året som snart är förbi

då var det sista dagen på året redan och det är då man ska summera året, känns som att jag nyss började på vasa och nu är redan halva tvåan över. jag har redan gått halva min gymnasietid det är sjukt hur fort tiden kan gå egentligen, det finns väl både fördelar och nackdelar med det måste jag säga. året har i hel het varit ganska varierande, varit med om mycket roliga saker men även mindre roliga saker. jag har gjort misstag som jag ångrar nu i efterhand, men det är sånt som sker och sånt man får lära sig av. göteborg resan jag fick när jag fyllde 17 är något jag inte glömmer, en väldigt lyckad och underbar resa. bodde på hotell med spa-avdelning, gick runt i göteborg, var på liseberg och bara hade det allmänt bra.  en annan sak jag inte glömmer är sommaren 2010 kan inte beskriva den mer än att den var underbar. umgicks med vännerna, jobbade lite smått men inget riktigt jobb men fick ihop lite pengar iallafall, låg ute i poolen, åkte till skåne med föräldrarna, robin och ebba. hade 10 fina dagar där nere med sena kvällar på campingen, sena kvällar inne i stan, sena kvällar på stranden vid solnedgången, träffade på några småungar som knappt ville släppa oss, låg nere vid stranden och solade och badade i det klara vattnet. hade några underbara grannar som vi lovade att hälsa på igen och några mindre underbara som bara skrek men dom glömmer man inte heller. och så kom vi till halmstad där jag träffade min efterlängtade elin. sommaren avslutades med att mina fina vänner kom hem från thailand och jag fick träffa dom efter veckor utan dom. misstagen jag begått nu under detta år, är något jag fortfarande inte kommit ifrån helt men man kan inte leva med det i huvet resten av livet så från och med det nya året lämnar jag allt det bakom mig, börjar om på nytt och tar med mig från detta år att jag måste lyssna mer på mitt hjärta, göra det jag vill. inte få skuldkänslor för att jag är ärlig, inte gå med på något bara för att jag inte vill såra. det jag lärt mig med mina misstag är att man måste göra det man känner för, gör det hjärtat säger inte gör något som viljan egentligen går emot. så är det bara, alla människor gör missatag men jag har lärt mig från det jag gjort fel och lämnar allt bakom mig och börjar om på nytt. jag har även lärt mig att man inte ska ta människor förgivet, dom som står en nära det är dom man ska ta vara på. dom som sviker, gör en illa och är oäkta är inte värda att lägga ner energi på. jag har även lärt mig mycket tack vare min praktik jag hade, då jag fick lära mig mycket nytt. det som har med min utbildning att göra, hur man möter olika typer av människor. att kunna ta kritik och även få beröm. har även lärt mig att jobba tillsammans och känna några helt fantastiska människor.
jag vill även tacka alla mina vänner som funnits för mig och stöttat mig, när det kommit motgångar och saker har skett. vill tacka er alla för att ni är underbara och för att ni håller det ni lovar. att ni alltid finns där, har armarna öppna för mig när även jag kommer i kläm. vill tacka er alla för alla fina minnen vi varit med om tillsammans!
vi har ett nytt år framför oss med nya fina minnen. ni är bra!
nu säger jag tack för mig för i år, nu väntar ett nytt år med nya möjligheter och nya minnen.
har mycket att se fram emot, körkort, fylla 18, ännu mer jobb med mina favoriter, grekland, halmstad osv.
det kan inte annat än att bli bra!

sista dagen 2010

hej på er!
har precis vaknat av att mobilen ringde, dolt nummer och jag kan inte annat än älska att bli väckt på det viset verkligen. att människor aldrig kan låta en vara ifred, inte våga stå för vem det är. väldigt moget!
tänkte att jag skulle försöka somna om men det gick då inte. så ligger just nu i sängen och läser lite bloggar, och tänkte börja min morgon så. har lite saker att fixa innan alla kommer också men det gör jag när jag vaknat till lite, får se hur mina planer inför kvällen blir, först blir det umgås lite med kusinerna och släkten iallafall! hoppas alla får en riktigt bra kväll, och ett bra avslut av 2010! kanske slänger in en bild på kvällen outfit senare det visar sig! nu ska jag kolla vidare, puss på er!

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja, man gör alltid något nytt. 
2. Höll du några av dina nyårslöften?: ja det tycker jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: ingen jätte nära vän, men en gammal vän till mig
4. Dog någon som stod dig nära?: nej tack och lov.
5. Vilka länder besökte du?: inget tråkigt nog.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: ja det finns det
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: minns inte alla datum, men finns både underbara minnen och mindre bra minnen.
8. Vad är din största framgång mot 2009?: måste nog vara när jag började min praktik, växte som människa och utvecklades. lärde mig mycket nytt och möta olika typer av människor
9. Största misstaget?: inget jag vill skriva upp, men man lär sig av misstagen bara att se det så.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: lite sjuk
11. Bästa köpet?: svår fråga, har köpt många bra köp men mina stövlar har varit ett mycket bra köp under vintern.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: måste nog varit kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: absolut, min vänner gör mig alltid glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: det finns många låtar som påminner mig om olika saker. så kan nog inte rabbla upp det här
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: både och
16. Vad önskar du att du gjort mer?: tagit vara på det jag har, inte begått dom misstagen jag gjort, lyssnat mer på mitt hjärta
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: ta människor förgivet
18. Hur tillbringar du julen?:
med familjen och släkten, dock inte så många som vi brukar och så min vän senare mot kvällen
19. Blev du kär i år? delvis, de var där misstagen kom.
20. Favoritprogram på TV?: finns många bra
21. Bästa boken du läste i år?: minns inte
22. Största musikaliska upptäckten?: hm vet inte riktigt
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: inget jag önskade mig, men kunde inte fått en bättre present. göteborg resan!
25. Något du önskade dig men inte fick?: måste nog varit ny kamera.
26. Vad gjorde du på din födelsedag?: var i skolan, dansade och umgicks med vännerna
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja det finns det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: jadu vet inte riktigt
29. Vilken kändis var du mest sugen på?: finns många, men Hunken Channing Tatum skulle inte vara fel!

