if you win my trust, you get my love

hej på er!
idag var det skola igen, lång dag och jag kan inte säga annat än att jag hatar tisdagar.
känns som en evighet tills man slutar, plus att det blev ett hål mellan första lektionen och den före lunch idag så dagen gick bara ännu långsammare. mer än att det varit en lång och jobbig dag hände de endel grejer också.
fick även reda på massa grejer idag som händer i skolan dom resterande veckorna innan jul. fullt upp så kommer nog inte göra så mycket mer än att plugga men bara och kämpa på. snart jullov och det kommer kännas äckligskönt. om bloggen blir dålig uppdaterad vet ni vad de beror på.

jag hatar när folk bestämmer över mig!

hej på er!
blev inge uppdatering igår, orkade verkligen inte. var död när jag kom hem så blev sängen tidigt för min del.
åkte iväg som vanligt till skolan och trodde att jag hade en jobbig dag till fyra, men istället fick vi sluta efter provet så slutade runt halv elva.så kunde ta halv tolv bussen. 2 lektioner en måndag sånt älskar man bara! blev till stan och iväg till biggan med heidi för att kolla presenter/julklappar. efter det blev det vara inne hos heidi ett tag innan jag hade skjuts hem igen. blev dusch och lite fotbollstittande innan jag slocknade tidigt. förstår inte vad problemet är? la mig före tio igår, vilket nästan aldrig sker. men ändå var jag lika trött imorse, måste man sova ett år för att bli pigg eller? börjar bli trött på att jämt vara så trött. nu ska jag fixa klart allt innan jag går ner till bussen, idag väntas en lång dag i skolan. uppdaterar när jag kommit hem, pussis! :-)
och ja rubriken passar in så jävla bra, inte på humör alls idag.
:-(
J


medeltiden är inte min grej

rubriken får tala för sig det här med historia och medeltid är inte min grej riktigt. ligger i hårt med pluggandet, nu är allt uppskrivet nu ska det bara in i huvet. och då blev det jobbigt så tog mig en paus,tyckte jag var värd det. ska ta mig lite youghurt och müsli innan jag fortsätter. hörs mer sen puss!
fräsch tjej som pluggar medeltiden, med tända ljus och risigt hår. bjuder på denna bild för att visa
hur mycket jag hatar medeltiden för tillfället!
J

vad händer med sverige

Skadestånd för mordet på Engla: 75.000 kr.
Skadestånd för våldtäkt på 14-årig flicka: 50.000 kr.
Skadestånd för Pirate Bay: 46 miljoner kronor..
det svenska rättssystemet är ett skämt!
J

never say never

godmorgon bloggare!
blev en trevlig dag igår mötte upp farija vid krillan så drog vi till ullvi, träffade några av mina tjejer också och gick runt och kolla på skolan, lite större än våran om man säger så. borde haft en gps eller något där inne hehe.
efter det drog vi hem till farija och var där ett tag sen blev det ner till krillan och kolla brors match tillsammans med
henne, dom vann med 6-3 och bror var tillbaka på planen efter hans skada. sen blev det vidare till kb för att
kolla köpings tjejerna när dom hade match. ebba och bror kom och gav mig sällskap. och dom vann också med 8-4.
efter det blev det lördagsmys med hemma gjorda pizzor och en liten efterrätt till de, yummie! sen blev det en lugn kväll, kunde mått bättre. världens magsmärtor och ont i huvet så blev sängen och film senare på kvällen.

idag är en sån dag man bara vill sova hela dagen, njuta av en ledig dag innan skolan börjar igen.
men så blir det inte för min del, måste ta tag i lite skolarbeten. prov i svenska imorgon, medeltiden hmf hur intressant? men bara ta tag i det. allt är inte roligt och intressant i skolan har jag lärt mig efter dessa år i skolan, men ska inte klaga vem vet man kanske har nytta av det någon gång, inte för jag tror det nästan intill vet det men iallafall ;-) hörs senare puss!
J

one in a million

olle hedberg gjorde min fredagkväll igår, jag anser att han är bäst och ska vinna idol. att han är en läckerbit gör saken bara ännu bättre. jag tycker dom tre bästa är till final, men tycker killarna ska stå i final! :-)
blev en tidigt fredagkväll för mig igår, mådde illa och fick världens huvudvärk på kvällen, kan bero på att vi maxa
volymen kanske? haha. nu har jag iallafall vaknat och ska skynda mig in i duschen sen fixa mig för att sen möta upp farija, blir till ullvi på öppet hus sen blir det umgås med henne en stund. sen får vi se vad som händer, pussis!
J

