it's time for africa

kan kolla på videon flera gånger, så klockren! ;-)
J

bra start på lovet

hej alla bloggläsare! :)
vaknade med att jag hade nackspärr, förkylning var värre, kan knappt prata, hostar så det gör ont i hjärtat osv.
kunde inte fått en dåligare start på lovet. ber till gud att jag blir bra snart. vill inte ligga sjuk hela lovet de är då man ska göra allt man inte hinner när det är skola! har legat i sängen hela dagen med mjukisdress och kollat några avsnitt av one three hill, och dagen fortsätter så. har precis fått i mig lite mat, men känns rätt värt när det inte smakar något! nog snackat om det, har inte bara legat liggandes träffat storebror och andrea en sväng på förmiddagen, kul att träffa dom igen var ett tag sen sist! blir en lugn kväll för mig ikväll iallafall!
hoppas ni fått en bättre start på lovet till skillnad från mig! har inte så mycket mer att säga idag. hörs mer imorgon. ha det så bra gullisar :)


gud så söt man är när man är sjuk! plus att de ser ut som jag har ett öga, great!
J

never give up

om ni ser så har jag gjort om lite på min blogg, ny header men de där vita vet jag inte hur jag ska
få bort just nu. blir nästa problem men först börja fixa lite med beccas innan jag och mami förmodligen drar
till ikea innan de blir hemfärd! puss
så ska det se ut till slut!
J

always on my mind

nu har kusin åkt iväg och jag har gjort klart engelskan och skickat in den check!så nu sitter jag här och kollar runt lite, ska lägga mig och vila ett tag. sen fixa litemed min blogg, och även försöka börja med en header till becca. lovat att hjälpa henne :-)senare åker jag och mami hem igen, kanske skulle förbi en sväng på ikea och kolla lite saker till mitt rum som jag hoppas på, vill göra om lite. annars blir det en lugn hemma kväll får se om robin och sofie kommer över. annars händer det inte något speciellt mer idag, vila och försöka bli bättre bara! hörs mer imorgon puss!

J

i wish i could rewind time, i would have been the happiest in the world, everyone makes mistakes and regret them, unfortunately




hej på er!
kvällen igår bestod av mys med robin och sofie. kollade idol, prata om de mesta och bara tog det lungt.precis vad jag orkade med. när dom åkte hem hittade jag sängen direkt och det blev tidig kväll för mig.imorse vaknade jag tidigt av att jag knappt kunde andas, så täppt. kan knappt prata heller. kan inte bli bättre start på mitt lov, åh! följde med hem till kusin iallafall, ligger inne hos emil och kollar lite. om ett tag åker han iväg på hockey så då tror jag att jag vilar ett tag. inte alls pigg men tog mig orken till att åka med mami hit. blir en lugn kväll idag också, måste bli frisk de somstår högst upp på min lista just nu!uppdaterar senare, för nu blir det umgås med emil tills han ska iväg. puss!

J

saknar mitt mongo

J

last friday night

hej på er!
det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. men det har sig en anledning!sovit inne i stan från i tisdags kväll. var som sagt iväg till västerås både onsdag och torsdag.i onsdags på carlforska för att det var ung handels dag där alla som gick handel i västmanland var.att hitta dit gick inte så bra för mig och mina tjejer eftersom vi fick en helt obegriplig karta av affe!på skolan blev det iallafall lyssna på olika företag som presentera sig riktigt intressant faktiskt. och underhållningav dogge doggelito på slutet avsluta det bra! ;)
igår var vi i västerås igen, blev upp med tuppen och så åkte jag och tjejerna tidigt in till arboga för att vi skulle åka buss därifrån med klassen. blev till tingsrätten på rättegång, intressant de också. efter rättegång åkte vi till skolan och åt, och sen redovisa jag engelskan så den blev gjord och efter det var de samhällslektion. när vi slutade åkte jag hem till farmor en sväng och pratade med henne om allt och inget, skönt! sen blev de hem och packa nya grejer. åkte till heidi och hämta mina saker och sen vidare till min andra familj dvs ebbas familj. blev myskväll hos henne, pratade, umgicks och bara tog det lungt. precis vad som behövdes efter mitt humörutbrott jag fick på eftermiddagen.
imorse vaknade jag upp hos ebbi, med att min förkylning var ännu värre. men drog iväg till praktiken iallafall, gick riktigt segt. huvudvärken blev värre och jag börja frysa mer och mer. fick åka hem men jag ville ta mig genom dagen, men efter lunch när jag skulle över till charken/mejeri så tyckte dom jag skulle åka hem. så jag gjorde det, och det var nog bästa tror jag. fick skjuts av sofia och lina hem, och nu har jag precis varit och lämna min cykel hos ebba. nu ligger jag hemma i sängen under täcket, knarkat tabletter, tänt ljus och ska slå på en film. och försöka bli något friskare. trött på den här hemska förkylningen, huvudvärken och frysandet. senare ikväll väntas idolmys med bror och sofie! hörs mer imorgon eller senare ikväll om jag orkar.
nu är det äntligen höstlov iallafall, men suger lika mycket att bli sjuk precis DÅ! :-(
J

