för bra för att vara sann

hej på er!
idag var det skola igen, och det känns så skönt att ha måndagen avklarad. började med besök hos mina fiender. tog bort stygnen och jag måste säga att det gjorde min dag. drar inte alls lika mycket i munnen nu och det känns skönt så nu kanske jag kan börja leva som vanligt några dagar innan bracet kommer också! drog till sjukhuset en sväng och hälsa på mammas kusin där och efter det blev det hem till heidi. var hos henne ett tag innan vi drog till station där vi mötte farija. tog tåget till arboga, och så blev det till skolan. började med företag där vi gjorde bokförings uppgifter, och det är verkligen inte min grej! efter det var det lunch och sen promenad upp till badet, sen idrottslektion och nu är jag klar med allt som gäller simmningen, känns skönt! efter det blev det promenad tillbaka till skolan då det var två lektioner kvar, dom gick hyfsat fort och det gillar vi! tog fyra bussen in till stan, drog hem till heidi och pluggade teori, sen blev det en sallad på stan och efter det en promenad till kis stugan för att kolla upp nummer och lite saker till min och thatias fest. efter det blev det upp till heidi igen och invänta papi som kom runt sju. nu har jag kommit hem och hunnit duscha. borde plugga ännu mer men orkar verkligen inte så satte mig här. ska invänta klockan tills den blir nio så blir det spårlöst och mys med mami. efter det får vi se vad som händer, blir nog tidig kväll för min del skulle jag tro. alldeles för trött på måndags kvällar. hörs mer imorgon, puss!

monday

godmorgon sötisar!
blev en liten sovmorgon imorse eftersom jag inte ska till skolan direkt så sov till sju. och nu har jag stressat och precis blivit klar så tänkte att jag skulle hinna med ett snabbt inlägg. om en stund åker jag och papi in till stan för idag ryker mina stygn, ska bli underbart att få bort de! efter besöket hos tandläkaren blir det upp till heidi en sväng innan vi möter upp farija och tar tåget till skolan. lång dag och måndag, alltid tungt men det ska nog funka! har en jobbig idrottslektion framför mig också, med livräddning och bad. hörs mer senare, för nu måste jag fixa det sista. puss!



man slutar aldrig förvånas




hej på er!
dålig uppdatering på blogg fronten nu i helgen, men allt har som vanligt en anledning!
efter en dag i örebro med klassen och ettorna i fredags, tog jag mig in till stan direkt för att lämna in mina glasögon , och kolla runt lite på stan med heidi. när glasögonen var klara och jag var något yr efter att ha gått runt utan syn i över en timme så fick jag dom. och jag såg ovanligt klart, blev yr och det kändes inte alls bra. men nu efter några dygn känns det lite bättre men inte helt okej ännu. efter jag hämtat ut dom, gick jag hem till min efterlängtade ebba och var hos henne ett tag tills vi blev hämtade. drog till xuan och köpte mat och lite grejer. sen väntades mysfredag hos mig med god mat från xuan och bara en massa mys. igår blev det sovmorgon och bara mys med flera filmer hela dagen. precis vad som behövdes, slog även till med en pannacotta och kan säga att det blev lite för mycket av det goda för både min och ebbas del ;-) blev en lugn lördagskväll med henne. kan säga att det var de enda som behövdes, efter allt som hände under den här helgen som jag inte skriver ut här. nu har vi vaknat och kollat klart på en johan falk film. nu ska vi umgås ett tag till innan ebba åker hem igen. och söndagsångesten börjar komma sakta men säkert. en ny och tuff vecka framför mig, bara att se framåt och längta tills det är fredag igen och man har avklarat det. hörs mer senare, nu ska vi mysa vidare. pussis!

friday baby

godmorgon mina bloggläsare!
efter några få timmars sömn har jag vaknat och hunnit fixat klart mig precis. blev en skön och enkel outfit idag när vi mot öret med klassen. hoppas på en riktigt bra dag med mina tjejer! får skjuts till skolan om en stund där det blir invänta tjejerna och 09.20 går bussen. nu ska jag fixa det sista, hörs senare ikväll eller så. puss på er, ha en bra fredag allihop!