all I need is you

hej på er!
nu är jag tillbaka till bloggandet igen, varit fulltupp hela veckan. mycket i skolan, utvecklingsamtal, körkorts utbildning osv. men nu är det äntligen helg och denna vecka avklarad. proven igår gick inte som förväntat trodde det skulle vara lättare så får se vad resultatet blir bara hoppas på det bästa, utvecklingsamtalet tog 8 minuter så det var fort över, körkortsutbildningen igår kändes som en evighet men nu är jag pågång. ska bara få tillstånd nu sen kommer jag ut på vägarna, 5 månader på mig och då ska jag ha mitt körkort! efter utbildningen/kursen drog jag till min fina vän ebba där det blev torsdagsmys. och idag var det praktik, måste säga att jag älskar människorna jag jobbar med, så snälla och roliga. va lite överallt idag, började vid frukten, sen blev det några timmar i kylen och så slutade jag på golvet med dom jag jobbade med när jag började praktiken. slutade halv tre och fick skjuts av faster hem direkt. skönt med helg efter denna vecka. ska bara njuta av att vara ledig och försöka vila även fast jag har mycket skolarbeten som måste göras. blir fredagsmys och mat med familjen ikväll, sen får vi se vad som händer mer. imorgon blir det troligen öppet hus med farija också, får se vad denna helg har att erbjuda. nu ska jag ta en varm dusch och försöka få upp värmen i kroppen efter några timmar i kylen och ett rum utan element. pussis!
bjuder på en mysig låt från idolerna, jag säger bara olle hedberg. ögongodis hihi

J

tar en paus

hej på er.
tar en paus från bloggandet, för mycket den här veckan helt enkelt för att jag ska hinna med det.
vrål pluggat den här veckan och det fortsätter så idag eftersom det är två prov imorgon. spanska och matte,
ja dom värsta som finns! sen ska jag även på samtal idag och sen imorgon ska jag till körskolan i 3 timmar.
och på fredag är det praktik, vi hörs efter det! pussis

J

i wish i could rewind time

hej på er!
idag var det skola igen, tisdag värsta dagen på veckan men gick helt okej!
blev en djup snack på handels lektionen eftersom någon tjej/kvinna hade skrivit en insändare
om vårat program,skola osv. hon hade varit på vårat öppet hus och skrev in för att skriva om
hur dåligt det var ungefär, alla blev upprörda och det blev mycket snack. men nu ska rektorn och våra
lärare skriva in och berätta hur det ligger till. allt hon skrev var fel, och hon verkar väldigt bombad i huvet men
det är våran åsikt i hp iallafall. våran skola och program är bäst punkt slut. och ni som funderat på att söka
kolla in det våra lärare och rektor skriver för det är de som är sanningen! :-)
efter skolan blev det till heidi för att plugga, nu har jag kommit hem för ett tag sen. precis duschat
så nu ska jag lägga mig i soffan och kika på någon film innan jag säger godnatt. pussis!
nya istiden ute, uschamej vad kallt det är!
J

alla dagar är inte bra

hej på er!
idag är ingen bra dag alls, men tog mig till skolan iallafall. blev beep-test på idrotten så konditionen träna man iallafall, men efter skolan blev det till nautilus med heidi och rensa tankarna lite och körde maskiner. efter det blev det hem till heidi en stund och nu är jag hemma. tanken var att jag skulle plugga men har ingen ork till de alls idag, allt bara snurrar i huvet så nu lägger jag mig i soffan resten av kvällen. imorgon börjar skolan och nya tag. hörs mer då,pussis!
J

just a dream

hej på er!
blev en riktig myskväll hos ebban igår, pratade om allt mellan himmel och jord, lyssna på bra musik och bara tog det lungt, perfekt kväll! precis vad som behövdes. idag blev det hem och umgicks med kusin emil. vi tillagade en efterrätt som jag ska äta lite av nu när jag myser ner mig i soffan till ensam mamma söker. orkar inte ta tag i pluggandet så får bli i veckan helt enkelt, hörs mer imorgon för nu väntas söndagsmys. puss!
J

