lite uppdatering

hej på er!
var ett tag sen jag skrev nu igen. tänkte uppdatera lite från helgen.
i fredags blev det till ramnäs först och kolla kusins bal, sjukt fin var hon! efter det blev det hem till kusinerna och beställa mat och så blev det umgås med kusinerna tills maten kom. sen blev det äta och firar bror hos dom. blev en riktigt trevlig kväll, allt för sällan vi träffar dom. när vi kommit hem, slocknade jag inprincip direkt.
i lördags blev det upp rätt så tidigt, in i duschen direkt och packa ihop grejerna sen skjutsade bror mig in till ebba.
fixade mig där, och sen blev det cykla ner mot stan och kolla dansuppvisningar i spöregnet. sen blev det gå runt på stan ett tag. sen hem till henne igen och fixa om oss lite, sen ner till pronto och så åt vi, sen blev det till yran runt åtta. och så blev det vara där resten av kvällen. mötte farija och ferdiana när vi kom ner. så blev det kolla dead by april med dom osv. sjukt bra kväll blev det! drog hem runt halv två till mig, och så sov ebbis kvar här.
igår vaknade vi runt halv ett, blev upp och fixa sig sen åkte vi in till arboga och kolla jennys dansuppvisning och så. blev det vara kvar i arboga på kvällen,runt halv nio blev det skjutsa hem ebbis och sen hem och bara städa undan lite. sen blev det spraysola och sen en film. blev ännu en bra dag, tack för alla som gjorde min helg!

idag var det skola igen, kom tidigt till skolan fast jag började tio. men blev till bilden och fortsätta på bilden eftersom den ska vara klar på onsdag, bråttom en aning. sen var det företagsekonomi första lektionen pluggade till provet bara. sen var det lunch, och på svenskan fick vi jobba fritt med vilket ämne, så då blev det börja på musik arbetet som ska vara inne på fredag. sen var det spanska, redovisade vårat arbete, gick helt okej. sen var det praktisk marknadsföring, började med våran affärsplan till vårat ''företag''. sen var det matte sista lektion och så slutade vi halv fyra. tog fyra bussen hem. gick över till farmor en sväng sen har jag pluggat företagsekonomi inprincip hela kvällen. komplicerat prov så får se hur det går.  bara hoppas på det bästa! nu ska jag kolla runt lite sen kolla ingenom allt en sista gång. skriver när jag har tid, hare gött!

J

we belong together

hej på er!
den här veckan har rullat på fort, sånt gillar vi. produktredovisning, spanska muntligt, datorkunskapsprov avklarat, check! nu är det bara två prov kvar innan lovet, skönt! idag var en riktigt skön dag, prov första lektionen gick sådär, sen fick vi bli lediga från näthandeln eftersom vi var klara, sen var det musik sjung hela lektionen haha! sen var det lunch och efter det engelska kollade film hela lektionen och sen behövde vi inte gå på svenskan så slutade kvart i ett så hann med ett bussen, så nu har jag kommit hem för ett tag sen. ska ta och städa undan lite på rummet, sen blir det till ramnäs och kolla kusins bal och efter det till kusinerna och fira bror som fyller imorgon. kommer hem sent ikväll någon gång skulle jag tro. så blir inte till yran idag. blir imorgon istället :-) nu ska jag sätta fart, vi höres!

J

morgoninlägg

hej på er!
tänkte lägga in ett litet morgoninlägg, vilket typ aldrig händer.
har precis fixat klart mig så ska snart packa grejer sen dra ner till bussen.
idag är det en lång dag, usch! produktredovisning, muntligt prov i spanska, försäljning och service förhör.
efter skolan blir ta tag i datorkunskapen, prov imorgon! och så blir de spraysola också om jag hinner.
så imorn kanske jag är brunis vem vet ;-)
nej nu ska jag sluta skriva, kommer förmodligen inte hinna skriva något mer idag, men vi höres!
pusss

J

ingen rubrik

hello you!
idag var det skola igen, började med näthandel på morgonen, tränade de sista inför redovisningen, sen var det matte blev en kort lektion, för att hon läraren skulle sitta och vakta på nationella. så blev bara en kort genomgång sen fick vi sluta. fick även reda på att jag klarade provet, skönt! sen var det engelska, kollade film hela lektionen. sen var det våran sköna onsdags lunch. gjorde inte så mycket. sen var det datorkunskap gick igenom grejer till provet och sen var det bild, hur mycket som hellst kvar att göra och de är bara en lektion kvar, kul! efter det sluta vi blev gå med farija till station sen tillbaka till skolan och göra spanska och försäljning. sen tog ja fyra bussen till valskog och drog hem till bästavän. så blev det umgås med henne, hjälpte henne med massa plugg. och så blev det ut en sväng. stolt är jag över henne! bara hålla tummarna på att hon kmr in i höst! nu ska jag kolla lite på spanskan, sen lägga mig framför teven. puss!

