too cool for you



bjuder på lite oseriösa bilder, måste bjuda på oss lite. sitter ute och lyssnar på musik, ska chilla vidare nu.
uppdaterar imorgon när jag är hemma.

J

saknar mina knäppisar



J

you lift me of the ground

hej på er!
tänkte skriva lite snabbt. idag blev det som sagt upp tidigt, min bror lurade med mig till eskilstuna. han skulle komma och hämta mig strax efter sju, så jag ställde klockan på halv sex så jag kunde snooza en timme minst. men jag hör inte klockan, så försov mig. vaknade kvar över sju, springer upp och fixar mig på endast 10 minuter, riktigt nöjd över mig själv. halv åtta kommer han och hämtar upp mig, så drog en frukost i bilen. var framme i eskilstuna runt åtta, ställde bilen och gick in till stan. var vid telia runt tio över, och då blev det sätta sig kön i ungefär två timmar, betong golv inte de bekvämaste. hände grejer i kön, gubbar som bråka när dom trängde sig osv haha. vi fick bra plats i kön iallafall, så kom på på tolfte plats när dom öppna. så robin fick med sig iphone 4 hem, inge avis inte! efter att han fått mobilen, gick vi tillbaka till bilen och åkte till slagsta glassbar, bror bjöd mig på en glass där och efter det åkte vi hemmåt. när vi kom hem var kusinerna här, så just nu sitter jag och emil uppe på rummet och kollar lite på internet. ska snart packa mina grejer sen spöa han på tvspel. åker till ebba senare ikväll, får se om jag uppdaterar under helgen hemmifrån henne, de visar sig. annars så hörs vi när jag är hemma igen, puss!



J



give me freedom, take me higher

hej på er!
drog in till valskog runt tre, blev möta upp bästavän när hon slutade runt tjugo över tre. gick hem till henne direkt, var där ett tag, fick en jätte fin klocka av henne som hon hade köpt i thailand. hon är för söt hon! runt fyra drog vi till arboga och handlade lite. när vi kom hem tog jackie fyra nya hål i mina öron. så nu har jag tre på ena sidan och fyra på andra. kommer kanske någon bild senare om jag orkar ta det dvs. fick även träffa thatia när hon kom hem. resten av tiden satt vi bara och prata om allt, var en hel del att prata om eftersom vi inte träffats på så länge, och så letade vi bland posten efter hennes gymnasieintagnings papper som hon inte trodde hade kommit men så hitta vi det, så hon börjar på min skola till hösten också, tummen upp för det. senare blev jag hämtad av robin och sofie som skulle ut till oss och äta, så åt direkt vi kom hem och nu har jag precis kommit upp på rummet. imorgon blir det upp tidigt igen, min bror har lurat med mig till eskilstuna för att han ska köa till den nya iphone telefonen som släpps imorgon. så följer med och gör han sällskap, sen kommer kusinerna och ska vara här hela dagen. men på eftermiddagen åker jag iallafall in till ebba och stannar där i helgen. får se om jag hinner uppdatera något under morgondagen eller i helgen, annars så skriver jag när jag kommit hem, puss!

bjuder på lite bilder från idag, blev bara några få med mobilen.
tack för dagen och klockan min bästa. har saknat dig grymt mycket!
kommer fler nästa vecka när vi ska bli fotograferade :-)




J


you are the best, no one can take your half of me.

hej på er!
blev upp i tid idag och in till stan en snabbis och fixa lite grejer. nu har jag precis vaknat efter en lite powernap och huvudvärken är bättre idag, så nu ska jag ta mig in i duschen sen börja fixa mig . runt tre drar jag in till valskog och möter bästavän efter hennes jobb, så blir det umgås med henne. får se vad vi hittar på. uppdaterar senare ikväll, puss!



J

never regret anything that made you smile

mormor,morfar och bror kom över på kvällen. blev kortspel och grillning, riktigt mysigt. skönt med sånt ibland också. nu har dom precis dragit och jag har verkligen ingen ork till att börja med städningen/rensningen av garderoben som jag hade tänkt att börja med nu ikväll. men det får bli någon dag framöver. nu ska jag gå ner och göra en hallonsmoothie och sedan lägga mig under täcket och slå på någon bra film. blir tidigt kväll för mig, ont i huvet och är inte pigg alls. har ingen större lust till att blogga heller så vi hörs imorgon istället, puss!

