confused

hej på er!
nu på kvällen blev det till bror och sofie en sväng, sen blev det hem och nu sitter jag här och kollar lite. har rensat bland lite grejer på datorn nu, fast de är bara början är hur mycket som hellst kvar men alltid en början. nu ska jag snart lägga bort datorn och sätta på en film och sen försöka sova. behöver sömn känns det som. skriver mer imorgon, puss!

J

look into my eyes and tell me the truth.

hej på er!
idag blev det som sagt umgås med emmis, blev en massa prat, spel och helt andra galna grejer som jag inte orkar rabbla upp här. hon drog runt fyra och då blev det en promenad i solen, riktigt skönt trots att det blåste och var moln. sen blev det en tripp till kungsör, och nu sitter jag här och kollar lite.  ska snart ta ett dopp i poolen sen blir det duscha och sen in till bror och sofie en sväng. sen ska jag försöka ta mig ork till att påbörja rensning av min dator, för den funkar verkligen inte bra just nu. så ska rensa alla bilder,filmer,musik o sen lägga över de på hårdisken sen ska pappi hjälpa mig med något, som jag inte vet vad de heter så att den ska bli snabbare. hoppas på att de funkar. sitter vid min gamla stationära nu som stå på kontoret, ska försöka tjata till mig den så jag får tillbaka den, så jag har en stationär och en bärbar. nej nu ska jag ut och bada. hörs senare ikväll! puss

J

10

hej på er!
hade klockan på halv elva, men kom inte upp förens elva så blev lite stressigt, fixade mig lite snabbt och nu
sitter jag här och snart kommer emmis hit så blir det umgås med henne idag. skriver mer ikväll, för nu ska jag ner och möta henne, puss!

J

tjejen med otur

ja rubriken talar verkligen för vad jag haft idag, världens otur.började med att min klocka här hemma gick fel, jag trodde den var tjugo i ett men då var den tio i. så blev stressa till bussen, påvägen hände något jag inte vill ta upp också. gjorde inte saken bättre.kommer fram till busshållsplatsen där det står att bussen ska komma 13.09 och jag var där 13.00så var i god tid fast jag tagit fel på tiden. stod och vänta på bussen men den kom aldrig sen
visa det sig att den bara går vintertid när de är skola. så jag fick sitta på en jävla parkbänk i två timmar.
ringde hem för att se om jag hade skjuts men ingen svarade. satt och försökte fixa skjuts ett bra tag
men lyckades inte, men kl två fick jag tag på skjuts iallafall. så åkte mot stan runt halv tre. louise
kom och pratade med mig en stund så slapp sitta själv hela tiden. åkte in till stan, va hos heidi ett tag
sen blev det till konsum en sväng, sen upp till ebba. började med att kolla film och prata med henne, sen
blev det ut i solen ett tag sen in och äta lite och sen ner på stan en sväng och sen tillbaka till henne och påvägen hem så skulle jag skjutsa ebba upp för backen, men när hon hoppar på cykeln så svänger den av sig själv upp på trottoaren(stavning) och vi håller på att göra världens vurpa mycket skratt blev de verkligen måste sett sjukt fult ut. sen blev det iallafall hem till henne och bara umgås. och runt nio åkte jag hem. nu sitter jag här, kollat lite på spanien-portugal. efter matchen blir det slå på någon film och försöka sova tidigt. imorgon blir det troligen umgås med emmis! skriver mer imorgon, puss!

J

promise me

hej på er!
nu har jag precis fixat mig och ätit. nu ska jag bara sminka mig lite, sen fixa ipoden sen cyklar jag ner till bussen med bra musik i öronen. skriver mer ikväll, ha en bra dag allihop för det ska jag ha! puss

vill även berätta att en ny header är på gång, tar lite tid. så småningom blir min blogg lite roligare igen med bilder osv.

J

sie sind nur dir ich will

hej på er!
imorse blev det först lite jobb, härligt väder kan man säga så tog ett dopp i poolen efter det. nu har jag precis kommit in, sitter och läser lite bloggar. ska snart ta en dusch sen börja fixa mig. tar ett bussen in till köping, blir fixa lite grejer i stan och sen träffa heidi en stund tills ebba slutar. sen blir det umgås med bästa ebba resten av dagen. uppdaterar senare ikväll, puss!

J

10 dagar kvar!

hej på er!
idag fick jag besök av heidi, cyklade och mötte henne runt ett sen blev det umgås med henne hela dagen. blev en hel del kort tagna och filmer dessutom får se om jag lägger in några här. helt oseriösa bilder och filmer verkligen, så ta de inte seriöst haha! stekte ute i poolen också ett bra tag. runt fyra cyklade vi upp till gropen och träffade sofia, där linus och lina också va, satt och prata med dom ett tag och sen blev det hem och så lagade vi ihop lite mat och åt sen blev det tillbaka till gropen och så tog vi oss ett dopp, trots alla jävla fiskar som är där. hatar verkligen fiskar, stora aborrar och några pratar om att de finns gäddor också, inte mina favoriter kan man säga. och brännan ja den kändes idag, gud va det svider när man duschar. när vi skulle cykla hem träffade vi även på mandisen. nu har heidi cyklat så nu ska jag ta en snabb dusch och sen äta lite. sen blir det ringa min kära vän ebba och prata med henne. och sen blir det kolla fotboll eller slå på en film innan de är dags för att sova. skriver kanske senare eller imorn, puss!

