ledig & valborg, grymt!

hej på er!
skönt att inte behöva ha klockan på halv sex imorse, gick upp runt elva. skulle kunna sovit hela dagen med de hade jag inte tid med. så blev upp då. gjorde en rejäl städning på rummet, som verkligen behövdes och mublerade om lite snabbt. sen blev det ut i solen ett tag, hur skönt som hellst! och nu har jag precis kommit ut ur duschen, och nu ska jag ta och fixa mig. skriver mer imorn! hoppas alla får en bra valborg :)

J

hold my hand and never let me go

hello you!
idag var det skola igen, började med matteprov direkt på morgonen trodde det skulle gå okej för en gångs skull men nej, det gjorde det inte. efter det var det praktisk marknadsföring då vi lyssnade på två redovisningar då vi insåg att vi är tvungen att lägga till en produkt på vår redovisning. sen var det datorkunskap gjorde nästan klart exel provet. sen var det lunch och efter det var de turism då vi hade genomgång och efter det var det spanska då vi jobbade vidare med imperfekt och grejer och sen sista lektionen var det försäljning hade genomgång och så fick vi sluta tio över två istället för halv tre. då blev det vara kvar på skolan ett tag, sen runt tre drog jag,malin,thatia och louise till stan i arboga. och så blev det vara där, jag och louise drog ner till vattnet ett tag. och sen tog vi fyra bussen till valskog. gick hem till bästavän direkt och så blev det hjälpa henne med några arbeten och bara umgås med henne. var välbehövligt! kom hem för ett tag sen, nu blir det en dusch sen film resten av kvällen. imorgon är det valborg och vi är lediga för att vi var i göteborg. det gillar vi :) uppdaterar imorn eller så! puss

J

never talk about feelings if they arent really there. never look into my eyes, if all you do is lie.

hej på er!
idag blev det till skolan igen, började med näthandel direkt på morgonen, gjorde klart affärsidé uppgiften och sen blev det öva på redovisningen. efter det var de matte gick igenom saker till provet och sen var det engelska där vi hade genomgång hela lektionen om gramatikprovet. sen var det våran långa onsdags lunch, gick in i aulan och dansa lite och sen var det datorkunskap då jag började med exel provet. sen var det bild sista lektionen, började med färgcirkeln, en aning drygt. blev stanna på bilden med thatia eftersom hon hade individuellt val. tog fyra bussen till valskog och så blev det hem till thatia. pratade en stund och sen blev det plugga till matteprovet, börjar förstå mig på det nu tror jag. får hoppas på ett g iallafall. nu har jag nyligen kommit hem så nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och kolla barca-inter på teve! imorgon är det torsdag vilket innebär sista dagen innan helg eftersom vi är lediga på fredag weeey! skriver mer imorgon, pussen!

J

if you dont love me, why do you raise my hopes.

hej på er!
hann inte skriva något igår, blev till skolan. slutade runt tre och då blev det hem till thatia
åt lite, träffade bästavän och sen blev det promenad med thatia och prata om lite saker och sen blev det plugga turism, och senare på kvällen blev det hem och bara tare plugga vidare.
idag blev det skola igen, prov först lektionen fick hjärnsläpp när provet kom fram, illa! men gick helt okej tror jag iallafall, sen var det turism resten av förmiddagen fram till lunch. och efter det inställd idrott så hade håltimme i två timmar typ och sen bransch och produktkunskap sista lektionen, övade till redovisningen bara. sen blev det ta tre bussen till kungsör dör jag mötte bästavän och tog bussen till valskog. sen blev det hem och nu sitter jag här och kollar lite. ska snart börja plugga inför matteprovet, sen får vi se vad som händer, blir ut en sväng tror jag om vädret håller sig. skriver mer imorn puss!

J

Det ska inte behöva vara så, det ska bara inte det! Men helvetet har en väg för alla...

hej på er!
var ett tag sen jag skrev, men har inte haft tid för det.
i fredag blev det till skolan, skön dag slutade redan tjugo i ett så tog ett bussen till valskog hem till thatia.
där bästavän redan var hemma. åt lite nudlar och sen blev det bara chilla ett tag, sen drog vi ner och tjocka pizza, träffade louise och phia ett tag. och sen blev det till gårn med dom, där vi träffade lite folk. sen när det stängde blev det hem till thatia i snövädret, softade resten av kvällen. skulle igentligen till gårn och kolla marknaden i kungsör men vädret sabbade allt. igår vaknade jag hos thatia, blev upp och packa grejer och kollade början på inspelningen från big inn uppvisningen som hennes pappa spelat in haha! sen runt tre blev det ner till affärn där jag blev hämtad av ebba. sen blev det hem och sova ett tag, och sen blev det grillning och grejer på kvällen och härg hela natten.
vaknade halv två idag, och sen dess har det inte hänt mycket. förkyld nu igen, inte okej. måste ta tag i företagekonomi inlämningen om svartjobb, plugga till turism provet, matteprovet osv. mycket grejer. men bara tänka att det är 4 dagar, ledig på fredag de gillar vi extremt mycket!