du kan inte trycka ner mig så här lätt

J

let me hold you for the last time

hej på er!
var ett tag sen jag skrev, har som sagt haft ebba här hos mig några dagar. hon kom hit i söndags kväll, blev mat direkt hon kom och sen prat resten av kvällen/natten. i måndags vaknade vi runt ett, kollade på film och sen fixade vi oss lite. sen cyklade vi in till valskog en sväng och lämnade lite grejer. sen väntade vi tills bästavän slutade så fick jag äntligen träffa henne en stund. satt och prata och så sjutsa vi hem henne. träffade även thatia då en sväng sen cyklade vi hem igen. var hur skönt som hellst att få träffa dom igen, efter nästan två långa månader. på kvällen drog vi ut och cyklade en sväng och efter det blev det prat och film. igår blev det upp tidigt, så drog vi in till västerås och till ikea för att äntligen börja kolla på ny säng till mig. hittade en bra, som är 160 och var hur skönt som hellst, betydligt mjukare än min nuvarande. eftersom jag har min brors gamla och han vill verkligen ha sten hård. så hoppas på det bästa att jag får den innan skolan börjar. var en riktigt bra och snygg sänggavel till där det var lådor man kunde dra ut också. efter vi varit där blev det till stan och handla lite och sen hem. när vi kom hem ringde jag martin direkt, butikschefen där jag sökt praktik för att jag skulle få svar om jag fick eller inte, och jag fick. känns skönt att det är fixat nu, så jag vet var jag ska vara osv. och han var jätte trevlig, så veckan innan skolan börjar ska jag dit och träffa han och peter. senare på kvällen igår blev det en hel del äventyr haha, nämner inget här. två panikslagna tjejer kan man säga iallafall haha! imorse vaknade vi tidigt av att solen sken in i rummet. inte okej. gick upp och öppnade fönstrerna och när vi skulle somna om, gick de såklart inte. så vi satte på en film. vi har inte gjort så mycket alls idag, kollat tre filmer och nu har ebba precis åkt. så nu ska jag ut och lägga mig i poolen ett tag, måste ta vara på solen! ikväll kommer bror ut så blir umgås med han skulle jag tro om inget annat händer. och imorgon ska jag vara med bästavän♥



J


snart inte träffat mina dom här två tjejerna på två månader. det är dom jag vanligtvis träffar varje dag.
nu har det gått alldeles för lång tid, jag saknar er.

J

a wish right now

hej på er!
idag blev det upp tidigt efter bara några timmars sömn, bytte om och packade ner datorn och åkte upp till farmor. firade faster som fyllt, och visade bilder från hennes hus där hon bott när hon var liten i ängelholm. hon blev jätte glad, det var så skönt och se! kom hem runt tolv, och då tog jag tag i städningen och packade upp väskorna. så nu är det äntligen klart, nu är det bara garderoben som måste fixas, sen är rummet färdigt för renovering/mublering som jag ska försöka hinna fixa innan skolan börjar. efter städningen fixade jag naglarna och sen la jag mig i sängen och satte på dear john. såg den för några veckor sen för första gången, de är nog bland dom bästa filmerna jag sett. men såklart somnade jag efter halva, var hur trött som hellst. nu ligger jag i sängen med datorn och kollar runt lite på internet, skit tråkigt väder ute idag. blir bara värre o värre, idag blåser det och regnar så det passade med en deg dag. kan vara skönt med sånna också, men om jag ska vara ärlig räcker det här vädret nu vill ha sol dom sista veckorna! senare ikväll kommer ebba hit, och stannar här några dagar skulle jag tro. får se vad vi hittar på. nu ska jag kolla klart på det jag missade när jag somnade på filmen, skriver senare, puss!



J

00.40

kvällsbloggar lite, eller nattbloggar snarare. blev en lugn kväll framför teven och datorn. klämt två filmer och sen suttit här ett tag. min säng är fylld av skit, kläder och väskor och andra grejer. packningen måste packas upp och jag måste städa rummet. men jag har verkligen inte haft någon ork till det ikväll, kände bara för att slappa och de har jag gjort. jag är hur trött som hellst nu, så nu ska jag lägga ner all skit på golvet och lägga mig under täcket och kolla på någon bra film. jag får skynda mig med städningen imorgon innan ebba kommer. men först ska jag upp tidigt och iväg och fira faster hur ska jag orka? de är frågan det. nu stänger jag av datorn för idag, vi hörs imorgon puss!

J


little pictures from the adventure


det var lite bilder från resan har varken hunnit eller haft ork till att lägga in dom, men det var några av alla bilder. saknar dom sena kvällarna, människorna,stället och speciellt min elin.

J

this means you take back all you said before

hej på er!
blev som sagt en roadtripp till stockholmskärgård igår, till kusinernas sommarstuga som ligger på lisö. dom har två hus, ett stort hus med havsutsikt och så har dom ett nyrenoverat hus på berget där vi brukar bo när vi kommer upp. vi brukar åka dit varje sommar, brukar bli lite längre tid men nu blev det bara en snabbis eftersom dom ska fortsätta med renoveringen här hemma, och jag har lite planer för veckan så åkte med hem jag också. bättre än ingeting iallafall. amanda kom hit igår runt ett, och runt tre åkte vi iväg. tar ungefär två timmar att åka, så var där runt fem. satt och pratade ett tag sen drog vi ner till havet och badade, var jätte skönt i vattnet så blev en lång badstund med kusinerna och familjen efter att dom tränat, kunde själv inte vara med på det. efter det blev det upp till huset och duscha, dom hade byggt ut så duschen var inne, hur fint som hellst. efter det blev det vara ute ett tag och sen blev det grillat. efter maten kollade vi på filmer från när vi var små som felicia hade fått när hon tog studenten nu i sommras, mycket skratt blev det. efter vi kollat på några så blev det upp till huset på berget och sova.