nothing last forever

hej på er!
ännu en dag i skolan avklarad, är fortfarande inte bra och munnen började blöda igen, och tandköttet har svullnat så ännu ett minus, blir så trött! gjorde mina två redovisningar idag som jag missade så känns skönt att ha det avklarat! dagen gick hyfsat fort och torsdagar är en av dom dagarna jag slutar tidigare så tanken var att vi skulle tagit tåget till stan men vad ska man säga SJ dom lyckas jämt ställa till det. väntade på ersättningsbussen men den kom inte så fick ta vanliga bussen. drog till hemköp med heidi och köpte yoghurt som vi tog med till körskolan och sen blev det dit och plugga teori, gjorde hälften av frågorna vi orkade inte mer, bokade även in riskettan så nu är det bokat. och nästa vecka bokar jag mina körlektioner. det går framåt(!!) efter det drog vi mot stan och kollade lite, gick förbi optikern också och mina glas har kommit så imorn lämnar jag in mina glasögon och får nya glas. precis vad so, behövs. börjar se riktigt dåligt med de glas jag har nu! efter det drog vi upp till heidi och var där en stund innan jag blev hämtad. blev hem direkt, satte mig med datorn och gjorde klart både psykologi arbetet och engelska uppsatsen. så det blev klart och det känns som en lättnad att det äntligen är klart. efter det blev det snabb städning av rummet och rensning av kläderna jag fick av robin. nu har jag precis blivit klar och sitter här och läser lite. ska snart läsa lite teori innan jag ger upp pluggandet för dagen och tar en promenad med mammi! sen blir det en bra film och så avslutar jag denna torsdag. imorgon väntas först örebro med klassen och ettorna, sen en promenad med heidi och därefter möter jag upp ebba och spenderar helgen tillsammans med henne. hörs imorgon, puss på er!

I crossed all the lines and I broke all the rules But baby I broke them all for you









godmorgon alla bloggläsare!
hann varken med eller orkade ta mig tid till att skriva igår. drog till skolan med lite feber, lite yrsel och huvudvärk igår, kände att jag inte kunde missa mer och jag tog mig igenom dagen. gick på tabletter så klarade dagen rätt okej. slutade runt fyra tog bussen till stan så blev det en promenad ner till big inn och det med heidi. efter en sväng där blev det promenad upp till haga igen där jag blev hämtad. åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen vilket behövdes efter en lång och jobbig dag. nu har jag precis fixat mig och ska snart få skjuts till skolan. har en fruktansvärd huvudvärk och känner mig fortfarande yr men måste ta mig till skolan ändå. blir inte lika lång dag idag iallafall, slutar runt två så tar halv tre tåget till stan med tjejerna sen drar jag och heidi till körskolan och pluggar teori. måste verkligen ta tag i det där, inte så långt kvar. bara längtar till lovet och min födelsedag hihi! hörs kanske senare för nu ska jag fixa det sista innan jag drar till skolan, pussen!

ett samtal med min vän elin fick göra min kväll. prat om allt möjligt och lite planering inför påsklovet då hon kommer upp hit, ska bli så otroligt roligt. nu har jag inprincip skrivit klart engelskan också, så nu tar jag kväll. går ner och fixar en smoothie sen bänkar jag mig framför teven och sen blir det sängen tidigt. imorgon ska jag fan inte vakna med 40 graders feber. SKA till skolan. tänker inte ligga hemma en dag till! hörs mer imorgon, PUSSIS!

saknar mina tjejer


vill bara bli människa

blev inge skola för min del idag heller, vaknade upp med 40 graders feber och ännu mer yrsel än igår.
proppade i mig flera tabletter och somnade om. sovit fram tills nu! vill bara bli frisk orkar inte med
det här längre. missar teorilektionen ikväll också vilket är ett stort minus men hade aldrig klarat av en skoldag
som jag mådde imorse och det är anledning till varför jag inte tog mig till skolan. ska försöka ta mig ork till att skriva lite på psykologiarbetet eftersom det ska vara klart snart, inte orkat det hittills. så blir en lugn kväll med lite psykologi plugg. har inte tid att missa mer i skolan nu så imorgon tar jag mig dit även om jag mår såhär! får se hur det slutar. hörs kanske senare eller imorgon, puss på er!

