onsdag

hej på er!
idag var det näst sista skoldagen innan lov, skönt!
började med näthandel första lektionen då vi började förbereda en resa, sen var det matte då jag igentligen skulle gjort provet men fick göra de efter lovet istället. sen var det engelska då vi läste vidare i boken, sen var det våran långa onsdags lunch som vi gillar! efter det var de datorkunskap jobbade vidare med budget och beräkningsövningarna och till sist var det bild lektion, började måla en egen bild. sen slutade vi tjugo över två.
blev stanna kvar i arboga med louise tills thatia slutade vid fyra. spelade biljard och satt vid datan mest. tog kvart över fyra bussen till köping, där heidi mötte oss på stan. blev direkt och fika lite, marcus kom även dit och efter vi fikat blev de på stan ett tag träffade på sofia och lina, blev prata med dom ett tag. och sen drog vi oss mot bååten, och runt sex blev det dansträning, gjorde klart dansen så nu är det bara och träna på de så vi kan de bra till uppvisningarna som är framöver. efter det blev de skjussa hem thatia och sen hem och duscha, nu sitter jag här och väntar på att ebba har tränat klart så jag kan ringa henne. imorn kommer hon äntligen hit, känns som de var en evighet sen. nej nu ska jag sluta skriva, skriver mer imorn! pussen

J

i cant forget you

hej alla bloggläsare!
idag var det ännu en skoldag. började tjugo i nio med turism då vi fortsatte jobba med uppgifterna inför provet. sen var det näthandel jobbade med distansavtalslagen och sen var det företagsekonomi då vi började med budget och grejer. sen var det lunch och efter det var det idrott, visade upp våran dans och sen slutade vi. hade två inställda lektioner så slutade halv ett istället för tjugo i fyra, de gillar vi! blev stanna kvar i arboga till tre oså tog vi tre bussen hem, drog hem till thatia direkt, där vi mötte bästavän. lagade mat och åt lite först, sen tog bästavän tre hål i mitt högra öra. men de sista blev inte riktigt bra men dom andra blev det. så är på god väg nu med dom :) sen blev det plugga matte med thatia, gick sådär. börjar bli svårt nu. får se om vi gör provet nu eller på omprovstiden. efter det blev de sitta och prata ett tag innan jag skulle hem. nu sitter jag här har precis duschat, ska snart fixa håret sen blir det sängen med matteboken. imorn är det onsdag vilket innebär en dag närmare torsdag! nu ska jag kolla vidare sen ta tag i håret, puss!

J

grattis bästa kusin!

hej på er!
idag var det måndag igen vilket innebär skola igen, kände att jag inte var utvilad efter den här helgen, men som tur är så är det lov snart iallafall! började runt tio med företagsekonomi fick tillbaka provet och de gick kanon vilket jag aldrig trodde, sen fick vi sluta tidigare. sen var det lunch och då blev de kolla spanskaprovet och fick som tur var godkänt trodde jag aldrig och efter det svenska gjorde uppgifter, sen var det språk men drog på extra matten istället för att jag skulle kolla upp grejer till provet. sen var marknadsföringen och matten inställda. så slutade efter matten. blev vänta med farija till tre bussen och så blev det dra till stan. mötte heidi på stan och så blev de till hemköp en snabbis köpa lite grejer, sen vidare hem till henne och äta. och sen runt fyra blev de ner en sväng på stan och sen tillbaka till henne så fixade jag mig lite. sen blev det gå över till bror, och runt sex drog vi till kusinerna i hallsta, eftersom bästa amanda fyller idag. träffade paulina och massa folk där. trevligt!
kom hem för ett tag sen, nu blir det en dusch sen sängen och film. tre skoldagar kvar till lov, behöver verkligen lov nu! skriver mer imorn, puss!


grattis bästa amanda, 17 bast nu! hittade en lite söt gamal bild hehe!