if i lose you, i lose everything

hej på er!
tänkte försöka hinna med ett snabbt inlägg nu. kom hem från skolan runt fem. tisdagen som är den jobbigaste dagen avklarad och den sista vanliga skoldagen för den här veckan, ännu skönare! nu har jag precis duschat och fixat mig lite snabbt, hunnit ätit på mindre än en timme bra för att vara jag! ;-) ska snart packa mina saker, sen åker jag in till stan. sover hos heidi tills på torsdag, eftersom vi ska till västerås med alla hp till carlforska på ung handels dag. sen på torsdag ska vi till västerås också, för att gå på rättegång. kommer inte bli så bra uppdatering för min del den här veckan men vi hörs så fort jag kan! puss
J

It is easy to break someones heart, but it isn't easy to forgive

hej på er!
inte blivit mycket sömn inatt alls, först börjar det med att jag inte är trött alls så låg och kolla två filmer. sen när jag precis somnat väcks jag av att katten jamar jätte högt och då se jag att han har tagit en råtta nere i köket. och efter det blev det bara ännu svårare att somna om. låste min dörr och slog på en till film. och somnade runt fyra och fick 1,5 timmes sömn. är helt död nu, och ska nu skynda mig och fixa mig och packa väskan. kör på mjukisstil idag orkar inget annat. sen väntas skola till fyra sen blir det iväg till gymmet och därefter matteplugg hos heidi tills jag blir hämtad. tror jag kommer vara död ikväll så kanske inte blir någe mer uppdatering idag. hörs mer imorgon istället! puss
always by your side

J

you're stuck in my head

hej på er!
nu har jag kommit hem från ebbi, blev en helmysig kväll hos henne. filmtittande, tjockade godis, planerade framtiden och pratade om allt mellan himmel och jord. precis vad som behövdes. satt även och kollade igenom alla bilder från i somras, och gud vad jag längtar tillbaka. nu har jag kommit hem iallafall och nu börjar söndagsångesten smyga sig fram har ett stor engelskaarbete som jag verkligen måste bli klar med den här veckan. så ska ta tag i det nu, sen väntas dusch och efter det blir det mys i soffan resten av kvällen. puss!


J

just the way you are

hej på er!
idag blev det upp tidigt åkte till etuna och bytte mina stövlar som var sönder, fick ett par nya så jag är nöjd!
sen blev det hem igen, somnade en stund och nu har jag vaknat för andra gången idag. sitter just nu och äter lite frukost. sen väntas städning av (ligger grejer på hela golvet), plugga (om jag hinner), packa och sen drar jag till min efterlängtade vän ebba! blir lördagsmys med henne och så sover jag kvar där. uppdaterar mer när jag kommit hem imorgon, puss!
cause you're amazing, just the way you are

J

ni är bra ♥

tänkte ta mig tid till att skriva en text till er. och bjuder även på några bilder!

jag vill bara säga att jag har världens bästa vänner, dom finns där när allt skiter sig. när jag inte vet vart jag ska ta vägen finns ni där, ni lyssnar och ni hjälper mig verkligen. att kunna dela inprincip allt med er betyder så oerhört mycket. ni gör mitt liv till ett så mycket bättre liv. ni är dom som gjort mig till den personen jag är idag.
ja vad ska jag säga mer, jag vet helt enkelt inte vad jag skulle göra utan er!
min familj, vad skulle jag göra utan er. de är med er jag växt upp, det är ni som har lärt mig allt från att jag föddes, utan er hade jag aldrig funnits. ni betyder så otroligt mycket för mig. vi har haft motgångar men det löser sig alltid. och det är så det är i en familj.
bästa hp, jag har hört många som pratar om att dom kommit fel klass/program/skola när dom börjar gymnasie. och om jag ska vara ärligt så kunde jag inte valt bättre. jag trivs så bra på både skolan och med klassen. att få gå med mina tjejer jag gått med sedan många år tillbaka är så otroligt bra och även att få lärt känna nya människor. det finns vissa saker man kan irritera sig på men det är bara och skita i det dåliga och se ljuset. då kan jag inte vara mer nöjd än vad man kan bli. dom tre åren med er kommer vara bland dom bästa i mitt liv. de är med er jag slutar min skolgång och det jag aldrig kommer glömma.
J