trött på det här

hej på er!
blev ännu en dag hemma från skolan idag, hade hopp igår kväll om att kunna klara av att ta mig till skolan idag men när jag vaknade sprack det, mådde sämre igen. feber, illa mående, yrsel, smärtor osv så fick lov att vara hemma idag också. sovit inprincip hela dagen. har fått i mig lite soppa nyss också, spyr på det snart. så sjukt äckligt och jobbigt att inte kunna äta något annat och att jag bara gillar en smak gör inte saken bättre, fy fasiken! nu ska jag försöka orka ta en dusch så jag känner mig lite fräschare sen väntas lite teoriplugg om jag orkar de vill säga. blir en lugn kväll, bara vila och försöka få i mig något mer. känner mig så uttorkad, vill bara bli människa igen. kunna äta och dricka som vanligt, slippa smärtorna och allt som varit sedan operationen. hoppas på att kunna ta mig till skolan imorgon iallafall, får se om det går eller om det ska fortsätta såhär. hörs kanske senare eller så fort jag orkar! puss

söndag

hej på er!
varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna men allt har sig en anledning som ni alla kanske vet. inte mått speciellt bra efter operationen, och det är inte bra ännu. vissa dagar är det bättre och vissa dagar sämre!
nästan inte fått i mig något sedan operationen, eftersom jag inte kan äta. det enda jag fått i mig är lite soppa och det känns. har ingen ork till något! ebba kom över hit under helgen och gjorde mig lite sällskap iallafall, vi stod för maten på kvällen igår eftersom jag mådde lite bättre då och det blev en riktigt mysig kväll med familjen och henne! inte lika kul att laga mat när man själv inte kan äta något men dom andra blev nöjda iallafall och det var ju tur det! nu ska jag försöka ta mig ork till att skriva på psykologi arbetet som ska vara klart imorgon och sen blir det vila resten av dagen för imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. känns redan som att jag ligger efter och måste till badet och göra klart det jag har kvar. får se om jag orkar med hela dagen, bara hoppas på det bästa. trött på att må såhär, finns inget värre. att må illa varje dag, ha feber, smärtor, halsont, inte kunna äta och vara helt slut. får se hur det går imorgon helt enkelt, hörs så fort jag orkar ta mig tid till att skriva, puss!

it's sucks

hej på er!
har spenderat dom två senaste dagarna i sängen, inte blivit skola för min del mått alldeles för dåligt för det!
sovit inprincip hela dagarna, kollat film små stunder och bara vilat men ändå känner jag mig helt död, har ingen energi alls. har inte slutat blöda än, har världens huvudvärk, smärtorna kommer och går fram och tillbaka. har fått i mig lite soppa och druckit te, det enda jag fått i mig sen i onsdags. så fort jag dricker något kallt får jag kväljningar (stavning) och smärtorna börjar pulsera ännu mer. det här är verkligen det jobbigaste jag varit med om.
vaknade med blod i hela munnen imorse, inte speciellt mysigt. huvudvärken dunka och jag trodde jag skulle svimma så fort jag ställde mig upp. somnade om och sov några timmar och nu har jag precis fått i mig lite te. känner mig uttorkad och försökte mig på ett glas vatten men det resulterade inge bra! vill bara bli frisk, slippa allt illa mående och smärtorna så jag kan ta mig till skolan nästa vecka. känns redan som jag ligger efter men sånt är livet. hade aldrig klarat en skoldag den här veckan. blir alltså en lugn helg för min del, ebba kommer över ikväll och gör mig lite sällskap, så jag slipper ligga inne själv hela helgen. hoppas på att det hjälper. mormor och morfar kom över nu en stund och gav mig lite saker som uppmuntra mig lite. dom är för söta! men nu väntas en film och en powernap, hörs så fort jag orkar blogga. ha en bra helg alla friska, puss på er!

