är över en månad sen sitta och kolla ingenom bilder och längta tillbaka. du har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid ha det vad som än händer.

ida jansson - min sötaste ida. fick vell kontakt med dig när jag började gymnasiet. men våran kontakt har blivit starkare och starkare nu senaste tiden. du är en underbar person som finns där oavsett vad. du lyssnar och vill hjälpa en. så glad att just jag fick chans att bli din vän. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

josefin zakrisson - känt dig i snart fem år. vi träffades första gången på innebandyplanen. började prata på internet och sen började våran vänskap bara växa och växa. vi har helt sjuka och galna minnen vi med. jag skulle aldrig klara mig utan dig idag. du finns alltid där vad de än gäller, ja kan prata med dig om precis allt. och de är jag så glad över.

lorna domingos & amanda eriksson
- skriver en text till er ihop. eftersom jag lärde känna er samtidigt. vi fick kontakt genom att vi träffades när jag var med ebba. ni är två helt galna och underbara personer. ni finns alltid där när det är något. ni får alltid en på bra humör. är så glad att jag har er!

mina gamla lagkompisar, dvs dom från innebandyn och fotbollen - vi har så många minnen tillsammans. om jag börjar med fotbollen, alla träningslägren, matcher, cuper vi varit med på. och alla träningar då vi haft så roligt tillsammans, så tråkigt att det blev ett så dåligt slut att laget las ner. ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och minnerna med er kommer jag aldrig aldrig glömma. och innebandytjejerna, vi har också helt sjuka minnen. alla träningar, matcher och cuper vi med. storvreta måste nog varit de bästa minnet, vi hade en sån sjukt roliga och bra vecka tillsammans. allt var så bra tills vi splittrades upp i två lag. jag saknar er. ni kommer alltid ha en plats även om jag inte kommer tillbaka ut på plan igen.

matilda jonsson - min barndomsvän. vi har känt varandra sedan vi var runt två-tre år. vi har tusentals minnen tillsammans. alla våra lekstunder när vi var små, vi kallade varandra syster. vi umgicks jämt, hade alltid lika roligt. minns när vi lekte i trappan här hemma, åkte ner på madrasser, skrattade så vi höll på att dö. de hela slutade med att min arm gick ur led. åren gick och vi träffades inprincip varje dag. tills den dagen då du flyttade med din mamma till sala, vi lovade att hålla kontakten och att vi skulle träffas så ofta vi kunde. men det höll inte, vi tappade kontakten helt. nu har du flyttat tillbaka hit och vi har fått kontakt igen. är så glad för det. du har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid ha!

det var några rader, det kanske står lite lika saker. men jag vill bara tacka er att ni finns för mig.
ni är dom underbaraste vännerna man kan tänka sig. jag älskar er!

J





världens sötaste luna

precis hemkommen från lerbäck/askersund där dopet för lilla luna var, min kusins dotter för er som inte vet det. var riktigt kul att få träffa kusinerna från kumla igen, vilket inte händer så ofta. bara några få gånger per år trots att avståndet inte är mer än två timmar. var även första gången jag fick träffa luna, och rubriken stämmer väldigt bra in på henne, hur glad och söt som hellst var hon hihi! ikväll blir det lördagsmys, inga andra planer förtillfället.
blev inga bra bilder från dopet, eftersom jag inte har pengar till en riktigt systemkamera än, och min systemdigitala tar så konstiga bilder. men bjuder på några som blev hyffsade iallafall! :)


prästen, anders, kusin malin, luna och annie


anders och luna :)


tårtan kusin hade gjort, så duktig!


världens sötaste luna

J

lördag

hej på er!
somnade direkt igår, och sov hela natten. hur skönt som hellst så nu hoppas jag på att jag kan vara lite pigg idag.
nu har jag precis fixat mig, ska bara fixa håret sen försöka äta lite. och sen åker vi iväg på dop. bästa kusin malins dotter luna ska döpar! hihi :) skriver mer när jag kommit hem, och hoppas på att jag får några bra bilder också! hörs senare, puss!