lay all your love on me

hej på er!
äntligen fredag och helg. praktiken idag gick kanon, började med den vanliga frågesporten gick inge vidare för oss tjejer idag, måste säga att vissa hade en fruktansvärd tur! var på fruktavdelningen fram till lunch och lite efter, sen gick jag över till chark och mejeriavdelningen. nytt för mig på den avdelningen men gick helt okej. anders som jobbar i charken slutade även jobba där, en hel rolig kille! efter praktiken blev det kolla lite kläder och när heidi slutade följde jag med henne in på ica för hon skulle handla hårfärg. sen blev jag hämtad av papi, åkte hem och bytte om lite snabbt. och sen blev det till farmor och faster, för att se hur det var med farmor. hennes arm var hel blå/svart. usch! senare blev jag hämtad så blev det fredagsmys idol och mat från greken. nu sitter jag och väntar på att idol ska börja igen, har precis duschat. efter idol blir det en film sen drar jag täcket över huvet tidigt ikväll. hörs mer imorgon, puss!
J

även om himlen faller ner

godmorgon världen!
hann eller tog mig inte orken till att blogga igår, skolan gick helt okej. slutade halv tre, drog till station och tog 14.50 bussen till stan. drog hem till heidi en sväng och sen ner till nautilus, där vi fick genomgång av lite nya maskiner. efter det avslutade vi med powerwalk/löpning på löpbandet. efter vi fixat oss lite snabbt efter träningen drog vi till kb hallen och kollade när mina gamla innebandy tjejer hade match mot hallsta, zacke var även med och spelade med dom då. blir så grymt sugen på att börja spela igen när jag ser dom, saknar att inte få träffa alla dom människorna varje dag. får se om jag kommer tillbaka inom en framtid eller hur jag gör. gymmet passar mig bra just nu när det är mycket i skolan. hann inte se klart matchen men såg fram till halva period tre iallafall, blev hem och resten av kvällen spenderade jag i soffan med en film.
nu har jag vaknat och det första jag såg var SNÖ ute hihi, duschat, fixat mig och är redo för 6 timmars jobb. sen är det äntligen helg! pussss
J

I DON'T KNOW HOW TO EXPLAIN MY FEELINGS

hej på er!
skolan idag gick bra, fick sluta tidigare från praktiken så slutade runt halv fyra. gick till station där bästavän väntade eftersom hon missat den tidigare buss. vi satt och planerade lite för framtiden, längtar bara! tog kvart över fyra bussen hem. åt lite direkt jag kom hem och nu sitter jag här. ska snart ta en varm dusch och försöka få lite värme i kroppen, så sjukt kallt ute nu! drog på mig stövlarna imorse nu känns det verkligen som vintern är påväg. sen ska jag försöka göra lite engelska, sen väntas en lugn hemmakväll. imorgon är det sista skoldagen och på fredag är det praktik igen! hörs mer imorgon har inte så mycket mer att skriva idag, puss!
<3

J

if you win my trust, you get my love

hej på er!
skoldagen idag gick allmänt segt, hann till och med och sova på soffan ett tag när det var håltimme.
började med temaarbete på spanskan så nu blir spanska lektionerna lite roligare igen! slutade fyra
drog till bussen med tjejerna och åkte in till stan. gick till expert och fotobutiken direkt med heidi för
att prata om rådgivare till vårat företag. gick vell sådär så vi gav upp. drog hem till henne och tog
det lungt. nu har jag kommit hem för någon timme sen, duschat har jag hunnit med också så nu
sitter jag bara här och kollar lite. ska snart lägga mig med engelskaboken och läsa lite sen kolla lite
på tv innan jag slår på en film och säger godnatt. hörs mer imorgon,puss!
J

en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende




hej på er!
måndagen avklarad och det var inte en så jobbig dag faktiskt. coopertestet gick helt okej, sprang med thatia och vi planera en del saker under våra varv hihi! sista lektionen blev inställd så hann med tre bussen till stan, blev inge träning idag pga huvudvärk. men åkte med in till stan en sväng iallafall, nu ska jag krypa ner i sängen med engelskaboken och läsa lite, sen väntas en film innan jag somnar. ont i huvet och riktigt trött så blir tidig kväll för mig. hörs mer imorgon, puss!
J