J

i wanna tell you how i feel.

hej på er!
imorse blev det jobba ett tag med ungarna, behöver verkligen pengar så bäst att jobba lite dom dagarna som är kvar tills vi åker. hinner bara med de denna vecka för nästa vecka är planerad redan packning måndag,tisdag och onsdag-fredag befinner jag mig i köping hos ebba och på lördagen åker vi ju. nu har jag precis fixat mig lite snabbt, solbrännan syns nu också fiiint eller? haha.  ska snart iväg och möta heidi som komemr hit. blir umgås med henne idag, skriver mer ikväll. puss

J


it's up to you

hej på er!
har inte hänt speciellt mycket nu på kvällen, bara tagit det lungt och njutit av vädret.
och nu efter duschen börjar brännan kännas? fast syns de någon färg svar nej!
skulle ringa ebba nu ikväll men blev inte så. så nu ska jag snart slå på en film som får avrunda kvällen
sen drar jag täcket över huvet och hoppas på en bättre dag imorgon!

i need you know

J

i need you now.

hej på er!
kvällen igår blev ganska lugn, bror kommer över på kvällen och åt och så blev det sova på uterummet, de är ju inte klart men städat så det gick att sova där iallafall men blev dock på vanliga madrasser eftersom jag inte köpt ny säng än.

skulle igentligen till västerås idag var tanken och fixa lite grejer till uterummet, men dissade det var alldeles för fint väder för det! så stannade hemma medans mammi och pappi drog dit. efter ett tag kom bror hit så blev steka med han i poolen, och de har min dag bestått av,sofie kom ut senare också. hatar verkligen att jag har svårt att bli brun så syns knappt att jag legat ute och pressat hela dagen men får fortsätta pressa i veckan och hoppas på resultat så man har lite färg när vi åker. gick in för att ta en paus från solen, när bror och sofie åkte. så ska lägga mig och kolla lite på england-tyskland nu hade jag tänkt innan det blir ut igen. uppdaterar senare ikväll, puss!

tog även lite bilder idag, så här kommer det några.


J

jag och min tur..

fick i mig lite mat iallafall. och nu hade jag tänkt att jag skulle gå ut och lägga mig i poolen ett tag innan jag skulle ut i husvagnen, och precis när jag bytit om till bikini och grejer så börjar det spöregna, så jävla tippat. såg ut som det skulle spricka upp och bli sol men nej de blev det inte! så nu ska jag byta om och gå ut och hjälpa till i husvagnen ett tag, och kolla läget vad jag har kvar där sen i sommras. uppdaterar senare, puss!

J

jag saknar er.

tycker mina tjejer ska ta och komma hem, saknar dom allt för mycket.
tretton dagar kvar tills jag får träffa er!

J

always on my mind.

har precis städat klart uterummet, nu är det bara tvätta golvet som inte har gjorts men de gör jag precis innan de är dags för mublering. blir till västerås imorgon och kolla efter lite grejer till väggarna och på tisdag åker vi och kollar på ny säng till mig så vi kan flytta upp min nuvarande säng dit. sen är det lite grejer som ska målas som jag ska försöka fixa i veckan eller så tar jag och ebba tag i det i helgen, de visar sig. så kan inte göra något mer där uppe idag. så nu ska jag försöka få i mig lite mat, ingen matlust pga huvet. sen blir det ut och hjälpa till med husvagnen lite sen ska jag börja skriva upp lite grejer som ska tas med så jag inte glömmer bort något. om precis två veckor drar vi, mening att vi skulle åka fredagen men blir inte så eftersom bror fyller och lite sånt. får se vad jag hittar på senare idag, blir mest lungt skulle jag tro. vädret är inte så speciellt roligt, massa moln och så blåser det. nu ska jag kila neråt, hörs senare! puss

J

saturday

hej på er!
vaknade för en stund sen, öppnade fönstret i natt för att det var alldeles för varmt inne, och då störde myggorna mig hela natten så har inte sovit speciellt bra och har fått hundratals myggbett också.dom där jävla djuren lär älska mig!
går dagen blev vell lyckad med tanke på alla förutsättningar, magen och huvet var relativt bra i form. så blev först bad med johan på eftermiddagen, sen blev det grillning och prat på kvällen med hela familjen som var hemma och lite annat folk. drog in runt tolv för då var det alldeles för mycket mygg och de började blåsa.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, inte lika fint väder idag men de har iallafall slutat regna och de börjar bli blått på himlen så kanske lägger mig ute i poolen ett tag, sen blir det försöka ta tag i uterummet så det blir klart!
och senare ikväll får vi se vad som händer, uppdaterar senare! puss


14 dagar kvar

J


i miss you, so very much.

hej på er!
precis kommit in, blev en helt okej midsommar med dom som kom hit. blev bland annat bad,grillning, och mycket prat. men nu senare på kvällen blev det alldeles för mycket mygg så var tvungen att gå in. nu sitter jag här och kollar lite, ska snart ta en varm dusch sen väntas sängen och någon bra film, skriver mer om dagen imorgon. , hoppas alla haft/har en riktigt bra kväll. puss
J

it doesn't even matter how hard i try

kan ni tänka er att jag hann fixa det någorlunda på så kort tid? jag är imponerad själv haha!
har precis fixat mig lite snabbt, blev svarta höga shorts och blommigt linne. alla har inte kommit än så tänkte att jag skulle hinna med ett inlägg. uppdaterar senare ikväll eller imorgon, de visar sig!
ha en bra midsommar allihop!