operationen avklarad

hej på er!
idag blev det först iväg till skolan, inte någon jobbig dag där alls. hade sovmorgon till tio, en lektion och det var engelska innan lunch. gick igenom planering, gjorde en uppgift och började på yttligare en till. sen var det lunch och efter det dubbelsvenska då vi kollade på film och sedan fick vi sluta runt halv ett. drog iväg till station med tjejerna och tog ett bussen. när vi var framme drog jag och heidi till verona direkt och köpte en salladsrulle och gick upp till robins lägenhet och åt lite. sen blev det fixa i ordning sig sen vidare ner mot folktandvården där operationen väntade på mig. började med att jag fick närmare tio sprutor till bedövning sedan fick jag invänta inverkan och byta om till operationskläder. sen blev jag inlagd på operationsbordet och operationen började. tog över en timme som dom höll på och skar, slipade, sydde och allt dom gjorde. bedövningen gick ner i halsen så fick svårt att andas så blev en jobbig timme och blev även smärtor under operationen då och då som jag inte trodde. efter det skjutsade andrea hem mig, guld värd måste jag säga hade aldrig klarat av att gå till närmaste buss. bilresan hem kändes som en evighet, smärtorna blev värre och fick världens huvudvärk, det slutade inte blöda på ett bra tag. men efter någon timme lyckades jag stoppa in papper som kunde tryckas under tiden jag la mig och sov. sov några timmar och har precis vaknat. trodde sömn skulle göra det bättre, men det gjorde det inte. så ligger här med världens smärtor, huvudvärk, blodet vill inte sluta blöda och jag känner mig som en zombie. får se hur jag ska överleva dom här kommande dagarna, blir troligen inge skola för mig mer den här veckan iallafall. hoppas på att jag är hyfsat pigg till på måndag iallafall så jag inte missar hur mycket som helst. men det visar sig, beror helt på hur fort jag repar mig. blir troligen dålig uppdatering dom närmaste dagarna, kommer spendera mina dagarna i sängen så jag blir frisk så fort som möjligt. hörs så fort jag börjar bli bättre, puss på er!

operationsdag

hej på er!
blev inge mer uppdaterat igår, hade varken ork eller lust till att skriva.
blev en sallad med heidi på stan innan vi drog till körskolan, första teorilektionen avklarad bara 7 st kvar. var där inprincip hela kvällen, träffade på min vän amanda där också hihi! dags och boka körlektioner, halkan, skrivningen och uppkörningen snart också! vill ha mitt körkort nu (!!) sitter just nu i skolan och inväntar min första lektion som börjar vid tio, hatar att komma hit när man kan ligga hemma och sova men sånt är livet, det är en av anledningarna till att jag längtar så mycket efter mitt körkort! nu ska jag gå och möta thatia och sen invänta tjejerna som kommer lite senare. har tre lektioner idag eftersom jag är ledig på eftermiddagen pga operationen. tar ett bussen in till stan, och drar upp till bror och äter lite. får se om heidi gör mig sällskap och sen runt tre är det operation som gäller, hörs senare om jag mår som jag ska. puss!

människor förvånar

låter rubriken tala för sig själv, människor förvånar en verkligen mer och mer för varje dag som går.
men att förvånas av det man verkligen inte tror, det gör ont måste jag säga. men that's life!
hursomhelst är det tisdag och jag har ännu en skoldag framför mig. en dag med lektioner och med mina favoriter. slutar runt tre och då tar jag bussen direkt till stan och drar och äter en god sallad bäst och passa på sista dagen som vanlig människa. sen drar jag och min vän heidi till körskolan på teorikurs, och spenderar tisdagskvällen där. och imorgon är det operation som gäller! hörs mer imorgon tror jag inte hinner skriva något mer idag. PUSS

2 days left

hej på er!
skoldagen gick hur segt som helst, kanske inte så konstigt när man slutar sent första dagen på veckan.
eftersom vi inte fick sluta tidigare och ta tåget så fick vi sitta på skolan och invänta nästa buss, ungefär en timme. drog direkt till nautilus och körde ett pass där. och mitt sista pass innan operationen, får se hur länge jag kommer få vila från träning. hoppas det går fort bara! efter ett pass på nautilus gick jag och heidi hem till henne och nu har jag kommit hem för ett tag sen, tog en snabb dusch och nu kollar jag på top model och pratar lite med mamma. spenderar resten av kvällen i sängen och ser framemot en sista dag som vanlig människa imorgon, pussis!
fick även reda på att jag fyller på påsklovet idag, och det kan ju inte bli bättre
så på lovet kommer min älskade elin upp hit. och jag ser framemot ett grymt påsklov redan hihi!