if i lose you, i lose everything

tog mig en promenad med oskar linnros och joshua radin. nu är jag hemma igen, och jag sitter och kollar lite resor och tänker lite. mycket som står på spel framöver. inte just nu men om några månader iallafall. men först vill jag ha operationen/operationerna gjorda(!!) nu ska jag skicka in psykologi uppgifterna och sen läsa lite i min engelskabok, blev ingen pluggfri söndag inte men jag måste ju bli klar. efter det väntas lite mat och mys framför teven! puss

kom även på att vi har coopertest imorgon, tagga HP2!
frågan är om man kommer klara av de i denna kyla?

J

renovering på bloggen

nu har jag suttit och fixat lite med bloggen ett tag, fixat en musikspelar och gjort så jag har smilisar :) ville göra om min header också, men blir en vit ruta runt och det blir nästa problem sen ska jag fortsätta fixa lite innan jag ska försöka hjälpa heidi lite med hennes. börjar förstå mig på det här lite nu, det var på tiden haha! efter det väntas en promenad i det soliga vädret och sen blir det mys framför teven hela kvällen. har inte så mycket och säga så blir nog inte så mycket mer uppdatering idag! puss

J

vill åka nu

J

follow your heart

blev en helkväll med kusinen igår. satt och kolla på helt sjuka grejer på youtube och på bestofblocket och gjorde en massa andra galna grejer. dom drog hem runt ett då blev det en film och sen somnade jag. och nu har jag precis vaknat,  kände för att sova ut och det gjorde jag också. skulle kunna sova några timmar till men då kommer jag vell inte kunna somna ikväll så nu ligger jag i sängen med datorn och pratar med min saknade elin. ska snart ta en dusch och försöka få upp värmen så sjukt kallt ute, känns verkligen att det är höst och snart vinter också. idag har jag inga planer alls, ska bara ta det lungt. så söndagar ska vara. är klar med psykologin som ska vara klar tills imorgon, och engelskan har jag hela veckan på mig att göra, så tror jag ska ta en pluggfri söndag faktiskt. va ju ett tag sen! hörs kanske senare. puss!
saknar dig nuffis!

J

wish I could rewind time, I would have been the happiest in the world




hej på er!
hann inte med att blogga något igår, vaknade hos och heidi fixade mig lite snabbt sen blev det cykla till praktiken sjukt kallt och trodde jag skulle dö påvägen, kunde knappt röra fingrarna. kom till jobbet, och då blev det först frågesporten som vanligt. vi tjejer ledde ett bra tag tills det sket sig. efter det blev det jobb till halv tre, gick riktigt bra! mötte heidi efter jobbet så drog vi och åt lite snabbt, sen blev de hem till henne och hämta min grejer sen blev det umgås med ebba. senare blev det hem till mig, blev fredagsmys och en massa prat med henne. välbehövligt

vaknade brevid henne imorse, tog det lungt hela morgonen och planerade allt kommande. blev så positiv när vi prata om det. nu har kusin kommit hit, så nu ska jag umgås med han. får se vad kvällen har att bjuda på. får se om jag hinner uppdatera något annars så hörs vi mer imorgon! puss

J

torsdag igen

godmorgon på er!
fick lite sovmorgon idag också, men bara en halvtimme. men det märks redan att jag är piggare hoppas det håller i sig hela dagen bara. nu har jag fixat mig, packat och hunnit kollat lite här. ska snart kolla lite på spanskan innan jag ska gå ut för att åka till skolan med grannen, räddaren i nöden när man inte orkar gå upp mitt i natten! kommer ju lite tidigare till skolan ändå, men det behövs så jag hinner plugga på spanskan lite mer. efter skolan blir de direkt till nautilus, sen sover jag hos heidi ikväll. praktik imorgon igen, försöker uppdatera senare annars hörs vi mer imorgon!
J

heartbeat

skolan idag gick bra, lång dag men med håltimme så gick dagen rätt snabbt.
pratade om operationen med per så nu vet jag hur jag ska göra med ledigheten tills dess osv.
nu sitter jag här och pluggar för full fart med spanskan, har gjort det sen jag kom hem.
40 glosor ska in i huvet, massa olika verb oregelbundna och regelbundna, texter ska in i huvet osv.
så måste fortsätta med det nu. har ingen lust alls vill bara lägga mig och sova är så otroligt trött.
men bara kämpa med det, denna gång nöjer jag mig med ett g men frågan är om det ens kommer gå.
de visar sig, back to the books. hörs mer imorgon, latero!
J