J

söndag

hej på er!
blev en tidig kväll för min del igår, var helt slut efter göteborg resan.
imorse vaknade jag tolv av ett sms, inte kul alls! hade kunnat sova hela dagen om det var så.
men slängde iväg ett sms till louise och hon var vaken, så blev upp fort och fixa sig sen runt ett
drog jag iväg till henne. tog de mest lungt, prata osv. och runt halv fem gick vi hem till bästavän och thatia.
så blev det umgås med dom. senare blev det hem och prata med ebba, hon kommer troligen på torsdag
vilket jag ser framemot, saknar henne! nu ska jag ta tag i massa grejer jag inte orkat göra.
sen blir det sängen och en film. skola imorn, inte taggad alls men bara fyra dagar kvar till lov, och de gillar vi!
skriver mer imorn, och bilderna från göteborg kommer snart när jag orkar lägga in dom. pusss

J

göteborg var great!

hej på er!
har varit lite dåligt uppdatering dom senaste dagarna men har inte hunnit med datorn.
igår blev det till skolan som vanligt, dagen gick ganska så fort och fredagar känns alltid sköna när man vet
att det snart är helg. började med datorkunskap på morgonen då vi antecknade och började med exel (stavning)
sen var det näthandel då vi fortsatte jobba med uppgifter. efter det var de musik då vi spelade i grupper. och efter det var det lunch, sedan engelska och svenska. sen slutade vi runt halv två då blev det jobba lite med turism uppgiften med farija och så tog vi tre bussen. gick hem med thatia till henne, så blev det träna på dansen, laga mat och hjälpa henne och packa. sen kom louise över runt fem och så blev det till etuna med dom, till tuna park och kolla lite. efter det blev de till gårn ett tag och senare på kvällen blev det bara umgås med henne!

imorse blev det upp tidigt, strax före sex mötte vi farija och heidi vid högskolecentrum eller vad de heter i arboga där vi skulle samlas. och kl sex åkte vi från arboga mot göteborg. kunde inte sova något påvägen dit eftersom alla skulle redovisa i mikrofon om en stad påvägen dit. när vi började närma oss göteborg var det min tur, gick helt okej.
var framme i göteborg runt tio och då blev det direkt in på turistmässan. gick runt där hela dagen, och plockade åt oss lite grejer och kollade på alla olika resmål som fanns där. runt tolv gick vi på ett seminarie som handlade om privata resebyråer (stavning) där vi satt och lyssnade ett bra tag. och efter det skulle vi försöka leta på donken men de tog sig lite tid men till slut efter att vi skämt ut oss lite så hitta vi de. drog och käka och sen blev det tbx till mässan. och runt halv fyra blev det tillbaka till bussen och så blev det åka hemmåt igen. blev en lyckad resa!
mycket bilder, kommer ut några här eller på fb imorn! så håll utkik! nu på kvällen har jag bara tagit de lungt, blir nog en tidigt kväll ikväll, är hur trött som hellst. och imorn blire umgås med louise. hörs imorn!

J

take me back

hejsan!
idag blev det till skolan som vanligt, började med matte direkt på morgonen fick papper till provet jag ska ha nästa vecka. trodde jag skulle få en pluggfri vecka innan lovet, men nej! sen var det praktisk marknadsföring med hade klassråd istället för att vi inte hade de i tisdags, pratade om göteborgresan och lite annat. sen var det datorkunskap fortsatte skriva om nätverk. sen var det lunch och efter det turism pratade om lördagen och sen jobbade vidare med uppgifterna, sen var det spanska blev indelade i grupper gjorde några uppgifter och sen spelade spel, och efter det precis när vi skulle ha provet gick branlarmet överlycklig klass, men missade ändå inte provet. blev gör provet iallafall sen sluta vi, vet inte hur det gick riktigt de visar sig! tog tre bussen till valskog gick hem med thatia och så blev de umgås med hon och bästavän! och sen blev de hem och bara tare lungt. inte gjort någor speciellt sen jag kom hem, ska snart lägga mig framför teven och chansar på att jag kommer slockna direkt. inte okej att vara såhär trött, och blir ingen sovmorgon på lördag heller, men hoppas på en rolig resa iaf så de är värt! nej nu ska jag sluta skriva, uppdaterar imorn puss!

bror ringde även från sälen, inte ett dugg avis på han och sofie som är där, vi har varit där i hur många år som hellst, så känns verkligen surt! men bara ett år kvar tills de är dags då!