J

i hate everything about you

känner inte alls för att blogga idag, sedan emma drog har det inte hänt speciellt mycket.
spenderade några timmar med robin nu på kvällen. kollade på teve, pratade och bara tog det lungt.
salladen satt inte fel heller. efter det blev de en liten pratstund med bästa elin, gud vad jag saknar tjejen.
nu känner jag bara för att slå på en bra film och sen dra täcket över huvet
tidigt ikväll, inte på humör för något annat. nej fyfan vilket värdelöst inlägg. hoppas på en bättre dag imorn och bättre uppdatering då.



J


jag saknar dig.


love

J

hur kunde något kännas så rätt när det blev så fel

hej på er!
ännu en dag avklarad i skolan, hade inga lektioner. var i aulan med alla hp:are från 08.30-11.30, fyllde i papper och gjorde massa annat. efter lunch blev det fylla i papper om praktiken sen fick vi sluta som hade fixat praktik. så slutade runt tolv. blev sitta kvar i skolan med dom bästa (farija, heidi,jackie,apple). strax före ett drog vi till station för vi skulle ta ett bussen som vi trodde gick, men de visa sig att den bussen börjar gå som vanligt nästa vecka. lagom kul så fick sitta i skolan med emma och denise till tre. då det blev till valskog, så skjutsade faster hem mig. städa undan lite snabbt sen kom emma över en stund. nu har hon precis dragit blir en lugn kväll ikväll, mat med familjen ska få min efterlängtade sallad från secilia, och sen lite filmmys efter det är inte alls på humör. imorgon blir det iväg på dop, sen har jag ingen aning om vad som händer. hade en hel del planer inför helgen men allt sket sig, så får se vad jag hittar på. skriver senare om jag känner för det.

varför ens säga något när man inte menar det, jag förstår bara inte.

J

första dagen avklarad

hej på er!
då var första skoldagen avklarad då, skönt att ha de gjort men är helt död nu efter mina tre timmars sömn i natt.
gjorde inte alls mycket idag, var först i aulan med alla tvåor och treor då rektorn prata sen blev det kontaktlärartid och efter det började lektionerna, pratade bara om kurserna varje lektion. slutade runt två så blev ta tre bussen hem. blev hämtad av faster som skjutsade hem mig. nu är jag hemma, har precis ätit lite så nu ska jag lägga mig i min nya säng och kolla på dear john. uppdaterar senare! puss

J

you are a lovekiller

hej på er!
nu har jag precis fixat klart mig, typ sovit två timmar i natt så är varken på humör eller ser vettig ut men that's life.
borde nog vänt på dygnen mer innan skolan, men de gjorde jag inte smart som jag är haha!
skönt att faster kunde skjutsa mig till skolan iallafall så jag kunde åka in lite senare. åker in runt åtta, så får vi se vad som händer denna dag. uppdaterar senare, puss!