J

i never wanna say goodbye cause i never wanna see you sad

hej på er!
idag var det skola igen, började med matte direkt på morgonen, sen var det praktisk marknadsföring då vi fortsatte med att träna inför redovisningen sen var det datorkunskap och sen var det lunch. lånade aulan och tränade på dansen några gånger sen var det turism gick igenom frågor till provet, sen var det spanska riktigt rolig lektion med grupparbetet. sen var det försäljning och service sista lektionen, antecknade och fick sluta tidigare för att alf skulle på utvecklingsamtal, de gillar vi. då gick jag och heidi och träffa shoresh som skulle dansa som han lovat, men blev såklart inte så. haha! tog tre bussen till valskog där jag fick skjuss hem. städade undan lite på rummet och sen fick vi besök. och runt åtta blev det ringa ebbis, planerade lite grejer inför kommande dagar.
nu ligger jag i sängen och kollar runt lite. avrundar kvällen senare med en film. skriver imorn om jag hinner
annars blire bättre uppdatering efter helgen, puss!

J

onsdag.

hej på er!
idag var det skola igen, började halv nio med näthandel hade genomgång och sen arbetade vi med uppgifter. sen var det matte prov nästa vecka igen, känns som jag har matteprov jämt, usch! sen var det engelska gjorde klart gramatiken gick fint! sen var det våran långa onsdags lunch, älska! blev att dansa i aulan, fick besök av basse och shoresh blev lite skratt haha! sen var det datorkunskap efter lunchen, fortsatte med exel uppgifter och sen var det bild, fortsatte med bilden. och kl två var det matte prov, gick åt hell! får hoppas på de bästa bara. sen blev det tillbaka till bilden när thatia hade individuellt val och fortsätta på bilden. hon slutade vid fyra då blev det dra till station i regnet/snövädret, stort minus på dagens väder, kan det inte bara bli sommar? drog iallafall hem till thatia direkt. blev äta lite, sen blev det bara umgås med henne och bästavän. trevligt som vanligt! kom hem runt åtta, blev sitta nere och prata med lite folk som var här. och nu sitter jag här och kollar runt lite. ska snart lägga mig och slå på någon bra film. blir en tidig kväll ikväll, ont i huvet och är allmänt trött.skriver mer imorn. puss!

J

my only wish.

blev som sagt in till valskog på eftermiddagen mötte thatia och master vid bussen. gick och satte oss vid affärn och bara umgicks. sen vid halv fyra kom bästavän och pe med bussen. va kvar där ett tag och prata sen blev de hem till thatia och bästavän. var där ett tag. och sen skulle dom till deras kusin, då blev det till farmor en sväng. och runt halv sex drog jag in till stan, hem till ebba och umgicks lite med henne. och sen blev det till big inn och kolla lite.
och när jag kom hem blev det fram med matteböckerna, prov imorn bara hoppas att jag klarar det. nu lägger jag iallafall ner pluggandet och tittar på barca-inter! skriver mer imorn, puss!

J

ledig, grymt!

hej på er!
vaknade för ett tag sen, blev en sovmorgon eftersom vi är lediga. sköönare?
nu ska jag snart ut i solen med matteböckerna, och försöka förstå mig på ekvationerna.usch för sånt!
och runt tre blir det in till valskog och träffa thatia en stund och senare in till stan. puss

J

17 år

hej på er!
vaknade tidigt och fick present, var en göteborg resa. sen blev det iväg till skolan, började 10.10 så blev umgås med tjejerna till dess. sen var det företagekonomi skrev och började arbeta med uppgifter. sen var det lunch, och efter det redovisning om boken. efter det spanska, började med projektarbete, haha skapligt kul. sen var det praktisk marknadsföring redovisade om produkten för johnny. och sen var det matte sista lektionen. slutade halv fyra. då blev de vänta på bussen till 16.15, tog bussen direkt till sjukhuset. och sen blev det till bååtén innan dansen började. sen var det dans gick riktigt bra. blev prata med ebbis och tjejerna ett tag sen blev det hem. och nu har jag precis duschat. nu blir det film,mys, lite tårta på det och ett samtal med min bästaste ebba andreasson! imorn är vi lediga, alla lektioner blev inställda, så klagar inte. blir umgås med thatia och grejer. nu ska jag sluta skriva, hörs imorn!
pusss