imorse vaknade vi runt tio. gick ner och åt lite frukost. sen blev det kortspelande. lillkusin gjorde upp någon tävling där hon lottade ut två grupper. en grupp med plump och en med yatzy, och jag gick vidare till final på både fråga mig inte hur jag lyckade, brukar inte har tur på sånna spel. haha men i finalen tog moster hem det. efter det drog vi ner till havet och badade, dock lite kallare idag kan bero på att de inte var lika fint väder. efter vi badat drog vi upp till huset igen och så blev det bara umgås med kusinerna. runt halv fem åkte vi hemmåt, lite tråkigt att det bara blev en sån kort sväng och att vädret inte var de bästa. blev två hel mysiga dagar iallafall, precis vad som behövdes. blev dock inte ut med båten, pga det dåliga vädret. förstår inte vad som hände med sommaren :(
känns plötsligt som att de blev höst. nu har vi precis kommit hem, stannade i södertälje och åt. ikväll ska jag bara ta det lungt, packa upp väskan och städa undan på rummet vilket jag inte orkat göra än. imorgon blir det till farmor och fira faster som fyllt sen kommer ebba hit och stannar några dagar. och i veckan ska jag äntligen få träffa min saknade och efterlängtade jackie. ♥



avslutar med den här bilder, kusin är sjukt duktig på att göra flätor och här är en av dom olika varianterna hihi!

J

glider iväg till stockholms skärgård/lisö

hej på er!
vakna av att telefonen ringde imorse, inte okej. ett till minus är vädret, vad fan hände med sommaren, 13 grader imorse och blåsigt. tippat nu när man kommit hem. gick iallafall upp och försökte äta lite. nu sitter jag här och har precis duschat och fixat mig. ska snart packa det sista och sen vänta in amanda. sen drar vi äntligen upp till lisö. ska bli hel mysigt, att få träffa kusinerna igen. vi hörs imorgon eller när jag nu kommer hem de visar sig. puss!

bilderna från skåne/halmstad försvann tydligen, roligt. så får lägga in dom när jag kommit hem
och då kommer de självklart lite bilder från lisö också :)


dagens outfit, volanglinnet jag köpte i malmö,svarta leggings och jeansjacka till det.

J


never talk about feelings if they arent really there. never look into my eyes, if all you do is lie.

inte hänt speciellt mycket ikväll, familjen var hem och åt nu på kvällen, grillade och satt ute och prata, blev finare väder nu på kvällen också. nu sitter jag här med världens huvudvärk, är på dåligt humör och har lust och slänga ut min dator eftersom den inte funkar som den ska. har inte börjat packa än så ska vell ta tag i det nu, sen väntas ett samtal med ebba och sen lägger jag mig tidigt och imorgon bär det av till lisö. puss

J


never give up

nu har jag äntligen packat upp allt, lagt kläderna i tvätten och börjat tvätta inför helgen.
finns nog inget tråkigare än det, men de är vad jag orkar och känner för idag. är hur trött som hellst,
vet inte vad de är för fel, och så har det varit piss väder hela dagen, regnat och blåst så har inte gjort
att man blivit piggare direkt, men nu börjar det iallafall spricka upp. blir troligen inte o träffa jackie idag,
eftersom hon är i kungsör och jobbar, beror på när hon kommer hem får iallafall träffa henne nästa vecka! ska snart städa undan lite på rummet,sen börja packa inför helgen, micke ringde idag så nu är det bestämt. imorgon åker vi upp till deras stuga, de blir jag,mami,papi, robin och sofie som åker upp, danne och andrea kunde inte följa med. familjen stannar där två dagar, får se om jag stannar några dagar till beror på om kusinerna ska med hem eller stanna men det visar sig.senare ikväll kommer hela familjen hem, så blir en lugn kväll som de ser ut nu tror jag inte orkar med något mer. bilderna kommer upp på bloggen när jag tar mig tid till det, men det kommer. puss!