all these memories

haft en riktig myskväll nere i soffan med god mat och bra kollat på bingolotto, vilket typ händer två gånger per år. nu ska jag fortsätta min kväll med lite filmer och mys med tända ljus men först en varm dusch och en tablett. huvudvärken börja komma krypandes, kan nog bero på att ryggen börjat göra ont igen. därför blir sängen min bästavän resten av kvällen. har även börjat fundera ut hur jag ska klippa mig nu efter nyår, har ju en tid och vill ha lite förändring. håret är ju numera mörkt/svart och jag trivs i det som jag gjorde förut börjar bli van nu. ska klippa upp det och tunna ur det så det passar till förlängningen jag ska inhandla. men funderar även på att göra en blond slinga i överhåret, mitten av luggen eller något. hade de i underhåret förut och trivdes ganska bra med det så kanske ska göra ett försök. om det inte blir bra är det bara och färga över. så kanske blir så, ska fundera på det. nej nu väntar duschen och sedan sängen, hörs mer imorgon!

you make me confused

nu är städningen inprincip klar, bara lite kläder som ska hängas in i garderoben och lite små saker som ska fixas men det fixar jag klart om en stund. min broder skulle komma över ikväll och därför planerade jag en hemmakväll för att träffa han men nu blev det ändrat så han kommer hit så får se vad jag hittar på då.  har inga planer, så blir en lugn kväll tror jag. blivit sena nätter hela lovet och känner mig riktigt trött idag, så blir nog bara lite ensam mys hemma ikväll. kolla någon bra film, äta lite och sen göra min broder en tjänst, och det kan ta en stund ska leta reda på lite bilder från i somras och eftersom allt i min dator är rörigt så tror jag det kan ta lite tid. sen ska jag försöka komma i säng tidigt, för imorgon väntas en lång dag! hörs mer imorgon puss på er!

jag saknar dig

saknar min elin, min smålänning med hennes enormt sköna dialekt, hennes skratt och hennes underbara personlighet. det är inte rättvist att vissa ska bo så långt ifrån varandra!

forever young

hej på er!
blev förbi min käre broder igår, tog en fika och spelade ett liknande wii spel som dom köpt till deras playstation/xbox inte säker på vad dom har. men det var sjukt roligt iallafall, mycket skratt när jag och andrea körde tillsammans måste jag säga! efter det blev det ännu en myskväll med min fina vän, tog oss en promenad till donken och det blev en väldigt kall och lång promenad. efter en stund där inne drog vi tillbaka till henne och spenderade resten av kvällen där, åt pasta a la anders och tog mycket fula bilder (fina enligt ebba). dom jag la ut igår och jag måste erkänna att ibland får man bjuda på sig själv. dom bättre bilderna kommer i framtiden, och då menar jag sånna som är tillåtna vilket dom som kom ut igår inte var!
imorse tog vi en lång sovmorgon, vilket behövdes eftersom det blev ganska sent inatt somnade runt fem så vaknade upp runt ett. skulle kunnat sova flera timmar till men vi bestämde oss för att ta tag i dagen. åt frukost och kollade på en mycket galen film, efter det tog jag mig hemmåt och nu väntas städning och fixa en massa inför morgon dagen då det ska bli nyårs fest här hemma och kusinerna ska övernatta i mitt rum. själv så har jag flera olika planer inför morgon dagen visar sig hur det slutar. hoppas alla får en bra nyårsafton iallafall! hörs senare ikväll nu ska jag sätta igång, puss!

våran riktiga sida ;-)



one week left

hej på er!
jaha då var det precis en vecka kvar till sista tanden ryker och första tandställningen kommer på. fick ett samtal om det tidigare idag så nu blir det passa på att ta vara på dom sista dagarna innan helvetet börjar.
nog snackat om det, blev en hel del filmer igår kväll och ganska sen så vi har tagit en lugn dag hittills och nu ska jag och min vän fotografera lite innan vi åker iväg till storebror för en fika och sen ännu mer mys hos henne ikväll. har inte så mycket mer att säga just nu mer än att jag älskar lov, så skönt att bara ta dagarna som dom kommer love it. vi hörs kanske senare eller imorgon för nu är det dags för lite fotografering. puss på er!

natt blogg

god kväll/natt eller vad man ska kalla det, har precis kollat joe jättegorillan och jag kan säga att jag aldrig kan se den filmen för många gånger, jag och min vän har tjurat en stund nu och nu laddar vi om med en ny film blir jalla jalla denna gång och så ska vi försöka bli trötta. vi båda har överskottsenergi så vi får se hur sen denna natt blir, det visar sig. hörs mer imorgon sötisar, puss så länge!

nata a fortuna adversa

middagen blev lyckad och jag tror att jag och min vän har stor chans i tävlingen vi ska ha mot familjen!ska nämligen ha en ''halv åtta hos mig'' tävling, då vi inprincip ska göra som dom gör i tv programmet.ska bli riktigt kul och vi har planerat våran kväll nu ikväll, tror det kommer bli riktigt bra!har precis kollat en mycket rolig och speciell film och ska snart ta en till film. så en riktig myskväll är!imorgon väntas fotografering och annat mys med min vän, hörs mer imorgon har ingen lust för att blogga mer nu ikväll!

kockarna är igång

nu ska jag och min vän snart börja med middagen, vi som står för det ikväll nämligen. blir en repris från det vi lagade igår, fast vi gör lite annat till oss. är inte så hungriga efter våran sena lunch vi slog till med. efter vi bjudit på det kör vi myskväll igen med onyttigheter (bäst att passa på) och lite filmer och prat på det, bra kväll! hörs mer imorgon för nu ska jag lägga ner datorn och försöka bli på lite bättre humör, puss!