J

something always bring me back to you

hej på er!
nu var det ett tag sen jag skrev igen, men det har sig en anledning. har inte varit hemma och inte haft tid för att blogga. men nu är jag tillbaka. blev en riktigt myskväll med josefin och amanda i söndags, och likaså i måndags. blev beck maraton och grejer. saknat dom riktigt mycket så var riktigt kul. på måndag kvällen gick jag över till kusinerna. blev först lite prat med kusin,josse och jenny innan det blev mat med kusinerna,moster och morbror. efter det blev det iväg till mormor och morfar, där vi fikade och träffade dom ett tag. kusin övningskörde och måste säga att det var riktigt kul att åka haha! när vi kom hem skulle vi igentligen gått ut och träffat joss och jenny igen och kollat fotboll men blev inte så. tog det lungt istället, kollade film och bara pratade.
igår blev det upp tidigt, redan runt halv åtta och vi var helt döda, gick upp iallafall och fixade oss. och fick skjuts till stationen där vi tog tåget in till västerås, och bytte tåg och åkte upp till stockholm. blev en väldigt lyckad dag med bästa kusin, lite shopping, mycket snack och andra trevligheter. tog tåget tio över tre tillbaka till västerås och så blev det hem till hallsta igen där jag blev hämtad av mami. åkte hem och packade om mina grejer och duschade sen blev det hem till min bästa, jackie och thatia. blev myskväll med jackie, välbehövligt!
imorse blev det upp tidigt igen, tog bussen till arboga med jackie, följde med henne till skolan, eftersom ettorna började idag. var där till tio typ sen drog vi hem och sov två timmar, sen blev det ett jävla liv om grejer. inte ett dugg kul, inget jag skriver om här. sen blev det kortspelande med thatia,jackie och poy. gick grymt för mig och thatia hihi! kom hem för en timme sen ungefär, sitter och kollar runt lite här nu. ska snart ta en dusch sen börja fixa lite grejer inför morgondagen sen blir det filmmys och försöka somna i tid, kommer inte gå eftersom jag vänt om dygnen så mycket nu på lovet. imorgon är det iallafall back to school, får se hur det går. uppdaterar imorgon, pusss!

bjuder på några bilder från dom här dagarna.



J

mys med mina tjejer

hej på er!
blev som sagt till hallsta igår kväll. åkte förbi storebror påvägen dit för att hämta mina skor. när jag kom till josefin satt vi och prata ett bra tag. sen kom amanda hit också så blev det myskväll med dom, kollade två beckfilmer och efter det blev det prat innan vi somnade.

imorse vaknade vi runt tolv, låg och prata ett tag innan vi gick upp och åt toast och kollade lite tv. sen blev det en beckfilm till och nu har vi precis börjat kolla på yttligare en till. dom är för bra dom! hihi

senare ikväll drar jag över till kusinerna och är där ikväll, och imorgon bitti åker jag och kusin upp till stockholm :-)
uppdaterar så fort jag kan för nu ska jag kolla vidare med mina knäppisar! :)

J

i hope everything will be alright

hej på er!
det var ett tag sen. har som sagt varit inne i stan nu i några dagar. i fredags åkte vi ner till big inn för att jag skulle träffa martin, som kommer vara min handledare under praktiken. pratade lite om tider och sånt och allt lät jätte bra, fick även träffa peter som är ägare. på eftermiddagen drog vi in till arboga och kollade på rodden, och träffade lite folk. sen blev vi hämtade och då blev det hem och grilla med familjen sen åkte vi tillbaka in till stan senare på kvällen då blev det kolla remember me, en riktigt bra film de med. även fast slutet inte var de bästa. sen blev det bara en massa prat tills vi somnade.

igår sov vi länge, kollade en film och sen blev det fixa oss och sen drog vi in till arboga igen runt fem tiden. kollade finalerna i rodden, sen gick vi vasastan och åt med lite arboga bor. efter det drog vi hem till någon i ebbas klass och satt där utanför och prata ett bra tag. sen blev det promenad till stan igen var där ett tag sen åkte vi tillbaka till köping och chillade resten av kvällen, pratade, kolla film osv.

nu har jag kommit hem för ett tag sen, gick upp på rummet och såg nästa ett helt nytt rum, mami och papi hade suttit upp nya sängen och gjorde om lite med mina ljudgrejer snacka om överraskning hihi nu är det bara lite grejer som ska fixas på väggarna sen är rummet klart. ska duscha nu sen fixa mig och sen packa upp och packa nytt innan emma kommer över en stund. ikväll åker jag till min saknade josefin och spenderar kvällen/natten/morgondagen med henne. sen blir det sova hos kusinerna imorgon för på tisdag drar jag och bästa kusin amanda till stockholm! kommer bli dåligt med uppdatering dom sista dagarna på lovet, men måste njuta av dom sista dagarna nu. för på torsdag börjar skolan igen. fått sett mitt schema nu, och de är inte de bästa skulle vilja säga de värsta jag sett. tänkte lägga in lite bilder från dom senaste dagarna sen ta tag i allt. uppdaterar innan jag drar iväg om jag hinner. puss!