J

if you dont love me, why do you raise my hopes

hej på er!
vaknade för ett tag sen, kändes lite konstigt att vakna upp hemma. man brukar tycka de är skönt att få komma hem och sova i säng, men de kan jag då inte säga. min säng i husvagnen är fan så mycket mjukare. men tur är vell att jag ska få en ny snart, förstår inte hur min bror klarade av att sova i den flera år? haha nog snackat om det.
igår kväll hände det inte alls mycket, pratade med min bästa jackie hela kvällen. planerade resten av sommarlovet, har inte kunnat träffats på hela jävla sommarlovet, och de är inte okej. hon åkte till thailand veckan innan lovet, sen när hon kom hem hade jag åkt till skåne. så nu ska vi ta igen det. även fast hon jobbar fram till skolan börjar.
sitter här nyvaken och kollar lite gamla bilder på hårdisken, tycker det är så sjukt roligt att kolla på sånna. ska snart ta mig ner och försöka få i mig lite frukost. sen ska jag börja packa in alla grejer från husvagnen som jag verkligen inte orkade igår. så blir packa in allt, och sen lägga kläderna i tvätten och tvätta idag. måste även städa undan lite på rummet, eftersom jag inte hann de innan vi åkte. åker troligen till kusinernas stuga i stockholmsskärgård på lisö imorgon om det blir som planerat. brukar åka till dom varje sommar, de är så fint där. så ska bli riktigt kul för har inte varit där på länge. senare idag kanske det blir in till valskog och träffa min älskade jackie, de beror på om hon hann eller inte, men håller tummarna för det för jag saknar henne verkligen. nu ska jag kila neråt, skriver senare puss!

J

i'm back

hej på er!
det var ett bra tag sen jag skrev, jag har som sagt varit bortrest. vi började resan lördagen den tionde med att åka neråt skåne, stannade och sov i markaryd tror jag det hette. dagen efter det alltså söndagen fortsatte vi resan till simrishamn/tobisvikscamping där vi skulle bo med husvagnen. vi bodde på campingen en vecka. hade tur med vädret, var stekande sol och blå himmel nästan varje dag. ibland var det nästan för varmt men man ska inte klaga. på dagarna låg vi nere vid stranden, eller badade i vågorna. i början var det inte alls varmt i havet men mot slutet blev det riktigt skönt. på kvällarna var vi mest inne i simrishamn som bara låg en kilometer från campingen, där det fanns lite butiker, långa gator, hamnen osv. riktigt fint var det där så blev myket kort tagna. kan inte skriva ner allt här vad vi gjorde, men det blev en riktigt härligt vecka i skåne. åkte till malmö och shoppade på onsdagen, passade på eftersom robin skulle med tåget därifrån. fick med mig de efterlängtade volanglinnett från gina, hade beslutsångest om vilken färg jag skulle ta men jag tog den svart/vita eftersom den vita inte fanns i min storlek och passar till de mesta. sen fick jag med mig en volangklänning och en byxdress. träffade även några småbarn på campingen, som sprang efter oss och som börja grina när vi skulle åka hem, för söta. och grannarna ska vi inte tala om haha!

i söndags lämnade vi iallafall skåne, och åkte till ängelholm för att kolla på stället där min farmor bodde som liten. fick komma in i huset och kolla också, hur mysigt som hellst. var även till campingen som låg i närheten. sen forsatte vi resan upp till halmstad, fick stå på köcamping första dygnet, utan el hur drygt som hellst. var nere vid stranden hela kvällen, hel mysigt. och i måndags kom min älskade elin till halmstad och var hos oss hela dagen, blev mycket skratt och vi hade det hur kul som hellst. önskar verkligen hon bodde närmre mig. blev lite kort tagna på oss som kommer in här på bloggen när hon skickat alla. tyvärr var det inte så fint väder under tiden hon var hos oss, men när hon skulle åka blev det finare så jag och ebba drog ner och badade direkt i havet och var nere vid stranden hur härligt som hellst. vi fick även plats på campingen den dagen, så då fick vi äntligen våran efterlängtade el haha! igår var sista dagen i halmstad, vi låg nere vid havet hela dagen och njöt av det fina vädret. senare på kvällen blev det grillning och häng nere vid stranden. träffade några norska killar också, som var helt sjuka, skulle försöka prata med oss men var inte de lättaste att förstår. och sen börja dom jaga oss också, helt sjuka! imorse blev det upp tidigt och packa de sista, gick iväg och duscha och fixade oss inför hemresan. drog ner till stranden en sista gång och sen runt elva började den 8 timmars resan hemmåt. stannade i braehus och gick över till ruinen och tog lite kort. kom hem runt sju nu ikväll, lämnade husvagnen hemma och när vi precis kommit hem vinkar någon på en moppe då är de min bästa jackie som åkte förbi snacka om att jag blev glad. efter det åkte vi och lämnade ebba i stan. stannade hos henne och prata ett tag sen blev det hem och äta med familjen. nu sitter jag här och prata med bästa jackie, inte träffat henne på snart två månader, sjukt att jag klarat av att varit ifrån henne så länge. men imorgon ska jag kanske äntligen få träffa henne om hon inte skulle jobba, annars får jag det nästa vecka!! nu ska jag ladda in bilder från resan på datorn får se om jag orkar lägga in dom på bloggen ikväll annars blir dett imorgon,  puss!

nu tar jag och bloggen semester :)

hej på er!
nu är all packning ute i husvagnen, jag har precis fixat klart mig. så nu sitter vi och väntar på att vi ska åka. om ungefär 45 minuter drar vi, äntligen bort härifrån! går knappt att vara ute idag är utomlandsvärme, jobbig luft och  varma vindar, och sen moln nästan jobbigt. inte för att man ska klaga men hellre stekande sol och blå himmel. kommer inte kunna blogga där bortifrån skulle jag tro, eftersom jag inte tror det finns något internet på det stället vi ska bo på i skåne, men det visar sig. lite uppdatering på facebook ska det nog bli iallafall. tillbaka till bloggandet som vanligt när jag är hemma igen. vi hörs om sisådär två veckor, puss på er!