EN ARG JULIA

hej på er!
har precis kommit hem från ett möte i stan, och jag kan säga att det förstörde min dag och min kommande framtid.
operationen är inställd troligen, och min tandställning blir nog den komplicerade någonsin. ska sätta fast en kedja i gommen så jag knappt kommer kunna äta och inte nog med det så ska jag få RÄLS både under och över. senast dom pratade om räls var när jag var tio år men dom sa att det skulle fixa sig med tiden. rent skitsnack och nu när jag snart är myndig ska dom sätta in fler möjliga tandställningar så jag blir halvt handikappad! nästan 3 år ska jag gå runt och se ut som ett mobboffer, kommer inte kunna le på stundenten, balen och allt vad de innebär. finns inga ord som kan beskriva hur arg och besviken jag blir när det sker sånt här som dom lovat att det inte ska hända. nog snackat om dom idioterna nu ska jag försöka varva ner och få bort denna ilska och besvikelse med en mysdag med min vän. hörs kanske senare eller så hörs vi imorgon! förlåt för ett riktigt tråkigt inlägg men var tvungen att skriva av mig! puss på er

ego somnium quod suus me pugnare consequatur





godmorgon på er!
blev sent i natt så var tungt att komma upp imorse, hade klockan på 11 och tog ett tag tills jag kom upp. men nu har jag stressat, fått i mig lite frukost och fixat mig så om ett tag åker jag iväg till tine för möte om operation,tandställning och allt vad de innebär. hoppas på bra nyheter bara! efter det blir det förbi mina vänner på ica och handla lite och sen väntas en lugn dag med filmer och mys. känns som de är de enda vi orkar idag, eftersom jag inte fått mycket sömn dom senaste dygnen pga ryggen och allt vad de är. hörs senare, puss!

Odi et amo

har precis kollat the last song kan se på den hur många gånger som helst tröttnar aldrig, den är lika bra varje gång! absolut en av mina favoriter, nu ska jag kolla lite här och ladda ner någon bra film. om ett tag sätter jag mig även i bilen för att hämta upp min vän. ensamma hemma ikväll så svänger förbi ''jobbet'' som jag numera kallar det och köpa lite godsaker också. imorgon kanske helvetet börjar på riktigt, då jag ska på möte om operation och allt vad det kommer innebära, usch! vill inte ens veta vad det är jag har framför mig. försöka intala mig att resultatet är det viktiga men en lång resa fram dit så vi får se hur allt slutar. får se om jag hinner skriva något mer idag annars skriver jag mer imorgon, puss på er!

watch my back so i make sure, you're right behind me as before, yesterday the night before tomorrow.











hej på er!
blev en morgontripp till tuna och hämta ett tillgodokvitto eftersom min örhängen inte fanns där. så nu får jag hoppas på att jag hittar dom i västerås eller någon annanstans vill verkligen ha dom! kollade lite i dom andra affärerna också men var urplockat överallt så värdelöst. nu ska jag lägga mig och slå på en film, inte fått många timmars sömn pga ryggen, det ger sig inte och jag går som om jag vore minst 70+
så nu lägger jag ner datorn och slå på någon bra film, hörs senare puss!

myskväll

sitter just nu nere i soffan och myser med mami och papi och tittar på något program.
efter det slår jag på dear john och avslutar min söndagkväll så, min rygg fullkomligt dödar mig!
idag är den ännu värre och vet knappt vart jag ska ta vägen. får se om jag får nå sömn inatt
överhuvudtaget eftersom jag knappt kan ligga ner. om det inte blir bättre måste jag iväg till sjukhuset för
det här går inte! nog snackat om det problemet, nu ska jag mysa vidare i soffan hörs imorgon!
sälen -08

love is hard

spenderat dom senaste timmarna hos mormor och morfar med kusinerna på mammas sida. ätit middag, kollat på gamla filmer från när vi var små och jag måste säga att det blev väldigt mycket skratt. annorlunda att se oss så små och höra hur man pratade när man var mindre osv. mycket kärlek
men nu har vi iallafall kommit hem och nu ska jag ta mig en varm och lång dusch och försöka få upp värmen i kroppen sen väntar en lugn kväll för min del, eftersom min rygg dödar mig och jag har en sån huvudvärk. imorgon blir det lite shopping och iväg och byta mina ''favo-örhängen'' jag fick i julklapp som gick sönder innan vi skulle åka iväg idag. håller tummarna för att det finns ett par som jag kan få! uppdaterar mer imorgon har inte så mycket mer att säga nu! pussis

grattis världens bästa morfar





hej på er!
nu har jag precis fixat klart mig efter mycket velande, tänk att det alltid ska vara klädproblem känns som att jag är i stort behov av att köpa nya kläder så någon gång nu under lovet måste jag skaffa mig lite nya kläder! har även gjort klart morfars present också, blir en sling-ram med bilder på hans barn dvs mamma och morbror och så vi kusiner. blev väldigt bra måste jag säga! om ett tag drar vi till mormor och morfar för att fira morfar och umgås med kusinerna på mammas sida. hörs kanske senare eller imorgon puss!
bild från julafton

when i look at you

godmorgon på er!
gjorde mig ett försök att göra ett inlägg från iphonen nyss med gick inte, borde inte det gå någon som vet?
så fick starta datorn ändå. blev lite dåligt med uppdatering igår, men blir lätt så nu när det är lov och så men det får ni leva med! idag är det annan dag jul vilket innebär att familjen och kusinerna ska till mormor och morfar för att fira min söta morfar som fyller.
vi har precis vaknat och ska snart ta något och äta sen är det dax för att fixa i ordning sig lite. uppdaterar kanske något innan vi åker iväg annars senare ikväll, latero!