J

all i wanted was you

hej på er!
idag blev det till skolan, började tjugo i nio med näthandel började med någon ny uppgift sen var det matte fick tillbaka provet som gick åt helvete. sen var det engelska då vi bara fortsatte jobba med häftet. sen var det våran långa onsdags lunch, och efter det datorkunskap. fick sluta tidigare från den så vi hann med ett bussen eftersom våran bild var inställd. så var i valskog hos thatia runt tio över. skönt! vilade och prata lite först, sen förhörde hon mig på företagsekonomin, sen blev det laga mat och de blev rätt lyckat för att vara vi. mycket skratt! och runt fem drog vi ut och träffa louise, marcus och holst ett tag. sen blev det till louise och fortsätta plugga och kolla lite danskläder. sen runt halv sju drog vi hem till thatia igen, där bästavän var. blev prata med henne ett tag sen blev de massa bus med tjejerna. kom hem runt åtta och nu sitter jag här har precis duschat. ska snart lägga mig med företagsekonomi böckerna, hoppas på att provet går bra imorn bara. skriver mer imorn, pussen!

J

it doesn't even matter how hard i try

hej på er!
idag blev det till skolan igen, kom till skolan som vanligt. då fem från våran klass var där, hade tydligen sovmorgon men det visst vi inte om eller hon sa inte så igår men iallafall. började halv tio med näthandel då vi argumenterade om lagar inom fildelning efter de var det företagsekonomi gick igenom de sista inför provet, men fattar fortfarande ingeting! sen var det lunch och efter det var de idrott, fick träna på dansen ett tag sen var det nå andra dansövningar som var mindre kul, typ saker vi gjorde på lågstadiet osv haha! sen var det bransch och produktkunskap sista lektionen då vi skrev om produkten vi ska redovisa. sen slutade vi tio över två istället för tjugo i fyra för att SPEC blev inställt. tog tio i tre bussen till valskog och gick hem till louise, blev kolla baffy ett tag, äta och bara tare lungt. och runt halv sex drog vi in till stan så blev de plugga och kolla hennes träning. drog till gårn direkt efter hon duschat och så blev de vara där ett tag och sen hem och duscha, och nu sitter jag här. ska lägga mig och plugga företagsekonomi nu, och försöka fatta något. skriver imorn! puss

J

redan måndag igen.

hej på er!
idag blev det till skolan, tog vanliga bussen så var i arboga strax innan halv. blev umgås med heidi och thatia eftersom thatias bild var inställd, tills vi började runt tio. då blev de företagsekonomilektion gick igenom saker till provet, och de börjar bli riktigt svårt nu. hoppas bara man klarar provet på torsdag. sen var det lunch och efter det var det svenska, började med satsdelar sånt jag verkligen hatar men skönt och ha gramatiken gjord sen. efter de var det igentligen marknadsföring med bytte lektion så hade turism, gjorde klart uppgiften inför göteborg och sen var det matteprov sista lektionen fick börja tidigare eftersom vi fick sluta när vi var klara med uppgiften i turism. gjorde matteprovet inte de lättaste, så får se om man klarar de eller inte, fick även reda på att jag klarade omprovet glad tjej, haha! sprang till station när thatia och heidi var klara, hann precis med tåget 15.21. så blev de in till köping, gick från station och när vi var framme på stan blev de en fika och efter de kollade vi runt lite och sen blev det till bååten ett tag innan de var dags för dans. bella kom tidigare så blev en och en halvtimmes träning istället för en. hann riktigt långt på dansen och mycket skratt blev de, tummen upp! skjussade hem thatia efter dansen, och sen blev det hem och duscha och nu har jag precis duschat. ska snart lägga mig i sängen med företagsekonomi böckerna och försöka förstå mig på beräkningarna. sen blir det tv eller någon film innan det blir sova. skriver mer imorn, ha de!