J

idag drar vi!

hej på er!
igår blev det som sagt umgås med lorna och amanda ett tag. dom kom över till oss och satt och prata ett bra tag. sen kom mammi och papi och hämta oss, så sa vi hejdå till tjejerna och åkte till munktorp där släkten och familjen var, blev fira äldsta bror som blivit 27 år. börjar bli riktigt stor nu ;-) haha! blev fika och bad i hans pool med kusin. dom har köpt hus för några månader sen, det är verkligen ett underbart ställe. fick även träffa malins nya valp, dylan hur söt som hellst. åkte hem runt halv åtta till louise och hämtade min ipod, sen hem och började med min packning, kläderna blev klara, blev konstigt nog bara en låda för ungefär två veckor, jag brukar vara den som har mest, så nu känner jag mig duktig :-) efter det la vi oss och kolla på yesman klockren film, och sen somnade vi runt halv två.

nu har vi precis vaknat, hade klockan på halv elva. nu ska vi snart äta lite, sen är det dags för att fortsätta med packningen, packa ut i husvagnen, upp till grannarna, duscha, ladda mobilen,kameran,ipod. sen runt fem ikväll då börjar resan. vi är laddade till max hihi! :-) ska försöka hinna uppdatera innan vi åker, puss!

bjuder på några bilder från igår :)


bästa kusin amanda, moster cecilia och malins hundvalp dylan


bästa morbror micke :)


bästa kusin amanda och felicia


dylan vid poolen


födelsedagsbarnet, bästa danne!




kan vara det bästa som finns :)


lillkusin & jag i poolen


wilma & jag


andrea, dylan, ida och noah :)


världens bästa amanda och dylan :)


lite av släkten

nu orkar jag inte lägga in mer bilder för nu ska jag packa, hörs sen!

uppdatering

hej på er!
tänkte skriva lite om dagarna här inne i stan. kom hit i onsdags eftermiddag då vi började med henne packning direkt. jag och ebba var kockar i huset på kvällen, vi lagade såklart tacos som alltid haha. blev kanon bra, och efter vi ätit drog vi ner på stan för att hyra filmer, och så säger gubben att man måste vara medlem eller vara över 18, så de sket sig. frågan är bara om han visste vad han snacka om själv? tveksamt. utanför rix video träffade vi madisen pratade med henne ett tag. och sen drog vi tillbaka till ebba, hörde runt med människor om någon kunde följa med oss ner och hyra, haha och till slut fick vi tag i heidi och hon hade medlemskort så vi cyklade och mötte henne och så drog vi ner på stan igen och hyrde dom. och när vi kommer dit får vi filmerna tack vare henne, in your face gubbe! han såg inte ut att älska oss iallafall, jag och ebba gick ut därifrån medans heidi hyrde dom pga många skäl, skratt attak gånger tusen när han skulle förklara va ett person nummer är, trodde typ inte att vi visste va det var. herrgud. filmerna fick vi iallafall, efter det drog vi direkt till hemköp där vi köpte lite gott till kvällen. där inne hände de också sjuka grejer, som vanligt när de gäller oss haha. när vi kom hem blev det först kolla spanien-tyskland, och spanien vann och om jag ska vara ärlig tycker jag som ska vinna hela skiten, även om jag inte borde säga så haha! efter matchen blev det kolla en av skräckfilmerna vi hyrt, them heter det, den var riktigt bra. efter den började vi kolla på georgia rule, men ebba blev trött så vi stängde av den efter ett tag och så blev det sova runt tre eller något.

igår gick vi upp runt halv tre, kollade på den andra ''skräckfilmen'' vi hyrt, från andra sidan. den var också riktigt bra ni som inte sett den tycker jag ska se den. kollade på den, och sen blev det fortsätta med henne packningen, så att kläderna var helt klara. sen blev det äta och efter det drog vi ut och mötte heidi. och så cyklade vi till nyckelbergsparken och va där ett tag, sen stack vi till stan och satte oss vid fontänen. senare kom bella och henne kompis dit så blev det sitta och prata med dom, sen runt tio drog vi alla till q8 och köpte en dricka. sen var vi där utanför och prata ett bra tag. runt tolv cyklade vi hemmåt, och då blev det kolla om georgia rule filmen eftersom vi inte hann med det dagen innan, den var också helt okej. efter det låg vi och prata ett tag sen runt två somnade vi.