J

helgen

hej på er!
var ett tag sen jag skrev men har varken suttit vid datorn eller haft tid.
i fredags blev det direkt hem till thatia och bästavän efter skolan. lagade lite mat och runt fem kom louise över.
blev in till kungsör med dom, gick och träffade top en sväng, sen blev det till gårn där vi träffade lite människor, och efter det blev det en strips tallrik innan vi drog hemåt. när vi kom hem blev det till gårn i valskog ett tag och sen blev det bara tare lungt och så softade vi en film. igår blev det upp tidigt, satte på oss danskläderna och runt halv tio åkte vi in till stan, hem till heidi där resten av dans tjejerna var. blev smink och fixa klart sig där. och runt halv elva gick vi mot big inn, där vi mötte eleni,bella och alla andra dansgrupper. sen var dansuppvisningar från 12-15. gick helt okej för att vara den första uppvisningen. när vi dansat klart, blev det stanna där ett tag och sen blev det förbi donken och så köpte vi med oss käk. drog till arboga, åt direkt när vi kom dit. och sen blev det thaifest resten av kvällen på medborgarhuset, blev även uppvisning där senare på kvällen, gick helt okej där med. efter uppvisningen blev det ut en sväng med tjejerna och sen blev det in på festen igen, blev en riktigt kul kvällen trots att den var seg i början. kom hem runt tolv. då blev det tvätta bort allt smink och så blev det chilla med bästa thatia, som sov kvar.
imorse blev de upp tidigt igen, för att farmor och mina två fastrar skulle komma och fira mig. och efter det blev det sova igen, och sen blev det kolla film med thatia. efter det drog vi ut på en promenad in till valskog, och så blev det träffa bästavän och poy där. var kvar där ett tag och nu har jag precis kommit hem. nu blir det en dusch och sen börja fixa lite mat, och runt fem kommer det lite släkt hit igen. och imorn är det skola igen och då är man ett år äldre också! skriver kanske senare ikväll eller imorn. puss!

J


femtonde april

hej på er!
torsdag vilket innebär en av veckans värsta dagar. men som blev en av dom skönaste på hela veckan och sånt gillar vi. började med matte direkt på morgonen, sen var det praktisk marknadsföring fortsatte med produktredovisningen och sen var det datorkunskap då vi fortsatte med exel uppgifter. sen var det lunch runt elva, och sen var resten av lektionerna inställda så slutade då. grymt skönt. blev stanna till tre iallafall för farija hade språk och thatia skulle ha möte kl två. så vi gick in i aulan och tränade på dansen, blev mycket problem med ljudet men till slut blev det bra. tog tio i tre bussen till valskog, gick hem till thatia och bästavän. och så blev de umgås med dom, louise kom också över. tränade lite på dansen och bara pratade. sen runt sex blev det dra hem och nu har jag precis städat. behövdes verkligen. så nu ska jag packa lite för imorgon blir det sova hos thatia, och på lördag är det dans hela dagen som gäller, uppvisning på big inn 12.00-15.00, sen uppvisning på thaifesten på medborgarhuset i arboga på kvällen och efter det sover thatia här. kommer troligen bli dålig uppdatering nu i helgen, men skriver så fort jag kan. ha en bra helg, för det ska jag! ihi

J

i just wanna know

hej på er!
hann inte skriva något igår, blev först till skolan som vanligt. började med näthandel på morgonen började med sammanfattning, sen matte och efter det engelska där vi jobbade vidare med boken. sen var det våran långa onsdags lunch som vi gillar. och sen var det datorkunskap fortsatte med exel och sen var det bild sista, började på ny bild. efter skolan blev det en tripp till kungsör med heidi för vi skulle prata med bosse om tryck till våra danströjor. men vi tänkte ju inte på att det var onsdag och att alla elever slutat tidigt. så det var låst. så blev gå till byn och sitta och vänta på bussen en timme typ. sen blev det in till köping, mötte farija och ferdiana på stan och så blev det vänta på thatia som kom med bussen tjugo i fem. sen blev det kolla runt lite på stan sen drog vi till dansen runt halv sex, och så blev det träna igenom dansen några gånger, gick helt okej. sen drog vi till stan och åt på verona, och så blev det vara på stan ett tag och vid åtta drog vi tillbaka till bååtén och kollade när dom andra grupperna dansa, dansade även igenom våran dans två gånger och sen var det genrep 21.15-22.00 och efter det blev de gå hem till heidi och vänta på skjuss. kom hem runt halv elva då blev de duschen, senare film och sängen.
nu ska jag snart dra ner till bussen, skriver när jag kommit hem. puss!