if you win my trust, you get my love

godmorgon världen!
fick lite sovmorgon imorse, får skjuts av papi runt åtta så fick sova en timme längre. skönt!
nu sitter jag här och kollar lite för fick lite tid över. lång dag i skolan idag och efter det blir det
plugga spanska heela kvällen. kan nästan ingenting så allt ska in i huvet idag så kommer nog inte
bli någe datasittande ikväll, så då vet ni varför det blir dålig uppdatering helt enkelt. hörs mer imorgon
eller ikväll om jag tar mig tid till att skriva, puss!
dagens outfit, nya tröjan, svart linne och svart tights.
i miss you so
J

vill ha dig nu, som jag hade förut

hej på er!
skolan idag gick rätt bra. inte så jobbiga lektioner, och fick sluta tidigare än vad vi skulle eftersom vi bara prata om provet som är på torsdag. efter skolan blev det förbi skolan i valskog där mami var, träffade på min söta lilla lina pratade lite med sofia innan jag och mami åkte hem och åt lite. sen blev det ner till farmor och prata med henne en stund och lämna in mina jeans som hon ska fixa eftersom dom är för långa. nu har jag kommit hem och pluggat spanska ett tag, hur mycket som ska in i huvet tills på torsdag hur det nu ska gå till de visar sig. nu ska jag ta en snabb dusch sen bänkar jag mig i soffan och kollar sverige-holland. de får avsluta denna dag! hörs mer imorgon, puss!
J

bloggar lite snabbt

hej på er!
tänkte uppdatera lite snabbt, skolan gick hyfsatt snabbt fick sluta runt två redan, så jag och finnen drog direkt till nautilus och tränade. efter det blev det lite plugg, sen ner på stan en sväng. och sen blev det bara umgänge med henne tills jag hade skjuts hem. nu ska jag kolla igenom inför provet imorn och sen kolla paradise hotel som börjar idag :-D hinner inte blogga mer, hörs mer imorgon, puss!
J

bloggar från skolan

hej på er!
sitter i skolan och har håltimme tills vi ska till aulan, sen är det matte och sen slutar vi. slipper sista lektionen eftersom vi bara ska plugga till provet, skönt! efter det blir det plugg hos heidi tills jag får skjuts hem. nu ska jag kolla vidare och vänta på att mina tjejer har utvärderat klart. dom är en aning seeega! vi hörs senare, för nu ska jag snabba på dom lite. puss!

J

what you got

godmorgon måndag!
upp med tuppen idag när det är skola som gäller. hann inte med att blogga så mycket igår, pluggade och på kvällen tog jag mig en kvällspromenad och sen blev det soffhäng resten av kvällen, och så somnade jag till dear john. tror jag kan se filmen tusen gånger. nu har jag iallafall fixar mig inför skola, packat träningskläder och de som ska med. åker och tränar direkt efter skolan idag. sen blir det plugga inför provet. ska försöka uppdatera senare ikväll men om jag inte hinner så vet ni varför. vi höres. puss!
dagens outfit blev enkel, svarta leggings, randig topp, svart kofta och mina nya converse
J

fake it until you make it

läst igenom kapitlet i inköp och varuhantering nu, känns som jag kommer blanda ihop allt fast det är ganska så lätt. men jag lyckas ju med det omöjliga så de var ju ingen nyhet. men de får räcka för stunden, får läsa på det mer imorgon. nu har jag precis läst klart kapitlet i engelska boken, och ska fortsätta. måste komma någonstans, ska ha läst 300 sidor till nästa vecka, plus att alla ord är helkonstiga. så måste sätta fart med den. ska försöka hinna kolla lite på spanskan idag också, hörs senare. puss!
J

dont stop believin

godmorgon världen!
allt jag skulle vilja göra idag är att sova hela dagen, inte behöva gå upp ur sängen, kolla film och bara vila och vara för mig själv. men så skönt kan jag inte ha det. ska ta tag i min plugghög, läsa miljoner sidor i engelskaboken, läsa igenom till provet som är på tisdag, räkna matte det jag missa när jag var borta i veckan och börja kolla på spanskan. sen ska jag även hinna med och damsuga mitt rum eftersom mitt hår har något fel, tappar hur mycket hår som hellst, blir bara tunnare och tunnare. :-( sen försöka med och vila lite också, så mitt huve blir bra. bättre idag men inte helt borta. bloggar mer senare!
next up : frukost, ostfrallan väntar
J