J

love the way you lie

hej på er!
igår blev det som sagt in till stan, spenderade några timmar med min saknade farija som jag inte träffat på ett bra tag, riktigt kul att få träffa henne. vi pratade mest om allt som hänt under dom här månaderna vi varit ifrån varandra. eller ja de är ungefär två månader men de är mycket för att vara oss. efter det mötte ebba mig vid big inn så handlade vi lite inför kvällen. sen blev det hem till henne, blev the last song. vilken film, verkligen en sevärd film.
efter det blev det bara prat och mys tills vi somnade.

nu har vi vaknat för ett timme sen ungefär, och vi har precis fixat oss. nu ska vi ner till big inn och prata om min praktik, senare drar vi till arboga och kollar på rodden och lite annat eftersom de är medeltidsdagarna. och efter de blir det hem till och äta med hole family, och sen åker vi tillbaka hit. uppdaterar så fort jag kan. puss!


bjuder på en helt oseriös bild, but it's our life!

J

i told you the truth, but all you did was a lie

hej på er!
gick upp runt tio, för att jag skulle hinna med allt. började städa rummet direkt, så det blev skapligt. sen packade jag mina grejer, och så blev det dusch och fix. nu har jag precis ätit lite. så snart åker jag in till stan. åker till ebba först och lämnar mig grejer eftersom jag ska vara där några dagar. sen runt halv fyra blir det umgås med min saknade farija, inte träffat henne på riktigt länge så ska bli riktigt roligt! får se hur det blir med uppdatering dom här dagarna framöver, men det visar sig! puss




J


I guess I don't know my own strength

hej på er!
det var ett tag sen, men har inte haft tid för bloggen. så nu tänkte jag uppdatera lite.
i fredags kom ebba och kusin med mormor och moster hit på eftermiddagen. blev att umgås med dom, cyklade åttan, badade, spelade in hel tokiga filmer, åt god mat och så blev de en massa annat galet. i lördags tog jag och ebba en riktigt lugn dag, kolla filmer, pratade om det mesta, powernapa osv. i söndags blev det lite fotografering. i måndags blev det ännu en lugn dag och igår åkte vi tidigt med papi till örebro, han släppte av hos kusinerna. gick upp och tog en powernap i soffan eftersom vi varit så smarta att inte gått o lagt oss eftersom vi skulle åka så tidigt. efter ett tag blev vi väckte av emil, så då gick upp och åt frukost, sen blev det wii spelande och film. senare kom josefin och resten hem då blev det fira faster som skulle fylla år. sen tog vi oss en promenad också. runt halv sex åkte vi mot marieberg, direkt till mediamarket där jag köpte en ny telefon. som jag ska ha som extra telefon när jag tröttnar på touchen oså. blev en billig variant. sen åkte vi vidare till ikea och köpte min nya säng, så nu är den här hemma man inte uppe än. får se när dom har tid och sätta upp den. efter vi varit där åkte vi hemmåt, ebba skulle igentligen åkt hem men hon stannade en natt till. blev en myskväll med chips, prat och film. sen somnade vi rätt tidigt eftersom vi knappt sovit. imorse vaknade vi strax före ett, hade haft kl på tio för att vi skulle upp i tid och fixa oss. men vaknade inte, och emma skulle komma ett så vi far upp. åt snabbt och fixade oss. men när emma kom blev jag precis klar, snabb tjej haha! sen blev det umgås med ebba och emma hela dagen. pratade, spela kort, försökte fixa tema på ett program på datorn men gick åt helvete så bror får hjälpa mig med det. emma drog runt sex och då blev det mat och umgås ett tag till med ebba. och runt halv nio drog hon hem. då blev det ringa heidi och nu sitter jag här och skriver lite och kollar fotbollen, zlatan och emir från köping har gjort mål. nu hade jag tänkt ladda upp lite bilder från dom här dagarna, sen ta en dusch och sen lägga mig i sängen med någon bra film och ha lite ensammys. imorgon åker jag iväg och kommer troligen hem dagen innan skolan börjar. usch det där kändes inte bra och säga, inte långt kvar av lovet nu! :(