imorse blev det ha klockan på tio för att komma upp i tid. kollade på den filmen vi inte kollat på,  förälskad/förvirrad något sånt hette den. den var också helt okej, men lite konstig film, seg i början men blev bättre i slutet. nu har vi bäddat, och jag har fixat mig. och ebba håller på med det nu så tog mig tid till att skriva lite. snart ska vi drar ner på stan och handla de sista inför resan, sen hem och packa klart hennes grejer. sen blir det ut och träffa lorna en sväng innan de blir till munktorp, hem till bror där släkten väntar, där vi ska fira han eftersom han fyller hela 27 år idag. :) uppdaterar senare ikväll för nu ska jag gå upp till ebbis :)
puss

J

mot ebbas place

hej på er!
tänkte försöka hinna med ett snabbt inlägg. blev ligga ute i poolen med kusin ett tag, vilket slutade med att jag blev dränkt typ haha. efter det slog jag han på tvspel. fick några smällar för att jag va så grym, haha de är hårt o möta mig eller vad säger du emil? ;) nu är dom hos farmor och äter, och jag har precis duschat & fixat mig nu ska jag skynda mig och packa ner allt i väskan, sen drar jag in till stan och handlar lite inför resan med mammi sen direkt till ebba. stannar där två dagar så hemma på fredag igen och då får jag äntligen träffa bowei och apple, mina saknade thai ungar. får se om jag kan uppdatera under dom närmaste dagarna, annars så hörs vi när jag kommit hem. puss!

J

Cause we belong together now

hej på er!
blev upp tidigt idag också. så att jag skulle hinna lägga fram allt iallafall, för hinner inte göra klart allt idag. men så de nästan bara är o packa ut allt på fredag/lördag. tanken var att jag skulle gå upp för en timme sen men somnade om som vanligt haha. och nu skrev precis kusinen att dom skulle komma hit, så får se vad jag hinner med. måste packa till idag iallafall, för senare idag på eftermiddagen åker jag in till stan till ebba, och bor hos henne i två dagar, kanske borde skynda mig och packa lite. skriver senare om jag hinner, annars så hörs vi så fort jag kan. puss!

J

If you win my trust, you get my love

hej på er!
kvällen blev väldigt lyckad, umgåtts med kusinerna och familjen. började med en lång pratstund med bästa kusin amanda. sen blev det ut och bada i poolen med allihop, blev strömmen och volleyboll hur varmt i vattnet som hellst trots att det blåste och var mulet. efter de blev det en snabb dusch, sen var det grillning, och sen fotboll på teve holland-uruguay som slutade 3-2. mycket härg framför teven, nu sitter jag här och kollar runt lite dom har precis åkt. tänkte lägga in lite bilder från idag men det orkar jag verkligen inte nu. min ögon går nästan i kors, varit en lång dag idag, så blir nog tidig sömn ikväll. för imorn drar jag som sagt till ebbis och då brukar de inte bli mycket sömn haha ;) undra hur pigga vi kommer vara efter våra veckor där nere, men vi tar ju våra powernap så de ska nog funka! nu ska jag kolla vidare, sen prata en stund med elin. skriver mer imorgon, för orkar verkligen inte blogga mer nu. puss!

J

today it is a good day

hej på er!
idag blev det upp tidigt, cykla i regnet och möte heidi som kom med bussen. blev hem hit direkt eftersom vädret var som det var, tanken var att vi skulle lega vid gropen hela dagen och steka men vädret verkade inte vilja samma sak som oss. så drog hem till mig, hon hjälpte mig och klippa ett par jeans och sy ett par leggings som var sönder. efter det fixade vi lite med naglarna och sen blev det mest prata och så hjälpte hon mig att lägga fram resten av kläderna jag ska ha med mig, hela sängen är full av grejer nu och jag är inte klar hur ska detta sluta haha. sen åt vi lite och efter det cyklade vi åttan  med tandemcykel, när vädret hade börjat spricka upp,blev en rolig tur. när vi kom hem var det sol, så då la vi oss i poolen, blev lite galna kort tagna som jag tänkte bjuda på här sen. inga seriösa alls men ändå. var i poolen ett tag tills de blev för mycket bromsar, fyfan vad jag hatar dom! sen blev det äta lite jordgubbar och glas innan jag gick med heidi ner till vägen där hon mötte hennes bror. gick hem direkt och nu sitter jag här, har kollat film en stund med rasmus. runt sex kommer kusinerna från hallsta och bror & sofie hit, så blir det bad och grillning med dom. länge sen man träffa kusinerna så ska bli riktigt kul. hade tänkt att ta en promenad nu innan dom kommer, kanske blir in till farmor en sväng innan också, får se vad jag hinner. de visar sig, skriver mer ikväll!

fick även en riktigt jävla bra nyhet idag, att elin ska komma till halmstad över en dag när vi är där.
hade önskat att dom också skulle bo på campingen, men får bli en annan gång ska äntligen få träffa
henne iallafall. you made my day! i'm happy!