feels like the first time

huvudvärken dödar mig, hittar sängen tidigt en lördag kväll för att försöka må lite bättre imorgon.
jag har inte ens orkat kolla på böckerna idag så jag vet vad som väntas för mig imorgon. men först
min skönhetssöm. hörs mer imorgon, puss!
utan dig vid min sida, skulle jag inte vara den jag är idag.
jag älskar dig bästavän
J

allt vi kände för varann

nu är garderoben städad, så dom nya kläder fick plats vilket dom inte fick i röran innan. tog lite tid men nu är det fixat. tänkte lägga in bilder på det jag köpt under helgen lite snabbt innan jag ska kila ner och hjälpa till med maten. blir hemmagjord pizza ikväll, och har jag lovat cheescake som efterrätt till bror. blir nog inge mer uppdatering ikväll, har inget och skriva om direkt, blir mysig hemmakväll med bror och sofie helt enkelt behövs för mitt huvud! puss
mycket nöjd med allt, den röda jackan tillhör mitt skidställ och den svarta
ska jag ha till vardags. next up : matlagning
J

let me love you

hej på er!
blev upp tidigt imorse och iväg till tunapark/etuna för att leta reda på vinterjackor. dvs ett skidställ och en vanlig vinterjacka. gick direkt till cubus för att byta leggingsen jag köpte igår, dom var nämligen sönder. efter det gick vi vidare till kicks för att kolla parfymer, hittade en jag vill ha plus att jag måste ha en ny lacost som jag inte kan leva utan, förälskad i en parfym hmf! men blev inget köp får vänta tills jul. sen gick vi till jc där jag hitta ett par ursnygga byxor, leggins/chinos typ. trodde aldrig jag skulle passa i dom, men de såg helt okej ut. men blev inge köp eftersom jag handlade upp mitt studiebidrag igår, sjukt att allt ska vara så dyrt min urcoola mössa kostade 400 och skorna gick på resten. sen gick vi iallafall till intersport där jag hittade ett skidställ (en röd jacka och svarta byxor) och en vanlig svart/vit vinterjacka. sen åkte vi till ica och köpte lite grejer och sen blev det hem. mycket nöjd med alla inköp under den här helgen, vad skulle man göra utan sin mamma & pappa som betalade de mesta ;-)
nu är jag redo för vinter, varma jackor, varma skor osv. nu har jag precis ätit och ska städa min garderoben så det blir snyggt och lägga in dom nya kläder hihi! senare ska jag försöka ta mig orken till att läsa min engelskabok ligger så otroligt mycket efter så är ett måste, på en lördag känns inte okej men that's life! senare ikväll kommer iallafall robin och sofie hit, så blir en lugn kväll! puss

J

live for today, hope for tomorrow

hej på er!
idag var det som sagt praktik, jobbade på fruktavdelningen fram till lunch riktigt roligt där faktikst, är ganska mycket variation där. efter lunch jobbade jag på golvet med dom jag jobbade med första veckor, kul att få jobba med dom igen hihi! slutade halv tre och då blev jag hämtad av faster direkt, åkte hem och duscha och fixa mig. hann med och träffa sofia en liten stund och hann gosa lite med lina. sen drog jag och mami iväg till västerås, där det blev shopping. hade inte så mycket tid på oss eftersom dom stängde sju, men hann få med mig en del saker hem iallafall. blev ett par jeans, ett par leggings, en tröja, två par skor. men hitta ingen vinterjacka eller skidställ så de blir en tripp till etuna imorgon också. nu sitter jag nere i soffan och kolla på idol, blir mys hemma ikväll bara helt slut. hörs mer imorgon, puss!
J

praktik

hej på er!
blev tidig kväll för mig igår, och nu har jag fixat mig inför jobbet. ni hittar mig på ica idag 08.00-14.30!
får se vad som händer efter jobbet, kanske blir en sväng till västerås med mami för lite shopping som skulle blivit imorgon, det visar sig. nu ska jag fixa det sista och invänta faster som kommer och hämta mig. puss!
sjukt hur konstiga färger man kan fixa med min webb, haha bjuder
på den, ica-uniform idag! ;-)
J