2 days left

hej på er!
skoldagen gick hur segt som helst, kanske inte så konstigt när man slutar sent första dagen på veckan.
eftersom vi inte fick sluta tidigare och ta tåget så fick vi sitta på skolan och invänta nästa buss, ungefär en timme. drog direkt till nautilus och körde ett pass där. och mitt sista pass innan operationen, får se hur länge jag kommer få vila från träning. hoppas det går fort bara! efter ett pass på nautilus gick jag och heidi hem till henne och nu har jag kommit hem för ett tag sen, tog en snabb dusch och nu kollar jag på top model och pratar lite med mamma. spenderar resten av kvällen i sängen och ser framemot en sista dag som vanlig människa imorgon, pussis!
fick även reda på att jag fyller på påsklovet idag, och det kan ju inte bli bättre
så på lovet kommer min älskade elin upp hit. och jag ser framemot ett grymt påsklov redan hihi!

always in my heart

hej på er!
efter några få timmars sömn har jag fixat i ordning mig för en dag i skolan, så om några minuter går jag över till grannen och åker iväg till skolan. måndag, ny vecka och nya möjligheter för dom flesta men för mig innebär denna vecka väldigt mycket jobbigt. men bara se framåt, och se det från den positiva sidan att om en vecka är det förhoppningsvis över. efter skolan åker jag in till stan och drar och tränar med heidi direkt sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. puss!

people changes

hej på er!
nu har jag duschat, städat, ätit, bäddat och packat inför morgondagen. och nu ska jag försöka bli vän med teoriboken, ska försöka lägga upp teoripluggandet till körkortet på ett bra sätt eftersom det är så otroligt mycket. efter jag gjort det ska jag bara avsluta min helg med mys framför teven och ladda upp inför en jobbig vecka med lite grönsaker och dipp som blev över. inte så mycket att göra i skolan men mycket annat som står på schemat för den här veckan, hörs kanske senare eller imorgon! puss
rätt lite böcker, men körkortet ska bli mitt!

sunday baby

hej på er!
då var det söndag igen då, vilket innebär sista dagen av helgen. sjukt hur fort helgerna går alltså alldeles för fort!
spenderat min helg med min älskade vän ebba med myskvällar, onyttigheter som chips, dipp, grönsaker osv. och god mat sista helgen som människa eftersom det blir operation i veckan! börjar bli lite nervös, hatar allt som har med min käft att göra just nu. nog pratat om det, nu har ebba åkt för ett tag sen så nu ska jag ta tag i lite saker som jag måste göra. börjar med en varm dusch, sen står städning, packning på tur. och sen ska jag ta tag i teorin till körkortet. får se hur mycket tålamod jag har till det idag. hörs mer senare, puss!

lördagsblogg

hej på er!
idag blev det sovmorgon precis vad som behövdes efter denna vecka kan man säga. gick upp efter någon timme och började fixa oss och sen åt vi lite innan vi begav oss in mot köping och innebandymatch. kollade damlaget och dom vann, efter det invänta vi sofie och så åkte vi hemmåt igen. åt lite tacos och nu har vi börjat på en spotify lista inför grekland vill bara åka nu, ska bli så grymt roligt! blir ännu en myskväll ikväll, och inatt tränar vi och provklagar middagen som vi skulle gjort igår! hörs mer imorgon, puss!

fredagsmys

hej på er!
förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, har haft fullt upp med annat att göra.
varit i skolan hela dagarna, pluggat, tränat, varit och träffat fotbollslaget där jag förmodligen ska börja spela igen osv. den första veckan har varit riktigt seg och det har varit jobbigt att komma upp tror jag försovit mig varje dag! idag var det iallafall sista dagen innan helg och dagen gick riktigt fort på förmiddagen men dom två sista lektionerna på fredagar är inte helt okej. men tog mig igenom dom och fick sluta tidigare. drog iväg till station för att ta 14.30 tåget men som vanligt så är SJ idioter, så det blev inställt så fick sitta på station med tjejerna och invänta bussen. tog bussen till stan och drog till nautilus med heidi, blev löpning/intervall träning och efter det gick jag hem till min efterlängtade ebba. var hos henne ett tag och senare blev vi upphämtade och åkte vidare till mina vänner på ica och handla inför helgens händelser. övat lite inför ''mat-tävlingen'' nu ikväll och vi inväntar att smaka efterrätten. varmrätten provar vi göra imorgon kväll. hoppas på vinst för våran del sen alltså! nu på kvällen förutom att vi gjort efterrätten, blev det lite umgänge med familjen och annat mys. kollat priser och planerat lite inför greklands resan i sommar. längtar redan nu! nej nu ska vi fortsätta med efterrätten och sedan provsmaka den och kolla på någon bra film. bra fredagkväll, hörs mer senare under helgen. pussis!
bjuder på en otroligt fin bild vi satte ihop nyss, bilderna till höger är vid hotellet
vi kommer bo på och den berömda stranden i argos georgios :-)