J


live for what you got, fight for what you want

nu på kvällen har jag inte gjort speciellt mycket, pratat med elin en stund. sen börjat lägga fram grejer som ska med på resan, inte packat allt men en början iallafall. nu sitter jag och pratar med ebbis i telefon och ska snart lägga mig och kolla på någon film. ska upp tidigt imorgon, så behöver nog lite sömn!

ny header även, så nu är bloggen lite roligare igen :-)
ska ändra lite senare, en vit ruta och rubrikerna är inte riktigt som dom ska.
men de får ni leva med ett tag,skriver mer imorgon, puss!



J

try my best to forget you.

hej på er!
drog till louise en snabbis och lämnade ipoden som hon ska fixa innan vi drar eftersom jag och itunes inte är goda vänner. sen blev det in till stan en sväng, träffade heidi en stund tog en cykeltur och pratade lite. sen blev det hem när mammi och pappi var klara i stan, när jag kom hem var bror här så blev umgås med han ett litet tag. sen blev det ett dopp i poolen och nu sitter jag här och pratar med kusin emil och håller på att fixar en ny header men går ju som det går, min dator och jag är inte heller vänner, den höll på att krasha för några dagar sen men nu har jag sparat över alla filer till den externa hårdisken, så de finns ingeting på den. gjort 19 uppdateringar så den funkar iallafall, men den är fortfarande lika seg som jag vet inte vad. så blir lämna in den när vi kommit hem, för den måste med på resan så bara hoppas på att den funkar så länge. ska snart ta en dusch sen får vi se vad som händer, ska försöka komma i säng tidigt ikväll, huvudvärk och ska upp tidigt imorgon. uppdaterar imorgon, puss!


hitta en riktigt gammal bild. gulligt smile man hade haha!
kärlek på dom två iallafall!

vill även nämna att jag hatar skalbaggar, ligger en i ena ljusglaset i fönstret
med en bok över, så jävla äckliga. tror ni jag vågar slänga ut den eller? haha


J

however I feel, so you always make me smile

hej på er!
nu har jag varit duktig och städat också, så nu väntas lite mat sen drar jag till louise och lämnar min ipod som ska fixa, till stan och träffar heidi en stund, sen senare ikväll kommer kanske kusinerna hit, annars blir det umgås lite med bror. de visar sig vad som händer, hinner inte skriva mer nu, gör de ikväll istället. puss

J


All that I wanted was you, only you

hej på er!
trots att jag gick upp fyra timmar senare än vad jag tänkt så hann jag klart med jobbet, snabb tjej!
tog ungefär tre timmar men nu är det klar. gjorde de fast de var underbart väder, då man igentligen bara
ska ligga i poolen. men nej duktig som jag är tog jag tag i skiten, så de blev klart. nu är jag klar med det
och behöver inte tänka mer på de, skönt! nu när jag jobbat klart var tanken att jag skulle lägga mig ute i solen och bara njuta av värmen. men då gick solen så klart i moln så nu ska jag skynda mig och städa undan lite på rummet, sen blir det förmodligen ut och lägga sig där ett tag iallafall, 27 grader inte helt fel. sen blir det in till stan och fixa lite grejer och träffa heidi en stund. skriver mer senare ikväll, puss!

J


Either way, I found out I'm nothing without you

hej på er!
igår blev det som sagt att umgås med bästa ebba. på dagen blev det mest deg ute i poolen, hur skönt som hellst.
runt halv två åkte jag, bror och sofie in till stan för att hämta ebba och sen vidare till eskilstuna, slagsta för att ta en glass i värmen, och fira att bror hade fått nytt jobb och även semester. blev en galen hemresa, eftersom robin hade bråttom hem till fotbollen. kom hem prick fyra när den börja, bra gjort av sofie som förare :-)
jag och ebba sket i första fotbollsmatchen och tog de bara lungt ute i solen. sen när matchen var slut, blev det
in till valskog till farmor, och hämta tandemcykeln och min cykel som stog där sen i veckan. jag och bror på tandem och ebba på min cykel, måste säga att de gick riktigt bra att cykla och fort gick det också haha! när vi kom hem blev det bad och sen mat med familjen, och sen tog jag och ebba en kvällscykeltur på tandem till gropen, gick och satte oss på en klippa. när vi kom hem blev det andra halvlek av spanien-paraguay och spanien tog så klart hem den. sen blev det några timmars prat om allt och ingeting, allt från problem till planer om utomlandsresan osv. runt tre fixade vi lite tacos och käkade, sen blev det prat om resan och om allt vi ska komma ihåg att ta med och runt fem somnade vi.