J

love the way you lie

nu har jag städat, fixat mig och hjälpt papi att mäta ut sängen. de kommer bli lite trångt om vi köper den, men
de får jag leva med. han har även fixat min laptop, som hade blivit seg utan anledning hade inga program, bilder eller så men ändå var den seg ingen aning om vad som hände med den. så nu är den som ny, bara virusskydd som ska fixas.älskare! alldeles strax kommer kusin och ebba. så nu ska jag kila ut en sväng och vänta på dom. uppdatering som fort jag kan, puss!





J

fake it until you make it

hej på er!
vaknade med att halsen fortfarande var lika svullen och dålig. jag känner inte smak på något jag äter, och de gör ont när jag äter så blir mycket isaktiga saker. får inte i mig alls mycket. alltid jag och bli dålig innan skolan börjar, men det får jag leva med.magen och huvet är okej iallafall och de tackar vi för! annars hade jag varit liggande och inprincip död!hade tänkt att jag skulle sova ut idag, men det gick ju naturligtvis inte. vaknade av att halsen var helt uttorkad.gick upp och nu sitter jag här. ska städa undan lite på rummet nu, sen ska pappa och jag mäta upp måtten på den nya sängen och se om de passar in,sen börja fixa mig. runt tre kommer morbror,moster och kusin wilma hit. och senare kommer ebba hit och stannar några dagar. :) kommer troligen blir dålig med uppdatering då men de får ni leva med. puss!




det här är det enda som gör mig levande förtillfället haha
nej nu ska jag sluta klaga och städa upp lite, vi hörs!

J

the last thing I want is to lose you, no one will ever replace you.

hej på er!
blev en riktigt myskväll ute med robin och sofie, mycket prat och god mat. har precis duschat, så nu ska jag krypa ner i sängen tända lite ljus och kolla på någon bra film och försöka få huvet på andra tankar, bara för mycket som snurrar i mitt huve just nu. imorgon kommer kusinerna och så kommer ebba på kvällen och stannar i några dagar, ska bli riktigt kul och skönt att få träffa henne igen! skriver mer imorgon puss!

har ägnat flera timmar åt bloggen nu, så nu orkar jag inte fixa det lilla som fattas. få
ha den här får duga tills jag orkar göra en mer avanserad header.


renovering på bloggen

hej på er!
som ni ser så är bloggen under renovering, det tar lite tid men hoppas på att det är klart snart.
emma kom hit på eftermiddagen, pratade och var ute ett tag i det sköna vädret. nu har hon precis åkt.
så nu sitter jag och inväntar robin och sofie som ska komma hit så ska vi grilla. ebba kommer troligen imorgon istället. så blir bara mys ikväll, känns som att min kropp behöver det. uppdaterar senare!

även fått reda på att farijababe kommit hem hihi :)

J

i'm love in it



J

i'll never forget it

hej på er!
meningen var att jag skulle upp i tid idag för att åka till sjukhuset och sen vidare ner på stan. men blev inte så när klockan ringde vaknade jag med världens värk i magen så sov vidare. nu har jag vaknat och magen är mycket bättre, skönt de iallafall. nu är det bara halsen och huvet som dödar mig! nu ska jag städa klart garderoben som jag började med igår, sen ta och fixa mig lite. senare idag kommer emma hit, var ett tag sen sist så ska bli kul och senare ikväll kanske ebba kommer hit, de visar sig vad som händer. nu ska jag ta tag i alla kläder som ligger på golvet med hoffmaestro, hörs sen!


saknar dessa tjejer grymt mycket!