only a wish

hej på er!
idag blev det en heldag i västerås med mamma och mormor. kollade grejer till mitt rum och lite sånt.
avslutade med mat på ikea, riktigt länge sen och kan vell inte påstå att det gick prima att äta det med min mun
men ner kom det. nu har jag kommit hem efter att ha varit hos mormor och morfar en stund och varit och handlat. och så har jag hunnit med att duscha, nu ska jag packa lite och sen åker jag in till köping för en myskväll hos min vän ebba. uppdaterar mer imorgon, ha en bra lördagkväll allihop! pussis
J

bäst

säger bara olle hedberg!!!!!!!
J

river flows in you

nu har jag städat på rummet, garderoben orkade jag verkligen inte ta tag i och så har jag pluggat lite spanska, duktig tjej! sen så har jag lagat lunch och ätit lite. nu ska jag fixa naglarna lite senare åker jag över till farmor och umgås lite med henne, sen blir det idol och mat med familjen, perfekt fredagkväll efter en sån här vecka med mycket tankar och grejer att göra. hörs kanske senare annars imorgon igen! ha en bra fredag kväll allihop!
pussis
J

what goes around comes around

dagen började med att jag sov till tio, sen blev det ner och prata lite med mami och så gjorde jag mig en smoothie till frukost, måste säga att jag blivit grym på de under den här veckan utan två tänder, men nu börjar det bli bättre så ska försöka äta som vanligt ikväll, vill inte äta soppa på en fredag igen, det var inte okej! idag ska jag ta tag i lite grejer, eftersom jag är ledig så tänkte jag passa på att göra klart lite grejer, även om en dag som denna är en sån man bara vill ligga nerbäddad i sängen och kolla på filmer. men ska försöka vara duktig och städa på rummet, fixa garderoben och börja plugga till mina prov som väntas nästa vecka. får se om jag orkar allt detta, det visar sig.
mer om gårdagen, blev vara i skolan nästan 14 timmar. många timmar men gick fort ändå. var värdar, då vi stog vid huvudentrén och hälsa alla välkomna till våran skola. och sen jobbade vi även med våra företag och presenterade våra APU platser. blev en riktigt rolig kväll, med mycket människor och rolig dansframträdanden osv. kom nästan 1000 människor, på en sån liten skola som vi går på. hihi!
nu ska jag sätta fart, vi hörs!
J

It is easy to break someones heart, but it isn't easy to forgive

skoldagen idag rullade på rätt bra för att vara lång dag, fixade klart min apu powerpoint till öppet hus så jag slapp göra det hemma. efter skolan blev det in till stan en sväng för att finslipa spanskan. redovisning imorgon och sen är det öppet hus på kvällen imorgon, så tycker alla kommer till vasagymnasiet imorgon ;-)
annars så har det inte hänt så mycket idag, har kommit hem för en stund sen. ska ta mig en varm dusch och sen
läsa igenom spanskan innan jag lägger mig i sängen för att kolla på någon bra film. blir tidigt ikväll också, inte på humör alls och har alldeles för mycket tankar, pussis!

J


one in a million

godmorgon allihop! :-)
fick lite sovmorgon imorse och det tackar vi för, åker om ett tag till skolan. där det väntas en lång dag, onsdagar är långa vanligtvis men blir kanske och stanna för att fixa klart allt inför morgondagen. det visar sig vad vi orkar. uppdaterar mer när jag kommit hem, har nog lite mer att skriva om då. ha en bra dag allihop! :-)
J

i dont know how

hej på er!
ännu en skoldag avklarad, och tisdag som är mördar dag är avklarad, check!provet är avklarat check! nu är det bara svenska inlämning och försöka hinna fixa allt till öppet hus,för lite tid så vi får se hur detta slutar! efter skolan blev det in till stan, för att ordna lite grejer. nuär jag hemma och ska snart börja skriva lite på svenskan, innan jag lägger mig och kolla på desperate housewives och sen någon bra film, innan jag drar täcket över huvet och sover några år.skulle vara väldigt skönt just nu. hörs mer imorgon, pussis!
J

måndag

blev en riktigt skön måndag, hade två lektioner sen fick vi slutar. jag klagar inte ;-)
tog halv tolv bussen till stan, drog och fixade lite saker till öppet hus och sen blev det
plugga inför provet. nu är jag hemma och ligger i sängen och ska kolla igenom till provet en sista gång,
innan jag slår på en film och tar kväll. imorgon är det skola igen, och en aning jobbigare dag. men
det får jag stå ut med, den här dagen blev skönt iallafall! hörs mer imorgon, pussis!