let me be yours again

hej på er!
hoppas eran julafton blev lyckad,min julafton blev otroligt bra, massa mys med familjen och släkten kunde inte blivit så mycket bättre förutom att många var sjuka men det blev bra ändå dock ingen tomte eftersom småttingarna inte var där så det kändes lite ovanligt att inte se våra otroligt fina tomtar som brukar komma. första gången under mitt 17 åriga liv. fick mycket fina julklappar precis det jag önskade mig och jag är så tacksam att jag har dom människorna omkring mig som jag har.vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost, nu ska jag invänta min bästa bowei så ska vi byta julklappar eftersom vi inte hann det innan. blir säga hejdå till henne också eftersom hon åker iväg på annat håll. i'll miss you
sen väntas filmmys och onyttigheter för hela slanten och även kolla på lite bra som går på tv, det juldagen är till för hihi! hörs kanske senare annars imorgon, puss!
-smycken
- flytta hemifrån saker (känns som att min familj är redo för att jag ska flytta)
- tavla
- leopart fodral till datan (äntligen)
- nagelack
- presentkort kicks, gina och hm (perfekt var ordet)
- pengar
- spegel
- parfym
- tröja som inte är helt klar från världens bästa farmor
- smink och tillbehör
- nessesär
- underkläder
det var nog allt, kunde inte blivit bättre. lite av varje, ni är bäst

next up vänsta

precis kollat kalle nu drar jag och familjen vidare mot vänsta för att fira jul med trevlig släkt! :-) hörs kanske senare eller imorgon!

hold my hand and never let me go




hej på er!
nu har robin och sofie precis åkt, blev julfrukost, mys och julklappsöppning för sofie. min mage har blivit bättre
och det känns mycket bättre. nu ska vi snart åka över till farmor för att fira lite jul med henne och faster sen blir det hem och fixa sig inför kvällen och invänta kalle. sen åker vi vidare till vänsta där mammas släkt är så blir det fira jul där som vanligt hela kvällen. hörs kanske senare, puss!
och vill passa på och grattis min fina vän lorna
som fyller idag, bättre sent än aldrig, bara ett år kvar nu!
fick bli en bild från ebbis

JULAFTON

godmorgon på er!
sedan jag var liten så har jag alltid varit den som vaknat tidigast på julaftons  morgon men nu på senare år så har det inte varit så, utan att man bli väckt innan familjen kommer. men imorse vaknade jag tidigt inte pga att jag var sprallig och förväntasfull som man var när man var mindre utan pga magsmärtor, min julafton kunde mått bättre om jag säger så. men gick upp och tog en tablett direkt och försökte somna om men självklart gick det inte men nu börjar tabletten värka tack och lov. när jag får mina smärtor gör det så fruktansvärt ont men jag får skylla mig själv glömde ta innan jag la mig igår. när magsmärtorna hjälpte jag mami lite med granen och nu är det färdigklädd och det ligger lite paket under!julmusik spelas i huset och nu börjar det kännas som julafton, även öppnat min morgonjulklapp och det var ett linne och ett par riktigt fina örhängen som jag tror passar bra till min outfit till senare när vi ska iväg till släkten!om en halvtimme kommer familjen eller robin och sofie över för julmys med dom. julfrukost och sen ge sofie hennes paket eftersom hon åker iväg till hennes familj/släkt sen. skriver mer senare, puss!
bild 1 julgranen, inte världens finaste må jag säga, bild 2 en söt broder igår, bild 3 morgonjulklapppen

what if we

godkväll alla bloggläsare!
kvällen har rullat på fort och varit riktigt trevlig. hunnit slagit in alla julklappar som var kvar, hämtat granen, lyssnat på julmusik, haft tända ljus och fått lite mer julkänslor. myst med familjen med den årliga pizzan dagen före. dock var min pizza som en familjepizza, så orkade knappt en femte del. när bror och sofie åkte hem blev det hjälpa mamma med och pynt men klarade det inte längre nu, har världens magsmärtor och är hur trött som helst. så la mig i sängen med värmekudden och tog en tablett och hoppas på att det ska gå över så jag kan fortsätta hjälpa henne med allt som är kvar tills imorgon och kolla på den årliga bingolotto som är dagen före julafton! skriver mer imorgon, puss!

the future

sitter och kollar på lite bilar och lägenheter, inte för att det är dags än men min 18 års dag börjar närma sig, snart är det nytt år och bara fyra månader kvar tills mitt körkort förmodligen är i min hand om allt blir som jag vill. och då vill jag ju ha en egen bil, och jag har redan kollat ut en som jag vill ha som ''första bil'' eller vad man ska kalla det. har även kollat ut lite lägenheter runt omkring i landet. man vet ju aldrig vart man hamnar efter stundenten, jag vet inte, ingen vet. det visar sig helt enkelt. halva gymnasietiden är gjord och jag känner på mig att tiden kommer gå för fort nu tyckte jag nyss slutade nian. nej nu ska jag sluta kolla runt på alla sidor jag är inne på och sätta fart med det som är kvar att göra. next up över till grannen. vi hörs sen, puss på er!