första dagen avklarad

hej på er!
första skoldagen avklarad, dagen gick riktigt seg och jag var hur trött som helst efter dom få timmarna sömn jag fick inatt. men nu är den värsta dagen avklarad. hade våran första geografi och naturkunskap lektion idag. två nya kurser, kunde varit något roligare ämne men that's life! slutade halv tre och satt kvar i skolan och invänta tjejerna som hade matte lektion. drog till tåget och åkte in till stan, blev först upp till heidi för att hämta pengar sen ner på stan och beställa nya glas till mina glasögon, sen vidare till trafikskolan och skrev in mig och fick böcker. så nu är det teoriplugg för min del och ligga i med körningen så jag får mitt körkort snart! efter vi varit där drog vi vidare och tog en salladsrulle. nu väntas plugg innan jag intar sängen, aldrig varit såhär trött tror jag. så blir tidig kväll för mig. hörs mer imorgon, puss!

tillbaka till verkligheten

hej på er!
spenderade sista lov dagen igår till största del i sängen med flera bra filmer, och på kvällen blev det filmmys med mamma och lite umgänge med henne. avslutade med några how i meet your mother avsnitt eftersom jag inte somnade förens runt tre. fick ungefär tre timmars sömn så kan säga att jag är död nu. hoppas på att jag blir piggare när jag kommer till skolan och träffar alla mina vänner. efter skolan drar jag och heidi till körskolan, hämtar böcker och bokar 7 teorikurser. ska försöka ta tag i teoripluggandet nu också. hörs kanske senare, beror på hur pigg jag är ikväll. ha en bra dag allihop, puss!

såhär den sista dagen ska vara




hej på er!
har spenderat min sista lovdag i sängen med bra filmer och den fortsätter så. måste ta vara på dom sista timmarna innan det drar igång igen. känner på mig att det kommer bli svårt att lägga säga ikväll och komma upp imorgon, vänder helt på dygnen när det är lov, är uppe hela nätterna och sover halva dagarna. borde ha försökt vänt på dygnen nu dom senaste dagarna men så tänker man alltid men de blir aldrig så ;-) har precis kollat på kick ass så nu ska jag gå ner och mysa lite med söta adelle innan jag intar sängen igen och kollar på yttligare någon bra film! känner för någon gammal favorit, kan bli några avsnitt av greveholm! när det gäller vissa saker växer man inte ifrån det ;-) saknar bara min ebba som skulle gett mig sällskap den här sista lovdagen!
tror även att min fotbollskarriär börjar igen, tror jag har bestämt mig för att börja spela igen nu när det blir lag. provar träna på torsdag iallafall, över ett år sedan jag spelade fotboll eller innebandy så får se hur det går. men fortsätter gymmandet med helmut också så gott det går och så mycket jag hinner!
nej nu ska jag kila neråt, hörs senare puss!

last day

godmorgon mina vänner!
att vakna sista lovdagen av småbarn för att mamma jobbar är inte okej alls, vaknade av att dom stod och skrek mitt namn försökte att inte höra de men gick inte att somna om så nu ligger jag här i sängen och kollar lite på datorn. ska bara ta det lugnt idag eftersom det är sista dagen på lovet, sjukt hur fort lovet har gått. imorgon är det tillbaka till verkligheten. tillbaka till pluggandet, tidiga mornar och allt vad de innebär. skola 5 dagar i veckan kommer kännas jobbigt eftersom jag är van med 4 men det ska nog gå! hörs senare, för nu ska jag försöka ta mig ner och få i mig något utan att bli överfallen av ungar! pussis

söndag

spenderar min dag i sängen med gamla favorit filmer i min ensamhet och försöker bli friskare. inte lång tid kvar till skolan börjar igen, så bäst och vila upp sig. imorgon jobbar mamma vilket innebär småbarn i huset så bäst och passa på att vila idag. uppdaterar senare ikväll! puss på er

if you win my trust, you get my love





hej på er!
blev ändrade planer över huvudtaget idag, ebba blev sjuk så har helt plötsligt inga planer alls.dagen har gått riktigt fort och jag har inprincip inte gjort något och jag är trött som att klockan ärär 3 på natten, och de är knappt kväll. så får se vad jag göra utav denna kväll, hoppas på att något roligt händer.det visar sig, annars så har jag inte så mycket mer att säga idag. hörs mer imorgon mina vänner!