all I want is everything to be as it was before
I thought that I expressed myself so you understand that all i say is true
It feel like I've done everything I can.
so what can I do, please tell me :-(

J

when i look at you

nu har jag städat undan på rummet, pluggat lite men inte så mycket som tanken var. orkar verkligen inte idag, så det får bli imorgon. nu ska jag ta en varm dusch sen lägga mig soffan och ligga där resten av kvällen, kolla på tv och äta lite soppa. sen blir det en film innan det är dags för sängen, imorgon är det skola igen och ny vecka. men lediga på fredag iallafall,great!
J

lite bilder från igår

J

söndag igen

hej på er!
redan söndag, helgen är snart över och det är skola igen. åkte som sagt till mormor och morfar igår och träffade kusinerna och umgicks. riktigt trevligt och få träffa dom igen. det enda negativa var vell att jag fick sitta och äta min soppa medans alla andra fick äta god mat, men sånt är livet! efter några timmar hos dom åkte vi vidare till köping för att hämta ebba. efter det åkte vi vidare till ica och handlade mat inför veckan för min del. soppa, yoghurt, frukt till smoothie. värsta dieten de blir för min del alltså ;-) imorse var hela familjen här hemma, för att det är farsdag idag ju. åt frukost tillsammans, pratade om gamla saker i livet, lite roligt måste jag säga! nu har ebba och dom åkt så nu ska jag ta tag i pluggandet, städa undan och ta vara på dom sista timmarna av helgen. hörs mer senare, för nu måste jag sätta fart. pussis!
J

klar

nu mina vänner är jag äntligen klar. plockat undan på rummet, duschat, fixat håret, sminkat mig och haft klädproblem. blev till slut skjorta, linne och tunna strumpbyxor. nu ska jag lägga in lite musik på mobilen sen är
jag redo för bilresan till mormor och morfar. hörs mer senare, puss!
J

i'll remember

godmorgon mina vänner!
har precis vaknat, och ligger just nu i sängen och kollar ensam mamma söker på tv3 play.
ska snart ta tag i dagen, plocka undan det jag inte orkade igår, sen duscha och fixa mig för dagen.
blir hem till mormor och morfar idag med kusinerna, och äta och umgås. ska bli kul att få träffa dom igen!
nu ska jag kolla vidare uppdaterar innan jag åker iväg sen, puss!

J

everything happens for a reason

godkväll gullisar!
kvällen har spenderats nere i soffan med bror, mami och papi. kollat idol och ätit lite smått.
nu har jag precis duschat medans det var paus från idol, ligger just nu i sängen och kollar på idol. säger bara olle hedberg vilken kille, även om han inte var jätte bra ikväll så ska han vinna hihi! efter omröstningen sätter jag på dear john och sen drar jag täcket över huvet tidigt ikväll, och hoppas på en bättre dag imorgon! pussis



J

uppdatering

blev en powernap med bra musik i öronen. nu har jag vaknat och suttit och pratat med min fina vän elin på msn ett tag. gud vad jag saknar henne, hon är verkligen guld värd! nu ska jag sätta fart med mitt rum, plocka undan och packa upp väskorna. sen hade jag tänkt mig att jag ska fixa lite med bloggen, innan bror kommer hit. ikväll blir det familjemys med idol och försöka rensa tankarna lite och kolla idol, och försöka få i mig lite soppa som jag kommer leva på ett tag framöver och efter operationen, roligt - svar nej! men sånt är livet bara tänka på reslutatet efter allt! :-) nej nu ska jag sätta fart, hörs! pussis
världens finaste elin, jag saknar dig!
J