here without you

hej på er!
efter några timmars städning så är det äntligen klart. garderoben är städad, rensning blir mer innan stockholm, sängen är nybäddad. och så har jag plockat undan på alla saker och fått bort mängden av damm som var på golvet. städar nog alldeles för sällan därför det tar så lång tid när man väl tar tag i det. har fått lite julstämning med all julmusik jag lyssnat på under dom här timmarna. har lite små grejer kvar men inget jag tänker göra idag. har även funderat ut vad jag ska göra om efter jul. fixa lite mer tavlor, göra om med ljushyllorna och fixa en stor spegel. ganska så simpelt men ändå fint tror jag det kan bli!nu hade jag tänkt att jag skulle kolla runt här ett tag och sätta ihop ett julkort till mami och papi.sen skriva lite rim och slå in resten av paketen och lyssna på lite mer julmusik. sen blir det över till grannarna och sedan fixa lite med granen innan familjen kommer hem för mys och mat. tyvärr kommer nog inte danne och andrea över men det blir nog en bra kväll iallafall! slänger in en bild på hur rummet blev efter städningen också, stor skillnad men har tyvärr ingen bild på hur det såg ut innan. men det var katastrof

en dag kvar

hej på er!
tanken var att jag skulle upp tidigt och städa imorse, men så blev det inte. städade hela garderoben inatt så sov lite längre. nu väntas den årliga julstädningen som verkligen behövs. kommer nog ta större delen av dagen sen blir det slå in dom julklapparna som är kvar och lyssna på julmusik och få lite julstämning kan inte riktigt förstå att det redan är julafton imorgon! måste vara för att vi gick i skolan så långt inpå julen men det kommer nog när jag musiken är på och de årliga grejerna görs. senare ikväll blir det mys med familjen, pizza, pynt och ställa in granen. nej nu måste jag fixa mig lite innan jag tar tag i städningen, hörs senare. pussis!

never look into my eyes, if all you do is lie

hej på er!
idag var första dagen på lovet, men blev ingen sovmorgon för det blev upp tidigt och fixa sig. sen blev det ner till biggan för att prata med martin på ica, fick omdömet av han och jag blev riktigt glad över att få höra dom orden. fick även träffa dragana, saknar dom alla redan! men som det lät så  kanske det blir börja jobba redan efter nyår så nu är det bäst ha mobilen fastklistrad på sig och hoppas på ett samtal från martin så snabbt som möjligt. efter det blev det fixa dom julklapparna jag hade kvar så nu är allt fixat, skönt! efter det blev det hem och busa lite med småttingarna sen blev det börja slå in julklappar och lyssna på julmusik och fick lite julstämning. efter det blev det några avsnitt pelle svanslös, en av dom bästa julkalendrarna någonsin. förstår inte att dom kan vara så bra som dom var förr! efter det blev det in till stan en sväng och hämtade hem lite onyttigheter. nu har vi precis ätit tacorulle och fyllt godis skålen nu inväntar vi bara att klockan ska bli nio så vi kan kolla på sista delen av morden i sandhamn. efter det blir det slå in några fler julklappar och fortsätta en mys kväll! hörs mer imorgon för nu ska jag stänga av datorn, pussis!

efterlängtat lov

och nu är det äntligen lov, det har varit så efterlängtat
mycket den senaste tiden i huvet och i skolan
ska inte ens röra några böcker under dessa veckor
bara umgås med dom som får mig att må bra
och bara försöka tänka på de som gör mig glad
orkar inte vara negativ längre, och vill få ett bra lov
trots alla förutsättningar, men jag ska ge det ett försök
och främst vila upp mig, det behövs verkligen.
känns som att jag inte sovit ut på flera månader
så det är en stor priotering under mitt lov

there's no one like you

hej på er!
idag var det skolan igen, dagen började bra då vi fick reda på att spanskan var inställd vilket innebar att mördar lektionen inte blev av och vi fick sluta tidigare. sen fick vi även reda på att alla lektioner imorgon var inställda vilket innebar lov efter denna dag, kunde inte blivit så mycket bättre. plus att jag förmodligen gjort min sista matte lektion i livet, känns underbart. lämnade in kompletteringen och hoppas på att det räcker så att jag inte behöver göra något mer i matte. dagen har annars varit katastrof så denna överraskning om ett tidigare lov passade mig perfekt. åkte hem efter skolan och packade väska och drog in till stan, drog en sallad på stan och var hos heidi ett tag innan jag gick för att möta ebba. nu är jag hemma hos henne, tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg snabbt, blir en myskväll och mycket prat med henne för att ladda för att fixa de sista julklapparna imorgon och hälsa på mina kompisar på ica imorgon, saknar dom redan! men nu ska jag kolla vidare och invänta ebba att hon ska bli klar. hörs mer imorgon, pussis!

sista måndagen

hej på er!
idag blev det kolla volleyboll tunering några timmar, tog ett bussen till stan och gick på stan ett tag med mina tjejer, sen blev det hem till heidi och plugga lite matte och nu har jag precis kommit till min broder. ska försöka ta tag i samhällen sen möta upp heidi när hon klippt sig för då blir det äntligen ett pass på gymmet, var ett tag sen så ska bli skönt. efter det väntas en sallad och sen tar jag mig hemmåt för mer plugg. hörs mer imorgon hinner nog inte skriva något mer idag. pussis!