torsdag vilket innebär lillfredag ihi

hej på er!
idag var det skola och torsdag vilket innebär sista skoldagen för veckan. började med företag på morgonen hade genomgång hela lektionen, sen var det spanska fortsatte med våran gruppuppgift, sen var det info och layout fick sitta vid facebook tills det var en kvart kvar av lektionen då blev det säkerhetstest, lika stressande varje gång haha! sen var det lunch, och efter det idrottsteori pratade mest, sen var det engelska skulle läsa i boken men vi pluggade samhäll istället och sista lektionen var det prov som gick mindre bra. känns som jag blandade ihop allt, så de visar sig hur det gick. efter provet blev det sitta i skolan ett tag med tjejerna sen drog vi till station och tog tio i tre bussen. gick av i valskog så kom bästavän och mötte mig, sen blev det några underbara timmar med henne. prata om allt, hjälpte henne med lite plugg och bara umgicks. nu har jag kommit hem vilket inte är så vanligt på torsdagar, ska ta en dusch sen väntas sängen tidigt. praktik imorgonfår skjuts av faster och sen helg. hörs mer imorgon, puss!
J

i wish you could understand my feelings

hej på er.
idag var det skola igen, började med matte jobbade vidare på det nya kapitelet, och fyfan vad jag hatar kordinater! sen var det engelska jobbade med renskrivningen som ska vara klar imorgon. sen var det företag sålde andelar för det mesta. sen var det lunch, och efter det var det svenska då vi fortsatte med gruppuppgiften och till sist var det samhäll repeterade bara inför provet. fick sluta tidigare så hann med ett bussen eftersom vi inte behövde gå på spec och psykologin. åkte in till stan, drog hem till heidi och lämna grejerna sen ner på stan och åt. sen hem till henne igen och plugga samhäll, sen kom bror och hämtade mig och nu har jag varit hemma en timme men inte kommit igång med pluggandet så nu ska jag skicka in engelskan sen plugga samhäll resten av kvällen, få in all jävla politik när man är förbannad kan bli svårt. men gör ett försök. hörs senare eller imorgon. puss!

J

standing where you left me

hej på er.
tänkte försöka hinna med att uppdatera lite snabbt fast jag igentligen inte har tid alls för datasittande.
var som sagt till tandläkaren idag, för att en specialist skulle kolla på mina tänder. och dom kom fram till att
jag ska operera bort två eller tre tänder inom en snar framtid, och inte nog med det så ska jag få tandställning.
dom har diskuterat det i flera år, men det har inte hänt något. och nu när jag som minst vill ha det så säger dom
att jag ska ha det. trött jag blir alltså. nå nu har jag dampat ur lite. blir inte räls troligen och det tackar vi för.
efter tandläkaren åkte jag och papi förbi skinngubben så köpte ja mig den efterlängtade mössan. hur ful som hellst igentligen men ändå cool hihi! så nu ska jag fan inte frysa om huvet! fick även ett par ugs (stavning) av pappa. efter det drog vi förbi driven och åt lite. sen blev det tillbaka till skolan. nu är jag hemma, och har precis duschat. så nu blir det plugg resten av kvällen, livet leker! hörs mer imorgon om jag hinner. puss!
HAHAH bjuder på den bara för att mitt liv snart går under pga av allt plugg
denna vecka, latero
J

för dig ska jag göra det tusen gånger om

hej på er!
tänkte försöka med ett inlägg nu på morgonen, gick upp lite tidigare imorse har inte kunnat sovit nå bra inatt alls somnade så tidigt igår så vaknade senare och då kunde jag självklart inte somna om. så nu är jag klar redan, så hade tid med att kolla runt lite här. idag blir det till skolan igen, sen tandläkaren senare och då har pappa lovat mig att vi ska svänga förbi skinngubben innan jag ska tillbaka till skolan så jag får köpa min mössa hihi! :)
slutar fyra idag, så blir uppdatering senare när jag är hemma igen. ha en bra dag allihop! pusss
dagens outfit blev vit stickad tröja, vit linne och leggings till det. lite konstiga färger
på bilden men orkade inte fixa till det!
J

if you win my trust, you get my love

hej på er!
idag var det skola igen, började med psykologi första lektionen, hade gruppuppgift, genomgång och lite sånt. sen var det svenska prov på alla gudar och det vet inte riktigt hur det gick de visar vell sig. sen var det lunch, drog och åt lite sen var det idrottsprovet då vi skulle orientera, gick vell helt okej. hitta hälften av alla kontroller, och träffa på ormar och skit. är det inte älgar så är det nå annat, usch! efter idrottsprovet fick vi sluta, slapp sista lektionen det uppskattas. drog till skolan och hämta grejerna, sen blev det invänta tåget. tog halv tre tåget till stan och drog till gymmet direkt och tränade. efter det blev det iväg till skingubben en snabbis och jag hittade världens coolaste mössa. hur ful som hellst igentligen så att den är snygg, och varm också. så nu ska jag fan heller frysa haha ;-)
även bestämt mig för att gå min egna väg idag! medans jag väntade på skjuts så hann jag med att göra klart engelskan också. så nu äre bara samhällsplugg som gäller resten av veckan. älskar verkligen mördar veckor!
nu är jag hemma, har bytit om till myskläder och tvättat bort sminket. så nu väntas sängen och en film innan jag somnar. hur trött som hellst. imorgon ska jag även till tandläkaren, bland de värsta jag vet så tycker alla ska tänka på mig lite extra imorgon! hihi. hörs mer imorgon, puss!
J