J

i'll do everything for you babe.

hej på er!
idag var det skola igen, började med turism prov direkt på morgonen i aulan, vet inte riktigt själv hur det gick.
konstigt prov på något sätt men bara hoppas på det bästa. sen var det näthandel då vi tränade på redovisningen som vi ska redovisa på torsdag. sen var det företagsekonomi hade genomgång inför provet som är om en vecka. efter det var det lunch, drog och åt lite sen fick vi skjuts av henke till idrotten. blev boxning på idrotten, haha galet!
sen slutade vi tjugo i ett istället för fyra det gillas. dom två sista lektionerna blev inställda så tog ett bussen till köping med tjejerna, gick av på stan med heidi. drog och köpte avslutningsklänningen på jc och ett par leggings direkt. sen blev det till solpunkten en snabbis sen till landora och fixa sprayen som jag ska prova, så får se om de visa något resultat och hoppas på att jag inte blir fööör brun bara eller att den inte tar alls. efter det blev det till thaien och så köpte vi med oss jordgubbar hem till heidi som vi hade under pluggandet. pluggade en timme sen blev det ut i regnet igen och iväg till donken, och efter det tillbaka till stan och hämta heidis vantar som thaien hade lånat. sen hem till heidi igen och plugga klart. så nu är spanskan klar, bara att få in allt i huvet nu. när vi var klara med det, blev det ut en sväng och sen hämta bror mig och nu är jag hemma. har precis duschat, så nu ska jag sitta här ett tag sen blir det sängen och film. skriver mer någon dag framöver. puss!

J

she can't wait

hej på er!
helgen blev lyckad. fick träffa mina busungar på släktträffen (bilder kommer). sen hämtade vi upp ebba påvägen hem så spenderade jag resten av helgen tillsammans med henne också, kunde inte blivit så mycket bättre. blev mycket tjejsnack, och bara umgås. vilket vi verkligen behövde, var ett tag sen. har redan planerat helgen som kommer. blir yran med henne på lördag. idag var det iallafall skola igen, sjukt trött som vanligt på måndag morgon. började tio med företagekonomi jobbade med extra uppgifter inför provet, hoppas på att man klarar sista provet också med ett bra betyg. sen var det lunch. efter det svenskalektion igentligen med hade inget att göra så slapp den. sen var det spanska som vi inte hade heller, pga att halva gruppen hade prov. men jag och heidi gjorde klart redovisningen så nu kan vi skicka in den också. sen var det produktkunskap utan lärare, tränade inför redovisningen och sen var det matte sista lektionen, var tre stycken så slapp den också. skön måndag kan man säga! efter skolan blev det hem till farmor en sväng sen hem och börja plugga inför turism provet slutade med att jag somna med böckerna haha, gick vell sådär kan man säga. sen kom louise och apple över en sväng. och nu sitter jag här med böckerna igen, får inte in det i huvet,blir tokig! men nu ska jag fortsätta med pluggandet. vi höres!

J

heaven is a place on earth

hej på er!
var ett tag sen nu igen, har inte haft tid att skriva något i veckan efter som det är så mycket nu sista veckorna.
engelska gramatik prov och matteprov avklarat, plus redovisning i svenska. nu är det bara några saker kvar.
i torsdags blev det iallafall umgås med bästavän, var ett tag sen. så var riktigt välbehövligt. hjälpte henne och plugga lite och så blev det självklart massa buus som vanligt. hon åker ju snart så får ta vara på dom sista veckorna, trots att det är mycket i skolan. igår efter skolan blev det hem och rensa garderoberna mindre kul
men behövdes verkligen, på kvällen blev det ut en sväng eftersom vädret är så underbart och sen blev det
ta det lungt resten av kvällen, var sjukt trött så blev ganska så tidig kväll för min del.

nu sitter jag här och har precis fixat klart mig. drar snart iväg och hämta upp bröderna sen iväg till vänsta
på en liten släktträff med några på mammas sida. träffade dom inte när det var påsk så skulle tydligen dit idag.
efter det blire hämta upp ebba, så följer hon med hem hit så blir det umgås med henne resten av helgen.
nu ska jag sluta skriva, vi hörs!

dagens outfit blev svart body, rosa/svart sommarkjol eftersom vädret är så underbart. så slog jag till med en riktig sommaroutfit hihi :)