2 dagar kvar, mitt lov är så efterlängtat

give me freedom, take me higher

lägger mig tidigt och hoppas på att överleva dom här kommande tre dagarna, kanske blir
dålig uppdatering men då vet ni varför, men lovar att skriva så fort jag kan.
har mattekomplettering, samhällskomplettering, samhällsinlämning, 2 redovisningar och säkert
något mer framför mig så måste lägga ner all tid åt skolan men bara tre dagar till lovet, och
det är så efterlängtat!

you love me but you dont know who i am

spenderat dagen med robin hela dagen i örebro, kul med en ''syskondag'' ibland också.
hjälpte han och leta julklappar eftersom jag bara har några kvar som jag ska fixa nu i veckan.
nu har jag kommit hem för en stund sen, tog mig en varm dusch direkt eftersom det är så kallt ute och nu har jag fått upp värmen i kroppen igen. mitt rum ser ut som ett helvete så måste verkligen ta tag i det lite snabbt nu och lägga in alla kläder i garderoben, sen väntas plugg. samhällsuppgifter som ska vara klara på tisdag så måste sätta fart. borde inte vara tillåtet att ha saker att göra när det bara är tre dagar kvar innan lov men så är det.
imorgon är det inga lektioner iallafall, ska åka till skolan som vanligt och göra klart en psykologi uppgift bara sen blir det kolla volleybolltunering hela dagen, inte så jobbig måndag iallafall! :) hörs mer imorgon måste sätta fart nu, pussis!

remember me

kvällen igår spenderades med ebba, lördagmys då vi började planera resan inför sommaren. vi har nu bestämt oss vart vi ska åka och jag bara längtar! det blir grekland och till argos georgios :-) efter det avslutade vi kvällen med en film och somnade tidigt, trött efter en lång dag med shopping så kvällen kunde inte blivit bättre förutom ännu en motgång som kom men bara och försöka se ljuset!
ställde klockan och vaknade runt halv nio imorse, har fixat mig och nu ska vi snart skjutsa hem henne och sen åker jag och robin iväg till marieberg för ännu mer julhandling. efter det väntas plugg, inte långt kvar till lov nu så bara kämpa på. hörs kanske senare, pussis!
slänger in en bild från hotellet där vi kommer bo, ser någon skönt ut!

de är så verkligheten är ibland

säg inte att jag startar konflikter när allt är på grund av dig
säg inte alla dessa ord till mig om du inte menar dom
bevisa mig om allt är som du säger istället för att bara snacka
jag är så trött på allt snack, ena dagen är det på ett sätt
och andra dagen på ett annat. inget kommer bli som förut

it just a dream

hej på er
varit en lång dag i västerås, fixat lite julklappar iallafall men är ännu inte klar.
blev även en god och efterlängtad sallad på vivaldi till lunch :-) nu har vi kommit
hem till mig efter att ha varit förbi ebba och hämtat grejerna och köpt till julklappsbytet i skolan på biggan.
nu väntas lördagsmys hela dagen, kroppen orkar inget annat. pappa har lovat oss thaimat ikväll, så blir det och filmmys osv. imorgon blir det till örebro eller västerås med bror för lite mer julhandling, tummen upp.
hörs mer imorgon, puss!

next up västerås

precis vaknat, haft den äckligaste drömmen någonsin så nu fixar vi i ordning oss och hoppas på atthitta resten av julklapparna idag. och jag längtar redan efter min sallad på vivaldi :-)

ett inlägg till er

jag har lärt mig mycket under dessa veckor
när jag varit med om jobbiga saker och kommit
till ''jobbet'' så har tankarna flygit ur och jag har bara
koncentrerat mig på arbetet, och så har dom jag jobbat
med gjort mig på sånt bra humör. så roliga människor som jag
kunnat dela skratt med, så enkelt från att knappt känna dom.
jag har lärt mig att möta människor på ett speciellt sett, men även
fått tagit kritik, men jag har lärt mig mycket. och det betyder så mycket!
tack alla mina homies :-) ni är bra ni!

älskade helg

hej på er!
nu är det äntligen helg, och det har jag längtat efter precis hela veckan. den jobbigaste veckan är över men det är inte över än, men nu kan jag andas ut lite iallafall eftersom det är helg. dagen har jag spenderat på ica med mina jobbarkompisar, var på frukten hela dagen och hade det väldigt roligt. mycket skratt osv som alltid, efter ca 7 timmar på ica var det dags att säga hejdå till mina jobbarkompisar som jag träffat varje fredag hela hösten. måste erkänna att det var tråkigt att säga hejdå till dom, kommer kännas konstigt att inte åka dit varje fredag och sitta i skolan istället, men som tur är kommer jag tillbaka till dom till våren då jag ska börja jobba extra och under sommarlovet. :-) efter jag sagt hejdå till dom mötte jag upp ebba så drog vi och firade det med mat på xuan, efterlängtat och godare än någonsin. åt buffé och sen gick vi vidare till kicks och sen började den oförglömliga cykelresan hem till henne. brukar ta 10 minuter, men tog ca en halvtimme pga all snökaos och för att dom inte plogar cykelbanorna, idioter! väl hemma hos henne blev det bara packa ihop min väska så kom faster och hämta oss. nu är vi hemma hos mig, och jag ska packa nya grejer sen väntas fredagsmys hela kvällen här hemma med mat (om vi orkar) och mys sen åker vi med bror in till stan och sover hos ebba inatt igen. imorgon väntas julkapps-shopping för hela slanten, dock i västerås eftersom SJ är äckligt störda! nu ska jag packa, vi hörs senare eller någon gång under helgen, pussis!

love life

hej på er!
torsdag den dagen jag inte sett fram emot, skulle haft 2 prov, 2 redovisningar och så kommer man till skolan och alla lektioner är inställda förutom sista. så vi gick och pratade med läraren och fick en uppgift så blev bara till aulan för att lyssna på rektorn och nu har vi slutat och sitter och inväntar bussen :-) dagen kunde inte blivit bättre! så tar 11.25 bussen in till stan med tjejerna och drar till optikern för att göra syntest och hämta hem linser. efter det blire umgås med tjejerna tills ebba slutat, då blir det hem till henne för att spendera resten av dagen och natten där. imorgon är det sista dagen på praktiken, så hörs mer efter det! pussis

stockholm med klassen och treorna

hej på er!
har precis kommit hem från stockholm, blev en riktigt bra dag med rikshistoriska museumet, cosmonova och tid på stan. blev en lång bussresa hem då det var kö vägen ut från stockholm men nu är jag hemma och ska sätta fart med pluggandet, nationellt i två timmar i matte imorgon och varuhanteringsprov så bara sätta igång med pluggandet. hörs mer imorgon, pussis!