J

11.09

hej på er!
har precis vaknat, tanken var att jag skulle gå upp runt tio för att hinna med allt men de körde sig.
så nu är det lite brådis, folk kommer redan om en timme typ så måste skynda mig och plocka undan på rummet.
mina planer för dagen ser ganska lugna ut pga vissa skäl. men nu ska jag skynda mig och städa undan lite snabbt, skriver senare.puss!

vor elf jahren

J

if someone you love hurts you, cry a river, build a bridge and get over it.

hej på er!
precis kommit in från att grillat och pratat en hel del semesterprat med robin och sofie. när dom drog tänkte jag sitta kvar ute ett tag men det gick inte, för mycket mygg usch! så jag gick in och satte mig. nu sitter jag här och kollar lite bilder från förra året, och visst saknar man en del saker. min mage och huve har börjat värka igen, så ska snart ta en lång varm dusch sen blir det sängen och film resten av kvällen och hoppas på att magen och huvet är bra imorgon! har inga större planer inför imorgon, dom flesta är ju inte hemma så vi får se vad som händer. vad ska ni andra göra imorgon när det är midsommar? :)
har ingen större lust till att skriva så mycket mer, uppdaterar imorgon. puss!

fick även prata med mina tjejer som är i thailand idag, gud vad jag saknar dom!



J

14.40

hej på er!
idag blev det upp tidigt igen och jobba från 09.00-13.00 ungefär. på morgonen var det midsommarfirande nere i valskog, tog mest hand om lina så blev lungt för min del. sen blev det hem och sen dess har jag inte gjort så mycket, bara kollat till dom lite imellan åt. när jag hade slutat la ja mig ute i solen ett tag, och självklart så somnade jag, tippat haha. kom precis in, tänkte att jag skulle hinna skriva ett inlägg innan jag går ut igen.
senare ikväll kommer bror och sofie över så ska vi grilla, och så blire nog lite bad med bror skulle jag tro. fick nyss reda på att han fick sitt jobb han sökt, så han följer troligen med till skåne också.
nej nu tar jag på mig bikinin och lägger mig ute i poolen och steker ett tag innan det blir en promenad i det soliga vädret, kan inte annat än älska vädret just nu! uppdaterar senare ikväll, puss!


bror får stå för bilden & grattis till jobbet hurrö!

tobisvikscamping där vi kommer att bo :)



J

we belong together

hej på er!
tänkte uppdatera lite. tog som sagt bussen in till stan, där jag mötte ebba. blev först gå och försöka hitta present till tilde som hon skulle köpa, efter mycket letande hittade hon de. sen blev det till biblioteket och kolla filmer som vi tänkte hyra tills vi åker. men fanns nästan inga vi ville ha, så blir ladda ner några fler sen har vi en hel del filmer.
efter det drog vi ner på stan igen, gick och tog ut pengar sen blev det till hemköp så köpte vi oss en glass och gick ner till vattnet och satte oss. sen blev det gå runt på stan ett tag till och sen blev det hem till ebba. där vi härgade framför datorn och ebba hade allsång för mig haha! sen blev det hjälpa henne att packa eftersom hon åker till leksand imorgon (så blir midsommar utan henne också:() sen blev det bara prata och umgås. har planerat lite mer inför resan också. längtar grymt mycket nu. blev hämtade halv tio och då blev det hem och fick en riktigt bra nyhet när jag kom hem att pappi hade bokat camping i skåne nu. lägger in några bilder från campingen vi ska bo på i ett inlägg efter de här. nu ska jag skicka iväg min ansökan om praktik till peter så de är klart. sen blir det duscha och sen sätta på någon bra film innan de är dags för att sova. imorgon är det midsommarfirande med barnen som gäller.
uppdaterar imorgon, puss!

min söta elin har även skaffat sig en blogg, kolla in den vettja hihi!
http://idaelin.bubbleroom.se/

J

ebba time♥

precis kommit in från poolen, blev sola och bada lite, tjugoen grader i poolen alldeles lagom när det är så varmt i luften och knappt några moln på himmlen, så det ska vara när det är sommarlov! men nu var jag tvungen att ta mig in, så jag skulle hinna med allt. tar en snabb dusch nu sen blir det fixa sig och äta lite.dagen outfit blir svarta höga shorts och leopard linne. och runt tre blir det in till stan och umgås med ebba, välbehövligt. hinner inte skriva något mer nu, men skriver senare ikväll. puss!

missu

J

onsdag

hej på er!
idag blev det upp tidigt igen, och jobba från 09.00-12.00 så har precis slutat. underbart väder idag också,
så blir inge jobb uppe på uterummet för varmt för det, tar de när de blir dåligare väder. måste ju passa
på att njuta av solen eller vad säger ni? så nu går jag ut och lägger mig i poolen ett tag sen blir det försöka äta något och sen fixa sig, för runt tre blir det in till stan och umgås med min bästa ebba!♥
uppdaterar senare ikväll, puss!


bild från göteborg, saknare!

J

life aint fair

hej på er!
har precis kommit hem från hallsta, var och hälsade på hos mormor och morfar nu på kvällen. dom åker iväg imorgon till öland och är där resten av sommaren, eller några veckor så vi var förbi och lämnade lite grejer. mormor bjöd även på glass och så blev instruktioner på gräsklipparen eftersom vi ska klippa innan vi åker. nu sitter jag här och kollar runt lite och väntar på att telefonen ska bli ledig så ska ja ringa ebba. senare blir det ut en sväng, sen blir det en film och försöka sova, orkar inte med så mycket mer. imorgon blir det lite jobb, forsätta på uterummet, och sen till stan och umgås med ebba. låter som en bra dag tycker jag. nej nu ska jag sluta skriva och springa ner och kolla om telefon är ledig. uppdaterar imorn, pussen!