fredag och helg

gud så skönt men helg efter en dag som denna.
dagen började i kaos, eftersom det är fullt med snö och slask ute så gav jag mig inte på att försöka cykla till praktiken imorse utan istället gick jag trots att det är en bit. jag skulle som vanligt gå den snabbaste vägen, men när jag kommer ser jag att vägarbetet vid furan tar upp hela vägen och att det är spärrat. så jag fick gå runt halva stan för att komma ner till ica, inte nog med det så spöregna det och var bara slask där jag skulle gå. så en väldigt irriterad och arg julia kom in på ica, men det försvann lika fort när jag träffade mina homiesar på jobbet. jobbade några timmar tills det var dags för att åka till tandläkaren för att dra ut min andra tand inför operationen. fick sitta i väntrummet i ett år kändes det som, men ut kom tanden trots att den satt hårt den med. pratade även lite om framtiden vad det är som kommer ske, inte är det kul men det måste göras. efter det åkte jag tillbaka till ica, såg ut som ett mongo med stor jävla läpp, och så skulle man hjälpa kunder dom lär tycka jag såg bra konstig ut alltså haha! men mattias kom med en bra kommentar som jag kunde slå till mig : ja, det är han stora vid frukten som slog till mig, klockrent. anyway tog mig igenom eftermiddagen trots att jag var bedövad i hela käften. gick över till mejerit sista timmen gick bra där också, allt flyter på och det blir bara roligare och roligare. måste vara för att jag jobbar med så roliga människor. nu är jag hemma iallafall, och har skapligt ont i huvet eftersom jag inte fått ätit sen sju imorse, och kommer inte kunna göra det på ett bra tag heller. så nu tar jag en powernap och rensar tankarna innan jag ska va duktig och städa undan lite på rummet, och packa upp alla väskor som är samlade på mitt golv. ikväll blir det hemmamys bara, idol och soppa låter det inte underbart? haha. man får helt enkelt göra det bästa av situationen, hörs senare!

J

onsdag kväll

hej på er godingar!
skolan idag rullade på rätt bra, alltid lika skönt när onsdagen är över. då det bara är torsdag ''minifredag'' kvar. redovisningen gick helt okej idag iallafall. nu är det bara idrottsteoriprov imorgon för denna vecka. har pluggat
det inprincip hela kvällen, mycket som ska in i huvet så bäst att forsätta. tog mig en paus framför datorn men nu måste jag fortsätta en stund till iallafall, sen lägger jag mig och kollar på någon bra film. hörs mer imorgon pussis!

J

en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende



godkväll på er! ;-)
idag fick jag som sagt lite sovmorgon, åkte till tandregleringskliniken och röntgades och tog mycket bilder och fyllde i lite papper om tandställningen osv. sen åkte jag till skolan, då det var lunch och sen blev det ha dom sista lektionerna. efter skolan bestämde sig jag och min bästa för att ta bussen till stan, kollade runt lite och tog lite tokbilder och sen drog vi till nautilus och bokade tid för provträning för henne, så nu ska hon börja träna med mig också hihi! sen drog vi till verona och åt lite, sen blev det upp till heidi och vänta på skjutss. sen åkte vi och lämna bästa hos henne och sen vidare hem. när jag kom hem kollade jag igenom samhällen lite eftersom det är redovisningen imorgon. nu ligger jag i sängen med datorn och läser lite bloggar, ska snart slå på en film sen är det dags för sömn så man orkar ta sig till skolan imorgon igen.
idag kom även den första SNÖN, och det är inte lite heller ihh, lite mysigt på ett sätt. men även storm så all snö yr och det gillar vi inte!
bjuder på lite bilder från idag, hihi
J

nobody knows

hej på er!
blev sovmorgon för min del idag, skönt! har fixat mig och packat lite så nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka till tandregleringskliniken. ta bilder och avtryck inför operationen. sen väntas skola några timmar troligen. beror på hur min mun mår. efter skolan blir det umgås med bästavän, efterlängtat! hörs mer senare ikväll, för nu måste jag fixa det sista sen kilar jag iväg in mot stan. puss!
J

första dagen avklarad

hej dudes!
första dagen efter lovet gick helt okej, skippade idrotten och gick igenom saker till provet och det gillar vi.
nu ska allt bara matas in i huvet. efter skolan tog vi tåget direkt till stan och stack till nautilus. körde bara ben eftersom min förkylning inte vill försvinna. efter det blev det hem till heidi en stund, och sen blev jag hämtad av bror och sofie. skönt att få träffa han igen efter det som hände, stog till och med om han i tidningen :-( drog till q8 en snabbis där vi träffade på storebror som kom körande i en väldigt fräsch subaru (stavning) haha. sen blev det hem hit, åt lite soppa och nu sitter jag här och läser lite bloggar. ska snart städa undan lite och sen lägger jag mig i soffan och spenderar resten av kvällen där, har ingen ork till pluggande ikväll så skippar det. imorgon blir det sovmorgon för min del, eftersom jag ska till tandis igen. hörs mer senare ska kolla vidare nu, pussis!
J

krya på dig broder.