J

6

hej på er!
idag blev det till skolan igen, började med bransch och produktkunskap eftersom vi inte hade någon turism. fortsatte med redovisningen, sen var det näthandel då vi började med nytt kapitel, sen var det företagekonomi snackade om privatekonomi och grejer.sen var det lunch och efter de var det idrott, hade handboll. sen slutade vi. blev stanna kvar i arboga med louise och thatia, tog tre bussen hem till thatia. umgicks med henne och bästavän tills halv sex då det blev åka iväg till hallsta hem till kusinerna och fira minsta kusinen som fyllde. kom hem för ett tag sen, blir duschen nu och sen lite plugg innan det blir sängen och film. puss!

J

grattis bästa thatia, 18 heeela nu!



<3

måndag och skola igen

hej på er!
idag blev de tillbaka till skolan, trött som fan imorse men jag kom upp iallafall.
började tio med företagsekonomi pratade om lång och sånt. sen fick vi sluta tjugo i elva och då var det lunch.
sen var det svenska fortsatte med satsdelar, inte ett dugg kul. sen var de inställd spanska, och efter det var de praktisk marknadsföring då vi tränade på redovisningen och sen var matte inställd så slutade tjugo i tre. drog till station och tog tio i tre bussen till köping, drog och fikade med tjejerna och sen blev det till latte och träffa therese en snabbis, länge sen man såg henne. sen blev det vara på stan och så kom farija och ferdiana runt fem. och efter det blev det till bååtén, och så var det dans. tränade dansen några gånger och sen slutade vi. sista träningen och genrep på onsdag, sen är det två uppvisningar på lördag. kom hem för ett tag sen blev duschen direkt. och nu blir det plugg och mys framför teven. skriver mer imorn, puss!

vädret är ett stoooort plus, känns som att våren är på g nu, underbart!
och idag är det 7 dagar kvar tills man fyller ihi!

J

never talk about feelings if they arent really there. never look into my eyes, if all you do is lie.

hej på er!
blev en galen kväll igår med bästa. och idag vaknade vi runt ett eller något sånt.
låg kvar i sängen ett bra tag, sen blev det iallafall upp och ut i det underbara vädret.
och runt tre kom jag hem igen, då blev det sängen och läsa boken, som ska vara utläst om en vecka.
hade inte kommit någonstans så läste några kapitel, så nu har jag bara tre kapitel kvar så ska nog hinna med det.
lyckades även somna till ett tag. är sjukt trött, somnade runt sex imorse så blev inte många timmars sömn.
så orkar inte göra något mer idag. blir en dusch nu sen kanske ut en sväng innan det blir sängen och en film!
imorgon börjar skolan igen, vilket innebär upp 05.30 kill me! första dagen är alltid värst, så hoppas man överlever iallafall, imorgon fyller även bästa thatia 18 hela år! så blir fira henne lite smått. nej nu ska jag sluta skriva, skriver mer imorn! puss

J

uppdaterar lite

hej på er!
det var ett tag sen, har som sagt bott hos bästavän och thatia sen i tisdags.
louise kom hit i tisdags blev umgås med henne på dan och senare drog vi över till bästavän och thatia på kvällen.
så blev det umgås med dom, drog och köpte pizza och bara tog det lungt. i onsdags blev det in till köping, träffade heidi på stan så blev det gå och fixa kläder till uppvisningarna. så nu är allt köpt, bara tryck som fattas. sen kom farija och ferdiana dit också och så blev de till hemköp och sen iväg till dansen, blev ingen träning för min del förkylningen var ännu värre, så blev kolla på tjejerna. och igår blev det umgås med louise och thatia på dan, skulle till kungsör men blev inte så. så blev till gårn istället och sen lite filmmys. idag vaknade vi runt tolv, blev träna lite på dansen och sen kom marcus och holst och umgicks lite. sen blev de ut en sväng och sen blev de packa ihop grejerna och åka hem. nu sitter jag hemma, var ett tag sen. planerna var att ebba skulle komma hit ikväll men blir inte så, så får se vad som händer. bror skulle iallafall komma över en sväng. uppdaterar senare eller imorn!
puss

J

@ thatia & bästavän's place

hej på er!
tänkte skriva lite snabbt från thatia och bästavän.
vaknade för ett tag sen, har nyligen ätit. blir in till stan vid fyra
och kolla kläder till uppvisningen, sen blir det kolla träningen för min del, halsen är värre så måste vila veckan ut. de gillar vi inte, speciellt inte när de snart är uppvisning. ska gå till thatia nu, skriver mer när jag kommer hem.
puss!