J

stay with me

hej på er!
tänkte uppdatera lite. blev inge städing på uterummet idag som jag hade tänkt att jag skulle orka mig på.
solen skiner rakt in där så är jätte varmt där uppe, plus att man måste ta vara på vädret sånna här dagar.
så har mest varit ute vid poolen idag efter jobbet, tjugo grader idag också riktigt härligt! bilder från fotograferingen idag kommer ut senare på bloggen.nu har jag precis hjälpt till och städat nedervåningen och nu har jag precis fixat mig, blev min svart kjolklänning. och om sisådär en timme blir det till stan och sen vidare till hallsta. uppdaterar senare ikväll eller imorgon. puss!

J



jag saknar er så otroligt mycket.


J


i'll do everything to get it right again.

hej på er!
idag blev det upp tidigt igen och jobba med småungarna från nio till halv tolv. orkade inte längre, men blev ett tag iallafall.sen blev det duscha och nu har jag precis fixat håret. ska fixa klart mig sen blir det ut och fotografera lite. och sen lägger jag mig vid poolen, måste ju passa på när det är så fint väder. senare ikväll blir det först in till stan och handla lite sen iväg till hallsta en sväng. uppdaterar senare, kommer kanske ut några bilder också. de visar sig!

17 dagar till skåne, vill åka hääärifrån nu!

J



-

if someone you love hurts you,
cry a river, build a bridge
and get over it.



i dont know

jag vet inte vad jag ska säga eller göra.

J

you dont know what you got until you missing a lot

hej på er!
tänkte uppdatera lite. började som sagt med uterummet, damsög bort all skit som har blivit efter vintern så imorgon blir det göra rent möblerna och mublera lite. ska även flytta upp min säng dit när jag köpt ny som jag ska få göra så småningom, eftersom att den är för hård för min rygg. efter att jag städat undan lite där uppe la jag mig i poolen ett tag medans solen var framme. riktigt skönt var det, runt tjugo grader. sen blev det in och åt lite, hade ingen vidare matlust men fick i mig lite iallafall,sen blev det prata med bästa elin en stund. och sen blev det löpning och styrketräning, sen ett dopp i poolen och nu har jag precis duschat. halv åtta börjar co/segermyhr och de kan man ju inte missa haha, sen blir det sängen resten av kvällen,känner inte för något annat. så blir kolla på någon bra film och försöka få huvet på andra tankar. uppdaterar kanske senare eller imorgon. puss


5

J

you make it real

hej på er!
blev upp och jobba från nio till halv två med barnen trots att jag knappt sov något i natt, så har precis slutat. nu ska jag ut och börja med uterummet som jag hade tänkt att fixa så att det går att sova där uppe. jag och ebba har även bestämt att hon och jag ska renovera hela övervåningen där nästa sommar, och övervåningen i andra huset ska vi ta och börja med tidigt nästa vår så den är klar tills jag fyller 18. senare blir det träna och sen lägga mig i poolen om solen är kvar, inge vidare skönt när den går i moln. annars vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt att fixa en header tills vi ska åka iväg, så att bloggen blir lite roligare,kanske börjar med den idag, de visar sig vad jag hinner med. uppdaterar senare för nu ska jag ut och börja fixa. puss!

J



never let me go

hej på er!
helgen har jag spenderat med min bästa ebba. börjat planera lite mer inför resan, om tre veckor är vi i skåne, tjugo dagar kvar nu tills vi drar och gör skåne osäkert eller vad säger du ebbis? :-) kommer bli grymt.
igår blev det som sagt iväg och kolla när bror cykla vättenrundan, riktigt duktig var han. efter det blev det hem, och senare på kvällen blev det kubb, en cykelrunda och sen filmmys och grejer. idag har vi bara tagit det lungt, kolla gamla favorit filmer och bara pratat om de mesta. och nu på kvällen blev det skjutsa hem ebba, redan tomt här hemma.
nu sitter jag och kollar campingar, funderar på vilken vi ska välja? ystad för att få en liten större camping, eller simrishamn där campingen är mindre men närmare till havet och gångavstånd längs vattnet in till själva simrishamn? ska kolla vilket som ser bäst ut osv. tror att de lutar åt simrishamn faktiskt, för då finns det även ett fint bad i närheten. nog snackat om resan. nu ikväll blir det bara lungt skulle jag tro. för imorgon blir det jobb igen.uppdaterar senare ikväll eller imorgon efter jobbet. pusss


lite bilder från igår.

J


du ska veta att jag inte glömt.

hej på er!
dagen blev väldigt lyckad. jag och emma hade en väldigt mysig och trevlig pratstund, gick även ut och träffade matilda som flyttat hem. hur kul som hellst att få se henne igen. blev en promenad till valskog runt halv fyra eftersom vi inte hade någon bil, gick hem till farmor där det blev fira henne med massa släkt. sen blev det in till stan med faster och hämta ebba. sen blev det hem och äta,och efter det blev det en cykeltur med ebba. sen hem och då hade kusinerna kommit, blev umgås med dom ett tag och sen blev det kolla paranormal activity med henne, sjuk film kan man säga! sen efter det blev det göra min tårta som jag lovat ebba, och då blev det härg och grejer i köket kan jag lova. ebba stog stod för underhållningen haha! nu sitter vi uppe och pratar lite. runt fem drar vi mot motala för att kolla på när bror kommer i mål, han började cykla kl tio nu ikväll så han har cyklat flera timmar nu. nu ska jag och ebba fortsätta våra konversationer på msn med lite muppar. uppdaterar imorgon eller när jag får tid för det, puss!