imorse vaknade vi runt elva av att det var sjukt varmt inne i rummet, solen sken rakt in. låg kvar i sängen någon timme och bara prata. sen blev det ut och sola ett tag och sen blev det baka vaniljbullar. de började verkligen inge bra, maskinen var sönder så fick göra de för hand vilket tog längre tid. sen när det skulle gäsa så gick vi ut och bada för det var så fint väder, och när vi kommer in har gäsningstiden varit halva bara och då ser vi att hela degen har gäst och de ligger deg på hela spisen. inte okej så fick börja städa upp de och de var ju inte de lättaste. men efter all städning, så blev dom riktigt bra. blev 70 stycken sammanlagt så blev en del. efter bakningen diskade vi undan allt och sen prov smaka vi, och dom smaka riktigt bra trots allt som händer där i början haha. sen blev det ut en sväng och runt sju skjutsade vi hem henne, och åkte och handla lite. och nu sitter jag här och skriver, är hur trött som hellst. blir ut en sväng om ett tag, sen en lååång dusch och sen lägger jag mig i sängen och kollar film resten av kvällen, behöver det känner jag. imorgon väntas jobb hela dagen, så jag blir klar med de någon gång. sen måste jag försöka hinna börja packa, för resten av veckan är bokad. skriver mer imorgon, puss!

bjuder på några bilder från gårdagen/dagen, haha dom får tala för dig själv!


J

slagsta time

ändrade planer, blir varken packning eller städning nu. glider istället till köping och hämtar upp ebba sen vidare till slagsta i eskilstuna med bror och sofie. uppdaterar sen, puss!

J


en vecka kvar

hej på er!
ingen bra dag igår. vaknade runt elva imorse av att solen sken rakt in i ansiktet, kunde somna om så gick upp och bytte om till bikini och gick raka vägen ut till poolen och la mig där med bror som hade kommit. blev en pratstund där ute, sen blev det även prat om semestern vart vi ska osv. idag är det bara en vecka kvar tills resan börjar. nu ska jag snart upp på uterummet och städa undan lite och bädda rent, så vi kan sova där ikväll. sen försöka börja lite smått med packningen, blev inget igår så ska försöka börja lite smått idag. senare kommer ebba hit så blir det umgås med henne och så sover hon kvar. välbehövligt! skriver senare om jag hinner annars hörs vi imorgon! puss

J

what a day

vilken jävla kväll, efter maten tog jag mig en fet powerwalk med hög musik i öronen. nu har jag kommit in och är hur trött som hellst. ska ringa ebba nu sen blir det dusch och en film på det, sen drar jag täcket över huvet och hoppas på en fan så mycke bättre dag imorgon, ingen lust för att skriva alls nu. vi hörs imorgon istället.

jag saknar mina bästa, saowalak sirinai och thatia maneerat.
ฉันต้อง การเพื่อแช่งมากตอนนี้มีกี่คนที่เข้าใจทุกอย่างจริงๆ

nej fett ovärt inlägg, hejdo.

J


situationen är så sjuk.

hej på er!
idag blev det upp i tid och fortsätta med jobbet ute, kom en bit men inte klar än. varit riktigt härligt väder idag, så nu på eftermiddagen blev det ligga ute i poolen, bror och sofie kom och gjorde sällskap ett tag. nästan 25 grader i poolen, kunde inte bli så mycket bättre. nu har jag precis kommit in, blev sitta ute och prata med sofia och lina ett tag också. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir grillning och sen ska jag försöka börja med min packning. åker ju om en vecka imorgon, men veckan är full planerad så bäst jag börjar lite smått. ska ladda ner lite musik och dom sista filmerna också. ja de visar vell sig vad som händer, imorgon kommer iallafall ebba hit, gud va jag saknar tjejen! skriver mer senare, puss

J

love isn't easy but with you everything feels so right!

hej på er!
blev mycket jobb idag, inte speciellt kul men nu är jag på god väg. hoppas på att jag hinner klart imorgon vilket jag inte tror men man kan ju hoppas iallafall. när jag hade jobbat klart, tog jag mig en löprunda i skogen och lite styrka på det och sen ett dopp i poolen, 24 grader hur skönt som hellst så låg kvar där ett tag. nu har jag precis duschat och ska försöka få i mig lite mat nu, sen blir det ta tag i tvätten och städningen som jag inte gjorde tidigare. och sen försöka hinna göra klart min nya header till bloggen, så den blir lite roligare. skriver senare, för nu ska jag kila neråt. puss!

J

all the crazy shit i did tonight, those would be the best memories

hej på er!
blev upp tidigt imorse, och jobba. nu har jag jobbat i några timmar så tog en paus och gick in. nu ska jag städa lite på rummet sen rensa alla kläder som ska med när vi åker, så de blir tvättat. sen blir det ut och jobba igen.
vill bara få allt klart, så jag kan fokusera på allt annat så kör på stenhårt jobbande idag, duktig tjej! skriver mer senare, puss!

J

RSS 2.0