i miss the person you was

nu har jag pluggat på svenskan i flera timmar, blandar snart ihop alla årtal, gudar och allt vad antiken innebär. så nu lägger jag ner, ska bara börja med engelskan lite. sen blir det söndagsmys, vilket innebär att jag bänkar mig framför teven UTAN skolböckerna. och njuter av dom sista timmarna av denna helg. ny vecka imorgon, svenska och idrottsprov imorgon, inlämning engelska onsdag, psykologin ska vara klar på onsdag, samhällsprov på torsdag.
känns som att det enda jag kommer få göra denna vecka är att plugga, men sånt är livet! hörs mer imorn, latero

How can a person change so much so I am not sure if I can trust you. from being the one who knows everything about me

J

i'll fight until the end

hej på er!
blev upp tidigt imorse, blev väckt en kvart innan farmor, faster,faster, bror och andrea kom hit. fixade mig lite snabbt, sen blev det fika och umgänge med dom några timmar. farmor hade även fixat mina jeans, så nu ska jag kunna använda dom igen. känns som att jag vill köpa ett par nya, riktiga som verkligen håller. men de får bli när jag har pengar till det. nu sitter jag här med svenskaböckerna, och försöker pluggar in antiken i huvet som de är prov på imorgon. har även lite panik över att jag inte börjat med psykologin. känns som jag inte kommer hinna med det, engelskauppgift som ska vara klar denna vecka, två prov plus träningar. bara och ligga i och hoppas på att jag hinner med allt. hörs senare, nu ska jag plugga försöker vidare med alla dessa tankar. puss!
J

kvällsblogg

hej på er!
blev en riktigt mysig och trevlig kväll med kusinerna,mormor,morfar och familjen synd bara att inte bästa amanda kom. basta,bada, åt god mat, firade mamma, kollade fotboll på tv osv. nu har dom åkt, och nu sitter jag i sängen har tvättat bort sminket och byttit om till myskläder. ska snart slå på någon bra film, upp tidigt imorgon för då kommer det fler och ska fira mamma. sen spenderar jag resten av dagen med pluggböckerna imorgon. så får se hur bra uppdatering de blir imorgon. puss!
kusin felicia, andrea och morfar
storebror och andrea
världens bästa morbror och moster hihi :-)
jag och mini :)
mami :)
det var lite bilder från ikväll, avslutar med grymt ovääärd bild haha! hörs mer imorn, pusss

J

grattis världens bästa mamma

J

nobody know

hej på er!
igår var det som sagt praktik igen, och var på fruktavdelningen vilket jag trodde skulle vara hur tråkigt som hellst, men tvärtom det var riktigt kul! fick göra mycket, först packa upp olika typer av frukter, sen fick jag plasta in och prissätta och efter det skära upp smakprover till kunderna. slutade halv tre, drog till willys och väntade på att heidi slutade sen när hon slutat cyklade jag hem till ebba. åt lite hos henne och sen drog vi iväg och letade present till mami. hittade inte det jag hade tänkt mig men hittade en sak som jag vet att hon ville ha iallafall så slog till med det när jag letat genom alla affärer. efter det träffade vi på darin på stan, blev umgås med henne ett tag. på kvällen blev det bara idolmys och så.
imorse vaknade jag och ebbi upp runt halv elva eller något. gick upp och åt lite frukost. och efter det blev det plugga, på en lördag no life. men hinner helt enkelt inte annars. sen blev det bara umgänge med henne tills hon åkte. då blev det städa rummet fort som fan. sen duscha och torka håret efter det, och nu har jag precis fixat klar mig. hann med en pratstund med min elin också. om en stund kommer lite släkt hit för att fira mami som fyller idag. trevlanss :-)
hörs senare eller imorgon, puss!
kvällen outfit blev leggings, skjorta, och randig topp under :)
J

RSS 2.0