J

that's what friends are for

hej på er!
idag har de hänt en del saker. jobbade en sväng på eftermiddagen, och efter det började jag rensningen av garderoben. inte klart än, och orkar inte göra klart de idag är för trött för det. så fortsätter imorgon! ikväll blir det grillning och sen lite mys. orkar inte vara effektiv bloggare idag, men lovar att de blir ändring på det imorgon. puss!

J

i'd rather be with you

hej på er!
åkte till bästavän i tisdags som sagt, mötte henne och heidi vid deras jobb så gick vi hem till jackie. satt och prata om allt ett bra tag. sen när heidi skulle cykla hem gick jag med henne ut och sen blev det laga mat med jackie, vi slog till med lite lyxmat, gjorde friterad kyckling och ris till det riktigt gott blev det! när vi ätit kom poy till oss, så drog vi ut en sväng träffade louise och robin en sväng. när vi kom in blev det mys med film och lite gott till det. sen somnade jackie eftersom hon skulle upp och jobba, så jag och poy tittade på någon film på internet. runt tre somnade vi. igår blev det upp och hem ett tag, packade lite grejer och sen mötte jag jackie efter hennes jobb. drog hem till henne där poy och michelle var. satt och prata med dom, sen drog vi ut en sväng. senare på kvällen drog vi ner till pizzerian för att poy skulle äta. satt där med henne och väntade på fanny som skulle komma. sen kom hon då blev det gå till michelle för att hämta fannys tröja. påvägen började jackie spy och de blev bara värre och värre. så efter vi hade varit hos michelle, gick vi hem till jackie för att hämta mina grejer. jag mådde inte heller någe vidare så bestämde mig för att gå hem. tjejerna följde med mig hem så jag slapp gå själv i mörkret. och när jag kom hem starta jag datorn i några minuter, sen la jag mig och somnade direkt. hade två underbara dagar tillsammans med världens bästa jackie, tråkigt bara att det slutade som de gjorde. planerna var att jag skulle varit där till fredag(imorgon).

imorse blev det upp tidigt och iväg till sjukhuset. efter det blev det en tripp till munktorp hem till storebror och kolla hur de såg ut, dom håller nämligen på att renovera tvättstugan och målar huset. tog mig ett dopp i deras nergrävda pool också, underbart. nu ska jag ta en powernap och försöka få bort alla tankar sen ut och lägga mig i poolen om solen är kvar dvs. skriver senare, bilder kommer från dagarna med jackie då.puss så länge!

snälla, lämna oss inte än
var starka och kämpa er genom de här
jag älskar er så fruktansvärt mycket


J


världens är inte rättvis

tänker på dig, de är så sjutk det som har hänt.

J


ändrade planer

hej på er!
blir ändrade planer. drar in till valskog runt tre istället, och möter bästavän & heidi efter deras jobb. så blir det umgås med dom och så sover jag kvar hos bästavän. får se om jag kommer hem imorgon eller om jag stannar imorgon också. uppdaterar när jag är hemma igen. för nu måste jag skynda mig och fixa mig, packa och äta lite. puss!



J

viam inveniam aut faciam

hej på er!
blev väckt av att kissen hoppa upp och slicka mig i ansiktet, han är så sällskapssjuk så de är sjukt men nu när han inte är riktigt frisk blir han ovaligt sällskapsjuk. kunde inte somna om så nu ligger jag här med datorn och kollar runt lite på facebook och läser lite bloggar. ska snart kila ner och göra en chockladsmoothie sen så småningom börja fixa mig, efter heidi slutat jobbet blir det möta henne och umgås med henne några timmar, var ett tag sen så ska bli kul. skriver mer senare, puss!