happy

fick precis ett meddelande från en gammal lagkompis om att det
kanske ska bli ett fotbollslag igen, och dom frågade om jag var intresserad
och självklart är jag det. saknar fotbollen riktigt mycket, så hoppas
på att det blir av nu och att jag klarar av det med skolan samtidigt!

written in the stars

hej på er!
blev inte så många timmar sömn inatt, hade tänk att verkligen sova ut idag nu när jag är hemma, och inga var här. men så vaknade jag av ett sms och självklart kunde jag inte somna om. så ligger i sängen helt död nu, ryggen är inte bättre än, har blivit förkyld och har fortfarande huvudvärk. fan för tänder, operationer och allt det jag håller på att gå igenom nu. ska gå ner och ta en tablett sen slå på en film nu och ha lite ensam mys innan ebba kommer över hit för mer mys. blir film maraton och umgås med henne nu dom här närmaste dagarna. det får avsluta mitt lov! hörs kanske senare eller så fort jag hinner! puss
bjuder på en oseriös skåne bild bara för att jag saknar det sååå mycket!

sliten tjej

hej på er!
bloggade inget igår, berodde på att jag inte var hemma och så mådde jag inte speciellt bra. huvudvärk, illa mående och frös på kvällen, allt på grund av alla spänningar som blev under onsdagens händelse. la mig i tid och fick lite sömn och hoppades på att vakna och må bättre. och såklart var det värre, huvudvärken har gått ner i nacken, axklarna och ryggen så kan knappt gå. har stoppat i mig tabletter under morgonen och hoppas att det släpper snart. var ju som sagt bara en så kallad föroperation, vill inte veta hur jag kommer må efter operationen. illa måendet är borta och det är jag glad för. blev upp tidigt imorse iallafall och ta tag i lite jobbiga saker. sen blev mys och lek här hemma med lilla lina som börjar bli stor nu, fick se henne gå för första gången idag. nu har hon åkt och kusin från örebro har kommit hem hit. ska slå på en film och bara ta det lungt känns som att det behövs för att min rygg ska bli bra. får se om ebba kommer över ikväll också, hoppas på det. hörs kanske mer senare eller så fort jag orkar! puss
kollat igenom sommar bilderna, gud vad jag saknar skåne och värmen

the first cut is deepest

godkväll bloggen!
har precis kommit hem från köping, följde med över till heidi en stund efter vi hade ätit och så blev det en promenad. har inte fått i mig mycket alls idag, och det känns. har huvudvärk och känner mig inte alls pigg, ont i munnen har jag också och jag drömmer just nu om ett bättre liv. funderar starkt på att lägga mig under täcket och slå på en bra film och försöka sova. men känner på mig att jag inte kommer kunna sova på länge eftersom jag sovit mycket under dagen. blir en lugn hemmakväll för iallafall! hoppas på att må bättre imorgon, puss på er!
göteborg -10
ta mig tillbaka

love life

efter en powernap så har jag precis vaknat. bedövningen har inte släppt, har ingen känsel alls och mår illa av allt jävla blod. tog en tablett innan jag somnade så huvudvärken börjar släppa och känner mig inte lika yr, skönt det! hoppas på att det går över snart. så jag får ett bra slut på lovet och inte måste ligga inne! ska försöka ta mig ner på stan och köpa soppa om någon timme då jag får äta. känner inte alls för det men måste få i mig något så jag inte svimmar, blir väl de jag får leva på den kommande tiden. annars får jag se om jag träffar någon av tjejerna senare, beror helt på hur jag mår. väldigt tråkigt inlägg, men det är så läget ligger till. skriver mer imorgon, puss!

gillar inte livet just nu

hej på er!
har precis hem till bror, besöket hos fienderna är avklarat för idag. blev bedövad i HELA käften, och då skojar jag inte bedövningen sitter i hela kinden och till och med i näsan så förtillfället ser jag ut som en bulldog love it!
får inte äta på tre timmar, vilket jag inte tror jag kommer ha lust till heller. mår illa,smakar blod i hela käften och spräng huvudvärk. har aldrig mått såhär dåligt efter att ha dragit ut en tand. blev ändrade planer så har fått en ny tid om ungefär två veckor, då börjar allvaret. dom ska skära upp tandköttet, sätta in en kedja och börja på tandställningen i gommen. jag gillar inte mitt liv just nu alltså, så lägger mig framför teven och sover ett tag. sen får vi se vad jag orkar med under dagen, uppdaterar så fort jag orkar. puss!
my name is julia, love life