J

bilder från igår



J

Can I trust in you forever through this

godmorgon bloggen!
idag blev det upp i tid. har precis fixat klart mig, dagens outfit blev svarta lackleggings, vitt linne, ljusblå skjorta och en lila/blå sjal. nu ska jag fixa i ordning något att äta sen blir det iväg och umgås med emma, var ett bra tag sen så ska bli riktigt kul! runt fyra blir det och fira världens bästa farmor som fyller idag, och träffa en massa släkt där. sen kommer ebba dit också, så blir det umgås med henne resten av helgen kan inte bli så mycket bättre! uppdaterar kanske senare ikväll eller när jag får tid för det. :) pussss

J


it's you

hej på er!
kvällen blev helt okej. började med grillning, och så åt vi. sen suttit och pratat med fia och sofia inprincip hela kvällen, och busat med min busunge också såklart. nu är sofia ute och går med lina för att hon ska sova lite, så sitter nere på altan med datorn och kollar lite. när alla har dragit blir det vell hjälpa till och plocka undan lite, sen blir det någon bra film och sen sova. imorgon är det en lång dag, mycket som händer! skriver mer imorgon om jag hinner med det :)

9

J

wish right now

hello you!
nu har jag precis fixat klart mig och några har redan kommit. kvällens outfit blev svarta höga shorts och en rosa tunika istoppad. skriver mer senare ikväll för nu ska jag ut till min busunge som precis kommit :)
puss!

J

me and you, just us two

hej på er!
nu har jag jobbat klart för idag och hunnit med att legat ute i poolen ett tag också, riktigt härligt. och det är redan 23 grader, tummen upp på de! nu ska jag hjälpa till och fixa lite inför kvällen sen blir det duscha och fixa till sig lite. runt sju kommer alla hit, och då blir det ta hand om min lilla busunge! uppdaterar om jag hinner innan annars senare ikväll, latero!


busungen jag ska ta hand om ikväll :)


J

hej på er!
idag blev det jobba med barnen från 09.00-11.00 ungefär, var bara två barn och lungt så behövde inte jobba mer.
så när jag ändå slutade så tidigt så tog jag tag i rummet så nu är det städat och klart inför helgen då ebba kommer!
nu ska jag försöka få i mig lite mat, sen blir det ut och jobba på altanen ett tag sen lägger jag mig ute i poolen ett tag, man kan ju inte annat än att älska vädret! och sen ikväll blir det ta hand om lina när de är fest här hemma! vi hörs senare, puss!



J



världens finaste elin.
inte många veckor kvar tills jag får träffa dig.

J

ingen rubrik

hej på er!
håret blev som vanligt, tog bara bort de slitna så syns knappt. sen bestämde vi att jag ska avfärga mitt hår senare i sommar innan skolan börjar. så jag får bort de här mörka! efter jag varit där på sjukhuset blev det ut och träffa heidi en stund. drog först hem till henne och sen ner på stan en sväng. sen runt halv sju kom mammi och hämtade mig så blev det till valskog, gick till farmor och pratade med henne stund sen när jag skulle hem träffa jag på michelle och louise så pratade med dom en stund sen blev det hem och ta årets första dopp i poolen, var redan 19 grader så var riktigt skönt! nu sitter jag här ny duschad, ska snart ringa bästa ebbis och planera helgen och lite sånt. sen blir det börja rensa hårddisken så jag får plats med alla filmer som jag håller på att ladda ner inför skåne! :)
bjuder på lite bilder från jobbet idag också, uppdaterar senare eller imorgon! pussen



J

someone's watching over me

hejsan alla bloggläsare!
idag blev det upp tidigt igen för att jobba 09.00-14.00. dagen började med att jag vaknade tidigare än klockan, på grund av att min farbror kom och fyllde poolen, och för en gång skull var det något positivt att vakna till. var bara tio minuter innan klockan skulle ringa så gjorde inget! började med att vi gick med barnen upp till gropen och fikade där dom fick leka lite också. sen blev det promenad hem igen, och när vi kom hem var vi ute ett tag. sen blev det in och börja fixa mat och nu har vi ätit och så fick jag sluta. eftersom de bara var två barn idag så behövde jag inte göra så mycket, så fick sluta nu. gör inte alls mycket men ändå får jag pengar,känns fint! när jag slutat blev det lägga sig ute i solen ett tag och nu har jag precis kommit in. man kan inte annat än älska vädret som är idag, nu börjar de kännas som sommarlov iallafall. men nu gick solen i moln så gick in, så tänkte att jag skulle hinna med och skriva ett litet inlägg också. har precis börjat ladda ner lite filmer inför resan, börjar i god tid så vi får med oss några riktigt bra filmer också. om ett tag ska jag fixa mig lite sen kl fyra ska jag klippa mig inne i stan, efter det blire ut och träffa heidi en stund tror jag, eftersom mammi ska permanenta håret så tar de lite tid så orkar inte sitta där uppe så blir ut och hitta på något iallafall. sen blir det hem och ta årets första dopp i poolen, efterlängtat! :) skriver mer ikväll!
pusss