tänk att en person kan säga något man aldrig trodde man skulle få höra

hej på er.
blev en väldigt skön måndag i skolan, började tio med svenska då vi bara skulle lägga upp en planering för nästa termin sen fick vi sluta. så var det lunch, fick flytta upp matten då det bara blev en genomgång på fem minuter. sen drog vi och åt lite, och sen iväg på idrott fick sluta tidigare från idrotten så hann med ett bussen. drog hem till heidi sen blev det ner på stan och åt lite, sen kom farija så blev det umgås med henne och heidi ett tag. och nu har jag precis kommit hem till min bror, är ensam hos han så sitter och kollar lite här och myser med katterna. blir vara här tills ebba slutar då blir det hem till henne igen, för ännu en myskväll och lite plugg. imorgon är det stockholm med klassen som gäller, hörs mer imorgon. pussis!

everything can just changes for a moment

godkväll alla bloggläsare!
blev en trevlig stund med tjejerna och kolla när min duktiga ebba dansade, efter uppvisningen blev det invänta ebba med dom och prata lite. kul och träffa dom igen var ett tag sen! sen gick jag och ebba vidare upp till robin för att hämta mina grejer och sen vidare hem till henne. nu har vi ätit och pluggat en stund, ska fortsätta med det nu och lite chips & dipp till det. imorgon är det skola igen och då börjar mördarveckan, men fan så skönt det kommer kännas på torsdag kväll! nu ska jag lägga ner datorn och vara social med ebbisen, hörs imorgon eller när jag kommit hem! puss

jul/nyårs outfit

orkade inte slänga upp någon bild igår, men det här är kläderna inför
jul/nyår i det stora hela, får se om det blir svarta tunna strumpbyxor eller hudfärgade.

tiden går för fort

hej på er!
redan söndag, känns inte okej att helgerna bara springer iväg. tiden går alldeles för fort det händer för mycket osv. det kanske finns positiva saker med det också, men endel negativa också. den här veckan har varit en riktigt jobbig vecka för mig, mycket motgångar och saker som hänt och det är en anledning till den dåliga uppdateringen samtidigt som det är mycket i skolan. så jag är inne i en jobbig tid om man säger så, men det är saker som händer och inget man kan göra åt det. kvällen igår spenderade jag med min familj, behövs det ibland också. efter det blev det tidig kväll för mig, mycket tankar och efter 11 timmars sömn så är jag beredd att möta denna dag. egentligen skulle jag bara vilja ligga under täcket, kolla på en bra film och bara tänka igenom allt men så blir det inte. och det gör bara detta värre. så idag åker jag in till stan och stannar där två nätter. blir möta upp amanda och lorna och dra till folketspark för att se ebba och dom andra dansa och umgås lite med dom händer allt för sällan. efter det drar jag upp till robin ett tag och sen kommer ebba och då blir det hem till henne för mycket prat och mys med henne! känns som det är de som behövs just nu. annars så kommer detta bli en ''mördar vecka'' i skolan, sista hela veckan innan lovet och den är jobbigaste helt värdelöst men bara kämpa på. på tisdag drar jag med klassen upp till stockholm iallafall, skönt med en mindre skoldag iallafall! hörs mer sen för nu måste jag sätta fart och fixa mig och packa väskan. pussis!
<3

pappas överrasknings fest

lite bilder från gårdagen, orkar inte lägga in fler. uppladdningen är så seg, men några blev det iallafall!

hold your head high

hej allesammans!
dags för lite uppdatering, igår var det näst sista gången på praktiken, känns lite tråkigt att det börjar närma sig sitt slut när jag har det så roligt och bra med mina arbetskamrater. började på fruktavdelningen vilket man skulle kunna kalla ''favorit avdelningen'' eller något liknande. tiden går så fort när jag är där och allt flyter på så bra. min chef kom även och pratade mig igår och berättade att han inte ville bli av med mig så han har lovat mig en plats, så början av nästa år börjar jag jobba extra där och på lov osv. blev självklart hur glad som hellst, eftersom ett extra jobb är något jag vilja haft länge och så får jag det där, kan inte bli så mycket bättre! :-) var på frukten på förmiddagen sen gick jag över till mejeri & charken resten av dagen. mina lärare kom även och hälsa på mig, och det var roligt det också. direkt efter praktiken blev det iväg för att hämta robin och andrea och sen vidare till hallsta för att fira pappa där hela kvällen med kusinerna. blev först kolla när bröderna, pappa och micke spelade tennis match. sen vidare hem till kusinerna där det blev fix inför kvällen. sen blev det överrasknings firande av pappa som fyllde år, kina buffé och en trevlig kväll!
idag blev det upp tidigt, en aning trött måste jag säga att jag var. men fixade om mig på nytt och åkte iväg till västerås för att försöka hitta lite julklappar och jul/nyårs kläder, fixade klart till ebba och sofie och hittade lite plagg inför jul/nyår, ville haft en kläning eller ett par höga jeans men hitta inget av det. så blev en spets topp och en hög kjol får hoppas på att det ser okej ut iallafall. nu är det ''bara'' några julklappar kvar. känns som att jag kommer få panik dagarna före jul då jag inte kommer vara klar. men det får bli ett senare problem. nu har jag precis kommit hem från västerås. så nu ska jag ta tag i mitt berg av kläder på golvet, lägga in dom nya kläderna i garderoben och sen sätta mig och plugga matte, en lördagkväll det är fan inte okej. imorgon väntas umgänge med brudarna, kolla dansuppvisning och sen sova hos ebba. just därför tar jag tag i matten ikväll. efter det kommer familjen hem, eller robin och sofie för lite god mat. hörs kanske senare eller imorgon. pussis!