J


-

hello!
var ett tag sen jag skrev. tänkte skriva lite om dom senaste dagarna. i fredag blev det in till stan och umgås med min bästa ebba. drog och kollade balen med henne, lorna och amanda, sen blev det vidare till donken. köpte en glass och satt där ett bra tag med dom. sen blev det hem till henne, blev ut senare på en promenad som jag inte tror vi kommer glömma haha ;-) resten av kvällen blev det bara chilla för att vi skulle upp tidigt. somnade runt tre.
sen blev det upp tidigt på lördagmorgonen, ner på stan en sväng och sen vidare till forum och träffa alla dansgrupper och så blev det genrep från 12.00-18.00 typ. efter det blev det hem och packa om lite, sen drog jag hem till thatia. så blev det umgås med henne och lite valskogsbor, rolig kväll blev det iallafall. och igår blev det upp tidigt igen, och iväg till forum igen, och så var det dansuppvisning hela dagen, riktigt skoj! gick helt okej för oss. ska även vara med på yran och dansa, så ska byta outfit och låt tills dess :-) efter uppvisningen blev det träffa marcus och holst en sväng sen hem till thatia, så kom louise över så blev det umgås med dom resten av kvällen.

idag var det skola igen, riktigt trött imorse kan jag lova. inte blivit mycket sömn dom senaste dagarna och så skulle man upp halv sex usch! sen blev det till skolan, dagen gick hyfsatt fort. gick igenom allt vi har kvar innan sommarlovet, och det blev ungefär 8 prov plus muntliga grejer och skit! men bara tänka positivt tre veckor kvar.
fick reda på sista lektionen att jag ska göra matteprov på torsdag också, inte planerat. så kanske bäst att ta tag i det. men först en promenad i det fina vädret. uppdaterar så fort jag kan! laterooo

J

my only wish.

hej på er!
var några dagar sen, men orkar inte med bloggandet riktigt, så skriver när jag känner för det.
igår blev det iallafall till kungsör efter skolan med tjejerna och hämta våra tröjor till uppvisningen.
dom blev helt okej, förutom att trycket inte var täckt på alla ställen. efter det tog vi fyra bussen till köping,
drog med thatia till umo, heidi följde med också. var där ett tag sen tog jag och thatia fem bussen till valskog.
drog och åt direkt, sen blev det hem till teddy och kolla film och umgås med några. sen blev det ner till fotbollsplanen och kolla valskog-sura tror jag det var. valskog förlorade iallafall med ett mål. efter matchen blev det hem till thatia och hämta mina grejer. och sen blev det hem och bara kolla film och ta det lungt.

imorse behövde jag inte gå upp halv sex det gillas! gick upp runt elva för att hinna fixa allt.
runt tolv drog vi in till köping och hämtade brorsorna och sofie och så blev det till kusinerna
i hallsta och fira kusin felicia som fyllde 19 år idag! efter det blev de hem och börja stort städa
min garderob som verkligen behövdes, men de är långt ifrån klart. men orkade inge mer nu så
satte mig här istället. nu ska jag snart lägga mig och kika på någon bra film. imorgon bär det
av till köping för att spendera dagen med ebba och så sover jag där, och resten av helgen är det dans
som gäller! :)

vi hörs!
puss

J

kortvecka, vi gillart!

hej på er!
var ett tag sen, men hinner varken med bloggen eller datan över huvudtaget. sitter bara små stunder och tar mig inte tid för att skriva, men ska bli ändring snart! väldigt mycket i skolan nu sista veckorna, om jag räknat rätt så är det 6 prov och 2 redovisningar kvar. plus ett matte prov jag har kvar, men tror jag skjuter upp det till tvåan hinner inte med det. den här veckan har iallafall runnit iväg, gårdagen gick skapligt fort, blev till stan med tjejerna direkt, och så blev det kolla dansträningen för min del eftersom jag knappt kunde röra armen pga sprutskiten. fick även träffa ebba en stund. idag var det inte en vanlig skoldag kan man säga, hade en riktig lektion och det var idrott. på förmiddagen guidade våran klass åttor från arboga som kom på besök och efter idrotten lyssnade vi när alf och johnny presenterade vårat program, lyssnade två presentationer sen fick vi sluta runt tio i två eller så.
nu på kvällen blev det ut en sväng i det skööna vädret, solen skiner fortfarande. hoppas på att sommarvärmen kommer snart. inte långt kvar till sommarlov. och veckorna tills dess är fullspäckade plus att mina babes snart åker till thailand stooort minus där! nu ska jag återgå till pluggandet, skriver kanske imorgon eller när jag har tid för det, puss!

J

lördag

hej på er!
igår blev det till skolan, dagen gick riktigt fort och det gillar vi. drog till kungör
med heidi runt halv två och så blev det förbereda inför trycket på danströjorna.
sen blev det till köping med tre bussen, mötte ebba på stan och så kilade vi hem till henne.
hon packade sina grejer, och de hända massa galenheter. sen runt halv fem drog vi till farija
och så blev det vara med henne ett tag. sen blev det hem hit, grillade och hade det kanon och
så sov ebba kvar. imorse blev det upp tidigt och iväg till västerås för shopping, det viktigaste
var att jag skulle hitta avslutningskläder med det gjorde jag inte. lyckat! men fick med mig
ett par skor, en jeanse jacka, leggings och ett par jeanse hem iallafall. nu sitter jag här och
dunkar musik, uppdaterar mer imorn. puss!