& jag saknar mina babes riktigt mycket nu :(



bjuder på en liten bild på mig & bästa kusin♥

J

jag saknar dig enormt mycket.



jag tycker det är dags att du tar och kommer hem nu. du har varit borta
i en hel vecka nu, och de känns som evigheter. är van att få träffa dig
varje dag. och nu har det gått flera dagar, och det kommer gå desto fler
tills jag får träffa dig. jag saknar dig nå sjukt mycket puan rak! <3

J

i'll do everything for you

hej på er!
tänkte uppdatera lite. blev som sagt cykla in till valskog för att ta bussen till stan. ställde cykeln hos farmor, hann prata med henne stund innan också. sen tog jag bussen kl tre till köping, där farija och heidi mötte mig på stan. drog direkt till big inn för att prata om praktiken. sen blev det cykla runt, tillbaka till stan där jag köpte leggings, sen vidare till donken oså åt vi lite, sen blev det till nygård och hem till farija en sväng. sen iväg till ica nibble för att farija skulle fråga om praktik där. sen blev det hem till ebba och prata med henne en stund sen till stan igen där vi köpte glass och sen cyklade vi med farija när hon skulle hem. och sen blev det hem till heidi en stund och nu har jag kommit hem för en stund sen. ska snart ut och träffa marcus och holst en snabbis, och efter det lägger jag mig framför teven och kollar på någon bra film innan de är dags att sova. imorgon blir det jobba igen. skriver mer imorgon. puss!

J

i need you now.

hej på er!
idag blev det upp tidigt igen, och jobba tre timmar. behövde inte jobba mer, de enda som är bra när man jobbar hemma haha! nu sitter jag här har precis ätit. ska snart ta mig en dusch och sen börja fixa mig. sen tar jag tre bussen till köping och umgås med mina tjejer! får se vad vi hittar på :-) uppdaterar kanske innan jag drar iväg annars ikväll, puss!

J

saknar göteborg



J

första dagen på sommarlovet

hej på er!
idag blev det att jobba från 09.00-15.00. och nu sitter jag här och är helt slut, de är jobbigt med småungar ibland haha! nu ska jag snart fixa mig lite sen blir det in till stan en sväng. senare ikväll bänkar jag nog mig framför teven eller något liknande, man blir trött av att jobba haha! men jag behöööver pengarna :) skriver mer senare ikväll eller imorgon. puss!

12



J

<3



J

hold my hand and never let me go

hej på er!
tänkte uppdatera lite. nu på kvällen kom mormor och morfar över en sväng så blev prata med dom ett tag.
nu sitter jag här och pratar med heidi i telefon. senare ikväll blir det någon bra film, eftersom det spö regnar.
har inte så mycket mer att skriva. skriver imorgon istället. puss

J

i miss you already.

hej på er!
igår kom som sagt ebbisen hit, blev grillning på kvällen med hela familjen, jag och ebba gjorde även ett försök att slå robin och sofie på alias, men det gick ju inge vidare. får skylla på att dom är för smarta, och kan sånna där helt konstiga ord som finns med. förlorade inte så stor ändå men de blir slå dom nästa gång, eller vad säger du ebba? ;)
senare på kvällen/natten blev det ut på en cykeltur, och efter det dans och andra galna grejer, haha!
slockande runt tre kanske. och imorse blev det upp runt elva. tog det mest lungt, pratade och planerade lite inför helgen och eventuellt midsommar. nu drog hon för ett tag sen. fixade i ordning lite mat direkt och nu sitter jag här och kollar lite. ska snart skriva klart mitt musikarbete som jag inte gjort ännu när de är klart så är det sommarlov på riktigt. senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer de visar sig! imorgon blir det iallafall jobba och tjäna lite pengar, 26 dagar kvar till skåne idag också. de gillar vi!


J

หายไป



ฉันคิด ถึงเธอที่สุด
ผมต้องการคุณ

jag saknar dig hjärtat.

bilder


lite bilder från idrotten :-)


lite bilder från kubb/grillningen med klassen :)


lite bilder från kusin student som var i torsdags :)


och de var några bilder från avslutningen också. nu är det sommmarlov!

i just wanna know

hej på er!
vaknade precis av ett sms och fick reda på ebbisen kommer om en timme. ska bli så skönt och få träffa henne igen!
blir umgås med henne hela dagen idag och imorgon. tummen upp på det! nu ska jag fixa ordning lite innan hon kommer och försöka få i mig något. mer uppdatering imorgon. men tänkte bjuda på lite bilder nu från senaste tiden som inte kommit upp på varken bloggen eller facebook.

J

confused

hej på er!
igår blev det som sagt på student i hallsta, för att kusin felicia tog studenten.
dagen blev väldigt lyckad. upp tidigt inte de bästa jag vet men de funkade. blev till stan först och fixa blommor sen hämta upp robin,sofie och andrea sen vidare till hallsta. hem till kusinerna och lämna lite grejer sen gick vi mot skolan, där jag först träffade zacki som jag inte sett på väldigt länge. och sen blev det träffa massa släkt där också. kollade när dom sprang ut och åkte runt i vagnarna, och jag och amanda stog och längtade, och tänkte ''bara'' två år kvar haha! efter det blev de köra hem felicia i våran vagn vi fixat lite annorlunda haha! sen blev det mat,fika och umgås med släkten hos dom, kollade även gamla filmer på oss sen vi var små haha, mycket skratt! kom hem senare på kvällen då blev det snabbsolning och färga håret. sen bara mys framför teven.