stuck in my head

hej på er!
matte nationella idag måste vara ett skämt, frågorna var helt sjukt formulerade men bara hoppas på det bästa nu.
nu är torsdagens lektioner avklarade vilket innebär inge mer prov eller så för denna vecka. men det innebär inte att jag inte behöver plugga. har en mördarvecka framför mig och då menar jag verkligen det. men imorgon är det praktik igen, ska bli riktigt kul och få träffa mina favoriter igen! efter jobbet imorgon blir det till hallsta för att fira pappa som fyller hela 50 år imorgon. blir lite överrasknings middag och grejer hos kusiner. ska bli riktigt skoj! nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en bra film och försöka få huvet på andra tankar, hörs mer imorn! pussis
och såhär blev håret, mörkt men fortfarande bruna nyanser på några ställen så blir en till färg så småningom!
lite ovant, men skapligt nöjd iallafall ;-)

life aint fair

jobbig vecka, jobbig dag, jobbig tid. sånt är livet
har bestämt mig för lite förändring, färgar svart ikväll. måste erkänna att jag saknar det lite.
kommer nog bli en aning ovant i  början men sen så ;-)
dålig uppdatering pga allt som händer i mitt liv just nu.mycket plugg och saker som sker.
första delen matte nationella imorgon, döda mig eller något!
vi höres pussis!

the end

nothing last forever, even if you try your hardest

just nu älskar jag inte att gå handel

en viss julia har precis insett hur jobbiga dom två veckorna framöver kommer bli
fullt upp i skolan, prov, redovisningar,inlämningsuppgifter nästan varje dag tills lovet. måste ta mig till optikern för att göra syntest till körkortstillståndet och för att få mina linser, köpa hårfärg och boka klipptid för nu har jag bestämt mig för att göra lite ändring. klippa ny frisyr och färga mörkt igen och ta bort glassögonen ibland. sen iväg och boka till för att fixa lite andra grejer. känns som att jag knappt kommer ha tid för något annat än skolan, vilket innebär dålig uppdatering här och ingen träning för min del. nu ska jag återgå till pluggandet, vi hörs så fort jag får en ledig stund! puss

one more lie could be the worst

hej på er sötisar!
inte varit hemma på hela helgen, och det är vell tur det om jag hade varit hemma så hade nog allt som hänt blivit värre. vill tacka min fina vän som fick mig på andra tankar. igår blev det till västerås för att kolla lite kläder och julklappar. hittade en tröja som fick följa med mig hem, har även beslutångest över vad jag ska ha på mig på nyår och julafton. hittat en klänning som jag inte skulle tvekat över om den var något billigare, så får se hur det slutar med det. och min tanke var att lite julklappar skulle följa med mig hem men så blev det inte heller. bara hoppas på att jag hittar mer nästa helg. börjar ju närma sig jul nu, två veckor kvar i skolan ungefär inte alls mycket men dom kommer bli en aning jobbiga känner jag. efter en hel dag i västerås blev det lite andra trevligheter på kvällen. nu ska jag ta tag i allt som har med skola att göra, känner på mig att den här veckan kommer bli riktigt jobbig. två redovisningar, 2 prov, inlämningsuppgifter som ska vara klara osv. bara och kämpa på, snart lov iallafall! hörs mer senare puss!

HAN GÖR DET IGEN!

kan inte säga annat än att olle hedberg är bäst!
går han inte till final kollar jag inte. ryser när han sjunger, så grym kille alltså!
efter idol åker jag in till stan och imorgon väntas äventyr. hörs på söndag! pussis

my only wish

hej på er!
blev ingen uppdatering igår och det ber jag om ursäkt för. var fullt upp, var i skolan till fyra. efter det tog jag bussen till stan för att gå och äta med heidi och sen vidare hem till tina där vi var ett bra tag. efter det blev det till heidi och hämta mina grejer och sen gick jag och mötte ebba, drog till konsum en sväng och sen vidare hem till henne där det blev torsdagsmys och mycket prat, precis vad som behövdes. idag blev det upp tidigt igen för att gå iväg till praktiken, hade en riktigt bra dag med mina fruktkompisar. mycket skratt och allt flöt på som det skulle! vid halv tre tog jag helg, gick hem till ebba och var hos henne ett tag. sen kom mami och hämta mig och nu har vi gjort kycklingsallad, så nu ska vi bara invänta hela familjen som ska komma hit för fredagsmys med idol såklart, håller tummarna för bästa olle ikväll, han ska till final enligt mig! får se hur kvällen slutar om jag åker in till stan eller sover hemma. hörs mer senare eller imorgon,pussis!
J

en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende

kände mig inte alls frisk igår kväll, så la ner pluggandet ganska tidigt och la mig. kunde inte somna, mådde illa och kändes som jag skulle spy flera gånger. men efter några timmars försökande somnade jag iallafall. och imorse när jag vakna var det inte helt borta men mycket bättre. så ska försöka ta mig till skolan iallafall, har ju bara några lektioner sen drar jag och mina tjejer på kick off med vårat företag ;-) hoppas på att man mår såhär hela dagen bara! efter skolan väntas engelska plugg, hörs senare ikväll puss!
dagens chock, det är 20 minus grader ute! hitills har det varit runt 10 högst 15 grader och nu 20
hur ska jag överleva denna kyla haha, trippla leggings idag kanske?

J

RSS 2.0