J

you dont know what you got until you missing a lot

hej på er!
dåligt med uppdatering men de har en orsak. inte alls på humör idag. nu ikväll har jag varit ute och tränat och rensat huvet blev åttan, riktigt skönt. annars har jag bara legat i sängen och kollat film. hoppas på en bättre dag imorgon! nu ska jag ta en dusch sen lägga mig och kolla på fjärde filmen för idag, och försöka sova tidigt. puss

jag vet att du inte menar något illa igentligen, men varför. blir så irriterad!!

J

vad fan händer med världen

hej på er!
idag blev det en tripp till västerås/erikslund med mammi,papi och mormor. träffade på bror och andrea inne i västerås också. kollade på lite grejer till rummet, men köpte inget. väntar tills jag köpt sängen så jag ser allt på plats. men har planer på hur jag ska göra iallafall. när vi hämtade upp mormor i hallsta frågade hon mig om jag hört om mordförsöket i arboga, det var en 15 årig tjejer som blivit knivskuren i halsen. men jag hade inte hört något. sen när vi satte oss i bilen påväg in till västerås tänkte jag mer på vem det kunde vara. och nu för en stund sen när jag precis hade kommit hem, fick jag reda på vem det var. nämligen en vän till mig, som jag spelat fotboll med i flera år, tänker på dig vännen!♥ nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film, och försöka få huvet på andra tankar. skriver senare ikväll!


en gammal bild, hittade ingen annan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7556847.ab?sms_ss=




J

love the way you lie.

hej på er!
kom precis hem efter en riktig myshelg hos ebba. i fredags var det först eskilstuna med robin, sen blev det umgås med kusin emil resten av dagen, krossade han på tv-spel och hade allmänt skoj. runt sex på kvällen skjutsade mammi in mig till ebba, lämnade mina grejer och så blev de en pratstund innan vi cyklade ner på stan med hennes föräldrar, och några bekanta till dom för att äta på hörnet, blev varmrätt och efterrätt där. riktigt mysigt.
efter vi ätit cyklade vi hem, fortsatte kvällen med film och godis och bara allmänt mycket prat.
igår vaknade vi runt elva, gick upp och fixade oss och drog till big inn för att kolla lite, hittade riktigt mycket för att vara lilla köping, men min kort strulade så kunde inte köpa något. efter vi varit där drog vi hem och kollade isprinssesan & predikanten, två helt okej filmer. efter det blev det mat, och sen var vi hemma själva resten av kvällen, dunkade musik, satt ute och pratade med lite folk på skype och gjort andra galna grejer.  senare blev det bara en massa prat tills vi slocknade.imorse hade vi klockan på nio för att vi skulle upp i tid och iväg till big inn igen så jag kunde köpa de jag skulle. vi trodde affärerna öppnade 10 men hade helt fel, dom öppnade 12 tippat!
kunde sovit längre, men drog ner på stan och tog ut pengar iallafall och cyklade ut till big inn. fick sitta där och vänta typ en timme, tills de öppnade. drog till kicks och köpte ett armband till jackie, som hon ska få eftersom hon
var så söt och köpte en klockan till mig. sen drog vi till hm där jag köpte några nya örhängen till mina nya hål. :-)
köpte inte något mer, eftersom jag måste spara pengarna till stockholm. hittade även några riktigt fina skor på ryns, som jag måste inhandla innan jag och ebba drar till grekland. men är ju ett tag kvar, så hinner köpa de när de blir närmare. efter vi varit där drog vi hem, spöregnade när vi cyklade hem, så blev dyngsura så blev sängen och film när vi kom hem, kollade luftslottet som sprängdes och livsverket med våran fruktsmoothie till det. efter det hjälpte jag ebba att packa, eftersom hon åker imorgon. efter det drog vi ner på stan en sväng och nu har jag nyligen kommit hem. nu väntas sängen, för imorgon ska jag upp tidigt och iväg till västerås. skriver mer imorgon, puss!


som ni ser vi drog till med en tjockis och myshelg. precis vad som behövdes!

J


RSS 2.0