idag blev det upp tidigt igen, iväg till skolan på avslutning. först med klassen i klassrummet där vi fick glass och prata om APU som vi har efter lovet. sen blev det till aulan där det var musik och tal av rektorn. sen runt halv tio slutade vi och vi fick äntligen sommarlov. studenterna sprang runt inne i skolan, helt galet. blev stanna i arboga så tog jag,lollan och farija tåget halv elva till köping, drog till lollans mamma och hämta pengar, sen vidare och fixade lite grejer på stan sen till ullvi och kolla stundenterna där, bland annat syssling johan. träffade amanda,lorna,ebba och chrystel där också. när de var klart blev de till stan igen med lollan och käka, sen kolla när studenterna åkte runt och skrek. sen runt fyra drog vi mot sysslingarna, där det blev fira johan. efter det hem och grilla med lollan. blev ändrade planer, skulle hänt ganska mycket nu på kvällen men blev inte så pga väder och andra skäl. men blev en okej kväll iallafall. blev först jag och lollan som spelade kubb och grillade och käka sen gick vi ut och mötte några. så blev det vara ute i logen eftersom de regnade så förbannat mycket, blev lite mer kubb där osånt. och nu har dom precis dragit, ska ta mig en dusch sen lägga mig. imorgon eller om några timmar kommer ebbis. skriver mer imorn, puss!

hoppas alla fick en bra avslutning iallafall.

J

student

hej på er!
blev upp tidigt idag, duschade direkt och började fixa mig och nu har jag precis blivit klar. så nu ska vi snart åka iväg mot hallsta där vi ska fira kusin som tar studenten :-) bilder kommer senare ikväll, puss!


såhär blev dagens outfit, blommig klänning som jag igentligen
skulle haft på avslutningen. och sen utsläppt hår till de!

J

onsdag och ledig

hej på er!
precis vaknat, ligger fortfarande i sängen. ser inte ut att bli något roligt väder idag alls.
måste ta tag i mitt rum som liknar katastrof. ligger kläder på hela ebbas säng, som jag inte orkat tagit bort än haha! sen måste jag fixa garderoben också, för den är också katastrofal. plus att det är lite grejer som måste fixas inför fredag. så dagen kommer vell bestå av att fixa en hel del saker när man är ledig och grejer men sånt är livet snart sommarlov iallafall hihi! skriver senare, pussen!

J

tisdag

hej på er!
blev som sagt in till arboga och göra sista provet, och jag fixare skönt! sen blev det grillning och kubb med klassen, kommer ut lite bilder här om ett tag skulle jag tro, om de vill fungera. tog sex bussen från arboga till valskog, och sen blev det cykla hem. bytte om direkt eftersom det var kallare, och sen blev det in till stan och handla grejer inför fredag. blir grillning här hemma först sen vidare till gropen som de ser ut nu, om vädret blir bra. imorgon är vi lediga eftersom vi hade de med klassen nu på eftermiddagen. så då blir det storstädning av rummet, och på torsdag är jag lediga också och då blire iväg och fira kusin som tar studenten och sen är det äntligen freeedag och avslutning :)

J

sommarlovet närmar sig.

hej på er!
igår var det sista vanliga skoldagen, grymt! hade inga seriösa lektioner alls. började tio med företagsekonomi pratade om mitt försäljning och service prov och fick reda att jag behövde göra om ena delen för att säkra mitt betyg, bra start på dagen! gjorde utvärdering i alla alfs ämnen sen blev det göra klart dataprovet. sen var det lunch och efter det svenska, gjorde utvärdering sen fick vi sluta. sen var det spanska, hade någon musiklek och fikade. sen var det praktisk marknadsföring gjorde utvärdering där med sen fick vi sluta. inställd matte så hann med tre bussen till valskog. gick hem till saowalak och thatia direkt och umgicks med dom. va hos dom resten av dagen, blev säga hejdå till dom eftersom dom åkte imorse. efter det blev det bara hem och lägga sig framför teven och plugga lite, sen blev det tidig kväll för min del, huvudvärken tog över usch!

vaknade för en liten stund, har en lektion idag. så ska ta 12.35 bussen in till arboga med tjejerna och göra provet och sen efter det blir det kubb/grillning med klassen. skriver senare ikväll. puss!





kommer sakna er sjukt mycket babes! :(

J

skriver lite snabbt

godmorgon!
kunde inte somna i natt så blev väldigt sent så är hur trött som hellst nu. har precis fixat klart mig så ska snart kila ner till bussen. börjar runt tio, och slutar fyra idag. sista långa dagen skönt! efter skolan blire umgås med mina babes, som åker imorgon :( måste ta vara på sista dagen med dom. skriver mer senare ikväll skulle jag tro, pussen

J

bilder från göteborg, fler finns på facebook :-)


göteborg var bäst!