J

då var detta lov slut

hej på er alla bloggläsare och bloggare!
söndag kväll och lovet börjar närma sig sitt slut. mitt lov började katastrof då jag blev väldigt sjuk, men senare med veckan som gick så repa jag mig skapligt och blev allt piggare och piggare. inte helt bra än men det går åt rätt håll.har spenderat dom senaste dagarna med min vän ebba. i torsdags blev det först kolla höstsparken med ebba, lorna, amanda och shilan. träffade även på becca,becca och kicki där. när det var slut drog vi direkt till rix video för att skaffa oss lite onyttigheter inför kvällen. passade på sista kvällen innan det var dags för att börja med allt som har med förberedelser till operationen att göra. i fredags blev det upp tidigt och iväg till tandläkaren, drog ut den ena tanden, gick bra men kändes en del när bedövningen sattes. kände mig halft handikappad i munnen resten av dagen, så blev lungt för våran del. pluggade lite och powernapa, mot kvällen åkte vi hem till mig och åt med familjen och kika idol sen blev det tillbaka till stan och så körde vi på lite fredagsmys med film och grejer. igår drog vi till västerås på äventyr, min tanke var att försöka hitta en del nya kläder men kom bara hem med ett puder, vad hände kan man undra? hittade nästan inga kläder, när jag för en gångs skull hade pengar. och det ogillar vi. men blev en mysig dag ändå, trots att vi inte kunde äta på spicy hot osv. tog tåget hem runt fyra och då blev det iväg till kb och kolla lite dm. tyvärr hade köpingstjejerna redan spelat klart för dagen, så hann inte se dom men hört att dom vann allt iallafall! efter ett tags tittande på dm drog jag och ebba vidare till hemköp för att köpa grejer till maten. drog vidare hem till henne och började laga i ordning tacos, lyckades väldigt bra. och efter maten blev det en lite halv galen kväll, simon hade fest så var inte speciellt lungt. men vi hade det trevligt på ett sätt ändå! när dom drog vidare till krogen roade vi oss med att städa undan lite och sen blev det bara mys resten av kvällen. imorse var tanken att vi skulle upp i tid för att gå till kb och kolla finalen, men vi försov oss vaknade inte av klockan så sket i det. och njöt istället av sista dagen på lovet, kollade film och bara tog det lungt. precis vad som behövdes. nu har jag kommit hem, och har precis duschat och packat inför morgondagen. imorgon börjar skolan igen, ett prov och en redovisning framför mig bara och försöka tänka positivt! tänkte ladda in lite bilder från helgen nu, sen lägger jag mig i soffan och kollar på teve resten av kvällen, mami har även lovat att fixa soppa till mig, måste börja vänja mig eftersom det är de jag kommer leva på efter operationen och min käft börjar bli väldigt trött på att bara kunna tugga på ena sidan. hörs mer imorgon, pussis!

J

Take me as I am, or watch me as I go.

hej på er!
blev som sagt till stan igår, åkte först och klippte mig hos lenis. toppade det slitna och tunnade ur det, vilket jag inte brukar göra men känns riktigt skönt nu efteråt! senare på kvällen blev det mys inne i stan. inte mycket sömn för min del så idag är jag riktigt trött. sitter just nu hos bror, och väntar på att jag ska gå till ebba. vilket jag kommer få göra ett bra tag till eftersom hon inte börjat dansa än. efter hennes dans drar jag iallafall hem till henne och lämnar mina grejer och sen fixar vi oss lite, sen drar vi oss till kb hallen och höstsparken och träffar några sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! stannar hos ebba resten av lovet, så får se om det blir någon uppdatering. imorgon börjar iallafall föroperationen, dra ut två tänder osv. vill bara ha allt gjort nu! :-( har inte så mycket mer att säga, hörs mer senare under helgen eller på söndag när jag är hemma igen! pussis
J