J

6/4

hej på er!
blev en ganska så lugn kväll igår. hände inte så mycket alls men det behövdes för mitt huve.
förkylningen var värre igår så var hur trött som hellst, så passade fint med några filmer och en energidryck på det!
vaknade tidigt imorse av barnskrik, gick upp runt halv elva och började plocka undan lite på rummet. damsög av lite snabbt. sen fick jag sms av louise, så blev in i duschen snabbt och nu har jag precis fixat mig. om ett tag kommer hon över så blir det umgås med henne, och senare blir det hem till henne. och ikväll drar vi till saknade thatia och bästavän och umgås med dom. sen sover jag där några nätter. hemma på torsdag eller så. så kommer bli lite dålig uppdatering, men hoppas ni överlever! ihi. nu ska jag fixa håret och packa lite innan lollan är här. latero!



J

bilder från göteborg med klassen/hp



mer bilder kmr imorn

always by your side



J

it doesn't mean anything

hej på er!
blev till västerås en snabbis idag och när vi kom hem slocknade jag ett tag.
nu sitter jag här och ska snart börja städa är tanken får se om jag orkar de idag
annars blir det imorgon. louise skulle sovit här men blev inte så. så får se vad som händer senare.
imorgon åker jag iallafall till bästavän och thatia och sover där några nätter!
puss

grattis till tessan som blir 18 barre idag! :-)

J

hold my hand and never let me go

hej på er!
tänkte skriva lite snabbt, blev som sagt en lugn kväll! kollade wipeout och så blev de första grillningen.
efter det blev det en dusch och så började ja plocka undan på rummet men orkade bara fem minuter
sen tog jag datan och la mig här. nu ska jag slå på någon film och efter det blir det sova. är så sjukt trött
från i natt, eftersom de bara blev fyra timmars sömn. så blir tidigt ikväll och imorn blir det västerås en sväng.
puss

J

i never wanna say goodbye cause i never wanna see you sad

hej på er!
det var ett tag sen, men ebba har som sagt varit här några dagar.
orkar inte skriva om allt vi gjort mycket härg och sånt som vanligt.
vaknade runt elva imorse iallafall, efter att bara sovit några timmar.
blev kolla klart på filmen vi såg inatt. och runt tre åkte hon hem.
och då tog jag mig en promenad i solen och ringde thatia, riktigt härligt väder nu.
känns verkligen som att våren är påväg, nu ska bara all snö och vatten bort.
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir förmodligen en lugn kväll robin och sofie skulle komma
över och grilla för första gången i år. så blir bara vara hemma, orkar nog inget mer.
börjar även bli sjuk, genomförkyld och har sjukt ont i halsen. tippat när det är lov och allt.
alltid jag som blir sjuk på lov. men nu ska jag kila ut i det härliga vädret igen, skriver mer senare ikväll
eller imorn. puss!

J

sköönare med lov!

hej på er!
hann inte skriva något igår, blev till skolan som vanligt. började med matte på morgonen då vi fortsätta jobba med ekvationer som verkligen inte är min grej, sen var det praktisk marknadsföring då vi fortsatte jobba med produkten, vi blev klara så nu är det klart också. sen var det datorkunskap fortsatte jobba med exel, som inte heller är min grej men börjar fatta det lite mer nu iallafall. sen var det lunch och efter det var de turism med alf, eftersom eva var borta. skrev rapport om göteborg och sen fick vi sluta när vi gjort klart den. sen var det spanska, började med nytt kapitel och sen sista lektionen, blev det hänga gubbe och så fick vi lite godis av alf och johnny. fick sluta runt två och då blev de umgås med tjejerna, fick vatten på oss av vissa personer så blev ge igen lite. kul i början iallafall haha!
sen runt halv tre drog vi till station och så blev det vänta på bussen. tog tre bussen till valskog, drog hem till thatia där bästavän redan var hemma. så blev det umgås med dom. och runt fem drog vi ner till pizzerian och firade att det var lov. träffade såklart våran bästa vän sallah där haha! efter vi käkat blev det hem till dom igen, och då kom några andra över. så blev det träna på dansen och lite så. sen runt sju kom bror och hämta mig så blev det hem och umgås lite med han. och runt nio kom ebba hit så blev det umgås med henne hela kvällen, välbehövligt!

vi har vaknat för en stund sen, kommer vara dåligt med uppdatering dom kommande dagarna, eftersom ebba ska bo här några dagar, stort plus på det!. men glad påsk på er! ;)

J



RSS 2.0