hej på er!
i fredags blev det skola som vanligt, hade ingen svenska så slutade kvart i ett så hann med ett bussen. blev hämtad i valskog och så blev det hem och sola, somnade i solen två timmar. sen blev det in till stan och fixa student present till kusin, sen blev ja överraskad när vi skulle hem för då satt ebbis helt plöstligt i bilen och då fick ja reda på att hon skulle med till göteborg, snacka om glad och överraskad jag blev hihi. så blev hem och äta med familjen och sen blev det packa inför göteborg. senare på kvällen blev det vara ute och bara umgås med henne. och igår morse blev det upp tidigt, redan halv sex och fixa i ordning sig snabbt sen blev det sätta sig i bilen mot göteborg. både jag och ebba slocknade innan vi var i örebro haha! stannade en halvtimme innan göteborg ungefär och åt frukost, och redan där börjar galenheterna, ebba åker ifrån sina skor haha! sen när vi kommer in i göteborg så hittar vi inte adressen till hotellet, så blev yra runt inne i stan ett bra tag. innan vi blev avsläppta i nordstan. och då började shoppingen, gick på stan till runt två då det blev åka till hotellet. sjukt fint hotell vare. checkade in på hotellet, där jag och ebba hade ett eget rum, grymt! packa upp våra grejer och började fixa om oss inför kvällen. och runt fem blev de promenad ner till stan så gick vi runt där och sen blev det spårvagn till liseberg. där vi roade oss resten av kvällen. träffade på massa kungsörs bor som var där med fritidsgården. senare blev det tillbaka till hotellet, där det blev massa härg och grejer. somnade runt tre. och imorse ringde klockan runt halv tio, blev ner och äta frukost. och sen packa ihop grejerna och runt halv tolv började bilfärden hemmåt. slocknade nästan direkt. när vi kom fram till örebro blev det fortsätta med lite shopping där också. kom hem runt halv sex då blev det packa upp allt och sen blev det ut i solen en sväng. och nu sitter jag här. har precis laddat in bilder från helgen på facebook och de kommer några här också. men inte allt för många de tar för lång tid att ladda upp dom här på bloggen. så om ni vill se fler får ni kolla på facebook! helgen har iallafall varit grymt bra, tack för allt!

J

torsdag

hej på er!
tänkte skriva lite snabbt. idag var det som sagt skola igen, lektioner fram till lunch sen blev det studiebesök, inte speciellt kul. fick sluta kvart över två. då blev det till station med tjejerna, och så tog vi tio i tre bussen. kom hem runt tre. då blev det prata med sofia ett tag och leka lite med sötnosen lina. sen blev det ta tag i pluggandet av försäljning och service, kan fakta delen till största delen så nu sitter jag och bråkar med räknedelen, går inte alls bra. ska ta en promenad i det härliga vädret sen blir det fortsätta plugga. imorgon är det fredag sköönt, behövde inte gå på svenskan så slutar tidigt också. så då blir det packa inför göteborg, för på lördag morgon åker vi :-) nu ska jag kila ut, hör av er om det händer något kul imorn kväll! pussss

J

morgoninlägg

hej på er!
täntke skriva ett lite morgoninlägg eftersom jag har lite tid över. idag blir det till skola igen, matte första lektionen inte det roligaste, sen är det praktisk marknadsföring där vi troligen ska fortsätta med affärsplanen, sen är det datorkunskap och då blir det fortsätta med word provet, som inte är det lättaste vill jag lova. efter lunchen blir det iväg på något muséeum , så slipper dom tre sista lektionerna. slutar runt halv tre då blir det raka vägen hem och sova, sjukt trött är jag. och resten av kvällen kommer nog bestå av plugg, eftersom sista provet är imorgon. och de är inte det lättaste heller. nej nu ska jag sluta skriva, och gå ner till bussen. vi höres! puss

J

onsdag

hej på er!
idag blev det skola igen, började med näthandel direkt på morgonen fortsatte med affärsplanen kom en bra bit men inte klar ännu. sen var det håltimme eftersom matten var inställd. sen var det engelska kollade klart på filmen, konstig film och nu ska vi svara på tusentals frågor om det. sen var det våran långa onsdags lunch, gick ut och solade och sen blev det göra klart matteläxan och turismuppgiften. efter det var det datorkunskap fick tillbaka provet, inte särskilt nöjd. hoppas på att man får ha kvar betyget iallafall. sen var det bild sista lektionen, gjorde klart båda bilderna och texten på mappen. så nu är det fixat också! drog till station med tjejerna direkt när vi slutat. så blev det ta tio i tre bussen hem. kom hem runt tre. la mig direkt och somnade en timme. sen blev det ta tag i pluggandet av försäljning och service. och nu sitter jag här. har precis duschat, blev även en promenad i solen, älskar verkligen vädret. hoppas att det håller i sig resten av sommaren också! inte för att jag tror det men hoppas kan man alltid göra. och avslutningen iallafall. nu ska jag snart ta tag i musikarbetet som ska vara klart på fredag. mycket grejer med skolan den här veckan också, men nästa vecka äre ingeting. så bara kämpa de sista nurå! skriver imorgon eller så! pussen

J

tisdag

hej på er!
idag var det skola igen, började med turism första lektionen då vi fick nya uppgifter som vi jobbade med, hann nästan klart. sen var det näthandel fortsatte med våran affärsplan, sen var det företagsekonomi prov inte det lättaste vill jag lova. hoppas på de bästa iallafall. sen var det lunch och efter det idrott, fick reda på att vi inte behöver byta lärare i tvåan, gött! efter idrotten slutade vi, men inget vi visste om så missade bussen så blev stanna i skolan med tjejerna. tog tre bussen hem och så blev det stanna i valskog ett tag. och när jag kom hem blev det laga lite mat, stolt över mig själv haha! sen blev det göra klart min egna bild som ska vara klar imorn, annars får jag inge betyg så fixade det. och nu sitter jag här. ska snart börja med mitt musik arbete som ska vara på fem sidor på datan o klart på fredag, wish me luck! laterooo.

J

RSS 2.0