ebbis fyller

grattis till ebbis, som fyller 17 idag. bara ett år kvarr nu babe!
J

i hate everything about you

godmorgon alla bloggare! :)
har precis vaknat, efter många timmars sömn. somnade inprincip direkt jag slog på filmen igår, måste vara ungarna som tar kål på mig ;-) ligger i sängen och funderar på vad jag ska börja med. mycket som ska ske idag, måste städa rummet vilket är en dammbomb, inte okej skulle även behöva städa min garderob som ser ut som ett helvete. kläder inslängda osv! måste hinna plugga, fixa lite saker som jag inte kan skriva ut här eftersom mitt födelsedagsbarn läser mig blogg hihi ;-) och sedan packa, duscha och allt vanliga. känns som att jag borde gå upp och börja nu. förkylningen går åt rätt håll och ingen feber så jag klagar inte! senare ikväll åker jag till lenis och klipper mig sen väntas mys i köping, och imorgon flyttar jag in hos ebba för några dagar. och snart är det fredag också, och då börjar föroperation vilket innebär att dom ska dra bort tänder! usch :-( nog snackat om det, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och hoppas på att mina smaklökar blivit bättre också, sen sätta fart. hörs senare, puss!
J

what if

godkväll bloggen :)
lina och sofia kom över på eftermiddagen alltid lika roligt och träffa lina hur söt som hellst!
sen dom åkte har jag bara kollat lite på internet, tittat lite på tv och pratat i telefon. skönt med
en lugn kväll, hoppas på att jag mår bättre imorgon så allt går åt rätt håll! om allt är som det ska
imorgon åker jag in till köping och stannar där resten av lovet, great! hörs mer imorgon nu ska jag
krypa under täcket och läsa lite innan jag slår på någon bra film som får avsluta denna dag! :)
pussis
J

if i could do something for you

tänkte uppdatera lite, nu har jag duschat och plockat undan lite på golvet låg väskor med grejer i över hela golvet så nu har jag packat upp de och fixa lite. så nu tänkte jag sätt mig ner och vara duktig och plugga ett tag. eftersom jag är så duktig så jag har omprov i spanska efter lovet, inte okej! men måste göras. uppdaterar senare, adios amigas!
J

never say never

godmorgon :)
blev en myskväll för mig själv igår kväll. tände ljus, kollade några filmer och gjorde varm choklad. för att min hals inte skulle bli värre. det sägs att om man dricker varmt så ska de hjälpa, jag vet inte om det gjorde susen eller om jag bara börjar bli bättre i halsen. fortfarande huvudvärk och ont i ryggen men det har sig andra skäl också, men sånt är livet när man är tjej tyvärr! skulle igentligen åkt till gustavsvik med kusinerna men kunde dock inte så det får bli en annan gång! skulle varit grymt roligt, eftersom det var ungefär ett år sedan jag var där. men det kommer fler tillfället! allt löser sig när jag fixat mitt körkort! :-) nu har jag precis vaknat, och ligger i sängen med datorn och läser lite bloggar. ska snart ta mig upp och ta en dusch. sen försöka ta mig ut på en promenad, hörs senare :) pussis!
J

take me for who i am

godkväll alla läsare! :-)
nu har jag precis kommit hem, tog mig orken till att följa med till ikea kände mig lite piggare så följde med dit. men efter ett tag där inne börja jag känna mig yr men det gick över till slut. hittade lite grejer, och kollade på en spegel men hade inte råd så får hoppas på den i julklapp hihi! börjar ju faktikst närma sig jul nu. nu ska jag byta om till mjukiskläder och lägga mig och kolla på the last song. sen får vi se vad jag hittar på, blir nog sängen resten av kvällen gissar jag på. känns lagom när jag inte är helt frisk ännu. har inte så mycket mer att säga idag, hörs mer imorgon gullisar :)
J

grattis babe :-)

grattis världens bästa farija. som äntligen blivit 17 år,bara ett år kvar nu! :)
J

all that i wanted was you

godmorgon alla bloggläsare! :)
idag var första dagen på över en vecka som jag vaknade utan att jag var näs täppt. har vaknat nästan varje morgon den senaste veckan av att jag har haft svårt att andas pga det. men idag är det nästan borta. men har fortfarande huvudvärk, hostar och rösten har inte kommit tillbaka än helt. känns mig seg fortfarande så blir en lugn dag idag också. får se om jag orkar följa med mami och mormor till västerås senare, för att kolla lite grejer till rummet eftersom de inte blev något i lördags. de visar sig om kroppen orkar det eller inte. annars så händer det inte så mycket idag, ska kolla några avsnitt one three hill nu sen ta en varm dusch så jag känner mig lite fräschare iallafall! puss
saknar skåne kvällarna
J

RSS 2.0