dagen är kommen

godmorgon alla läsare!
tror jag är den enda som är uppe just nu, jag fullkomligt hatar att behöva gå upp tidigt när det är lov.
men idag gäller det, gick upp runt halv för att förbereda mig inför en jobbig promenad i snöstormen. men så
räddar anders min dag och säger att han kan skjutsa ner mig. så kunde sovit längre men nu är jag uppe och klar för dagens händelser. har tid kvart i nio så är inte så lång tid kvar. igår kväll slog jag och ebba till med en myskväll, kolla film, åt toast, åt rollo och annat gott. hör av mig efter besöket, ha det bra så länge. puss!

let me go

hej på er!
nu har jag hunnit med och ätit lunch, tagit en nap, varit ute och packat ihop mina saker. för om ett tag åker jag mot köping, blir myskväll hos min fina vän. hoppas på att kvällen går sakta, vill inte ha morgondagen. känner på att min ilska kommer komma ut! får se vart jag tar vägen imorgon efter besöket där. det visar sig! kanske lite dåligt på bloggfronten för stunden men har mycket att göra och tänka på. vi hörs så fort jag kan! puss på er

I crossed all the lines and I broke all the rules But baby I broke them all for you










hej på er!
efter mycket tankar och väldigt lite sömn så känner jag att huvudvärken börjar komma krypandes. så ska ta en tablett sen lägga mig och slå på en film och hoppas på att jag vaknar och mår lite bättre. sen väntas städning, packning, matlagning och lite sånt innan jag tar mig till hem köping. köping har blivit som mitt andra hem nu den senaste tiden. sover hos min andra familj inatt dvs familjen andreasson. blir myskväll med ebba och ladda inför morgondagens händelse, besöka mina fiender och helvetet börjar. hörs senare, puss!


2 days left

hej på er!
blev myskväll igår med en hel del filmer och umgänge, prat om det mesta med min vän. precis vad som behövdes!
idag har det hänt så mycket, blev eva och adam maraton nu på eftermiddagen. man växer aldrig ifrån dom, alltid lika roliga! nu ska jag ta och fixa mig lite för att sedan troligen träffa bror ett tag. får se vad som händer ikväll, ingen lust för att göra något alls. skulle behöva plugga, men känner ingen ork till det. onsdagen börjar närma sig, jag vill verkligen inte. vill inte att detta helvete ska börja men det finns inget att göra. så ska försöka le och skratta så mycket som möjligt dom här dagarna som är kvar! nej nu ska jag läsa vidare lite innan jag fixar till mig. puss!

follow your heart

godmorgon på er!
blev myskväll igår, äldsta bror och andrea kom över så umgicks lite med dom händer inte allt för ofta så var riktigt trevligt! sen väntade sängen tidigt för min del, ryggen och huvudet döda mig! tack och lov är det bättre nu. vaknade nyss av ett samtal, och det förstörde min sömn så nu kunde jag självklart inte somna om. att folk aldrig kan lämna en ifred när man sover!  så nu lägger jag mig och slår på en film innan jag tar tag i dagen! hörs senare
bild från nyår, och gud vad jag älskar att det blir ringar från min cpkamera!

2011

hej på er!
vill börja med och säga att jag hoppas att ni hade en riktigt bra kväll igår.nytt år nu och nya möjligheter, har några löften jag ska försöka hålla detta år. ska ligga i intensivt med körkortet är ett av mina löften, ut och köra mycket och börja plugga teori så fort jag fått hem böcker.tror det kan bli tufft eftersom jag samtidigt har skolan men bara att ligga i. vill ha det innan sommarlovet det är mitt mål, tror det kan bli svårt att få det tills min födelsedag men det visar sig hur det går. för övrigt så blev det väl en helt okej kväll igår. förutom lite små saker! saknade mina tjejer såklart. annars idag har jag inte gjort mycket alls. varit ute och gått, hängt med kusin och bara tagit det lungt, riktigt trött och har världens huvudvärk och ont i ryggen. nu ska jag fixa mig lite så jag känner mig lite fräschare, sen får vi se vad som händer ikväll. det visar sig, uppdaterar senare. pussis!
bjuder på en bild från igår

RSS 2.0