J

you're the best

hej på er!
idag var det skola igen, började med näthandel på morgonen då det blev träna inför redovisningen, sen fick vi tillbaka matteprovet och jag blev godkänd wiho! sen var det engelska fortsatte läsa i boken och sen var det våran låånga onsdags lunch, solen sken så jag och tjejerna gick ner till ''stan'' eller vad man kallar det. köpte en dricka och så blev det lite galna bilder påvägen hem. sen efter lunchen var det datorkunskap antecknade hela lektionen uppskattas inte! sen var det bild sista lektionen blev klar med färgtriangeln, så nu återstår det färglägga min perspektiv bild och måla klart min egna bild på typ fem lektioner, wish me luck annars blire inge betyg, kuul!
slutade tjugo över två, tog tre bussen till valskog där jag blev hämtad. så blev det in till stan i köping och fixa lite saker och sen hem och ringa ebba. planera lite inför helgen och snackade lite skit som vanligt. sen blev det duschen och nu sitter jag här, ska snart ta tag i musiken, prov på fredag, gillas inte! skriver imorgon eller när jag känner för det. kommer även ut lite bilder på bloggen och fb snart. sagt det ett bra tag, men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;) haha!

J

jag vet inte.

hej på er!
idag blev det till skolan igen, började som sagt med möte. sen blev det företagekonomi första lektionen men hade ingen vanlig lektion blev klassråd istället. sen var det lunch och efter det svenska gramatik prov som gick hyfsatt tror jag men vet inte riktigt. sen var det håltimme ett tag och sen spanska, jobbade vidare med uppgifterna. sen var det praktisk marknadsföring forsatte med redovisningen på powerpoint och sen var det matte sista lektionen. slutade tio i fyra då blev det gå med tjejerna till station och så tog vi kvart över fyra bussen till stan. drog och åt lite snabbt med heidi och sen blev det förbi hemköp innan det blev till bååtén, satt utanför och prata med madde ett tag sen blev det cykla och möta thatia som kom från stan. sen blev det umgås med tjejerna ute innan det var dansträning. blev lite galen heter på dansen, dansade och tog massa flumm kort. haha! efter dansen blev det vänta på skjuss med tjejerna och nu har jag kommit hem för ett tag sen, duschade direkt. så nu sitter jag här med nytvättat hår. ska snart torka det sen blir det plugga lite inför musikprovet och sen blir det teven resten av kvällen, mitt huve håller på att explodera inte okej! kanske inte kommer vara så aktiv här på bloggen dom närmaste dagarna pga vissa skäl, men vi hörs när jag känner för det. puss!

J

i see you looking, your eyes are beautiful, you face make me glad ♥

hej på er!
tänkte skriva ett inlägg lite snabbt för har ändå ingeting att göra.
kom till skolan tidigt runt halv nio imorse och kvart i nio hade jag möte hos skolsköterskan.
var klart strax efter nio och nu har jag kollat igenom häftet till svenskaprovet som är efter lunch, får se hur det går. börjar iallafall om ungefär en timme. så får underhålla mig här ett tag.
annars så har helgen varit kanon, umgåts med härliga människor osv. slaggade hos ebba i lördags också, så blev det umgås med henne hela dagen igår, var välbehövligt kan man säga. finns vell inte så mycket mer att skriva. efter skolan blir det iallafall direkt in till stan med tjejerna och ikväll är det dans, det gillar vi. skriver mer senare ikväll eller imorgon, nu ska jag kolla vidare latero.

J

39 dagar kvar



tills mina tjejer lämnar sverige :(
kommer sakna er nå otroligt!

J

första maj

hej på er!
valborg igår, hinner inte skriva något om det. men blev en trevlig kväll iallafall trots att jag var hur trött som hellst. synd bara att jag inte kunde följa med mina tjejer till arboga. men det får bli nästa gång.
nu är det som sagt maj och typ bara en månad kvar till sommarlov, sjutk hur fort det har gått.
nog snackat om det. imorse när jag vakna trodde jag det var söndag men så kom jag på att det faktiskt var lördag, hur skön känsla som hellst, måste varit för att vi var lediga igår. har iallafall precis duschat och fixat mig så nu ska jag packa de sista sen blir det in till stan till ebba så blir det att umgås med henne resten av helgen, får se vad vi hittar på. sover kvar hos henne och kommer hem någon gång imorn. finns på mobilen. puss!



och idag är det 70 dagar tills vi åker till skååne! hihi :)

J

RSS 2.0