my heart beats for you

J

in my head, i see you all over me

hej på er!
var ett tag sen jag skrev men har varken haft ork eller tid att skriva.
proven i veckan gick mindre bra, blev mycket plugg så hann inte uppdatering.
i fredags blev det till skolan, hade inställd svenska så slutade halv ett blev hem med ett
bussen till louise direkt. vilade där ett tag medans hon städade, var grymt trött. sen blev det
spela wii och träna på dansen, gick riktigt bra! sen runt sex drog vi till gårn och var där tills ebba
kom då blev de dra och äta med henne,louise och philip. efter de blev det till gårn ett tag och sen
runt nio blev det hem till louise med hon och ebba. spelade lite wii och tränade på dansen igen, och
sen blev de bara softa hos henne och runt elva blev de dra hem, blev film och lite prat i telefon på natten.
igår skulle vi upp i tid hade vi tänkt men ingen av oss vaknade av klockan, så vaknade av ett sms halv två.
så blev bara softa tills på kvällen då kusinerna från örebro kom över, efter det blev det film och lite härg!
idag vaknade vi runt elva, blev kolla the girl next door och säg att du älskar mig, två hemska filmer, men klart
sevärda! efter det blev de bara tare lungt, och så skulle ebba hjälpa mig med matten men de gick inge vidare
så vi sket i det. och nu har hon åkt hem för ett tag sen, och nu är bror här så ska gå ner och vara lite social.
sen blir det försöka förstå sig på matten, prov imorn inte okej! skriver kanske mer senare, annars så blir imorn.
puss!

J

shut it down

hej på er!
idag blev det till skolan som vanligt, började kvart i nio i aulan då det var årskursvisning med rektorn. var där till halv tio ungefär och då blev de matte lektion, repetera inför mitt prov som jag har imorn och de vi har på måndag. sen var det engelska då vi fortsatte med arbetet. sen var det lunch i en och en halv timme. fick börja datorkunskapen tidigare så vi fick sluta tidigare. gjorde klart powerpoint övningarna så nu är jag klar med det. slutade runt ett och då blev de stanna i arboga med farija och göra klart försäljning & service inlämningsuppgiften som ska vara klar imorn. tog tre bussen hem, och nu har jag kommit hem för ett tag sen. skulle igentligen bara packat sen åkt till mina babes, men thatia blev magsjuk så blev inget. ska snart ta tag i pluggandet, två prov imorn. spanska och matte, fattar ingeting så kanske dags att ta tag i det. min kväll kommer bestå av plugg så blir ingen dans för min del! :( skriver mer senare eller så hörs vi imorn! pusss

J

onsdag

halloj!
idag blev det en ritkigt skön dag i skolan. började med turism då vi bara gick igenom grejer inför göteborg resan som är om ungefär två veckor. fick veta vad vi ska prata om i bussen, fick alingsås. sen var det fritt arbete fram till lunch och då vi skulle leta fakta om våran ''stad''. satt ett bra tag, men hittade nästan ingenting om de stället jag fick. efter lunch var det idrott då vi tränade på dansen som vi ska visa upp för klassen nästa vecka. efter de sluta vi, och då blev de vara kvar i arboga ett bra tag, tills bussen gick tio i tre. drog hem med louise, och så blev det plugga matte hemma hos henne. senare drog vi ner till gymmet och så blev de förhöra henne på historian. sen drog vi till gårn och var där ett tag, träffade lite människor där och sen blev det hem. nu sitter jag här har precis duschat. så nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på hög musik och börja med spanskapluggandet. förstår verkligen ingeting så önska mig lycka till tack! imorn blir det skolan och sen slagga hos mina babes! skriver mer imorn, puss

J

måndag

hej på er!
kom hem från dansen för ett tag sen. blev till stan direkt efter skolan med tjejerna, även louise följde med. drog och åt lite och så blev de dra till hemköp en sväng och senare till bååten innan det var dans med tjejerna! gick hyfsatt och vi fortsatte på dans idag.. nu blir det en dusch och sen består resten av kvällen av plugg, spanskaprov och matteprov denna vecka, wish me luck! hur komplicerat som hellst men det ska jag nog klara av, får hoppas det iallafall! :-) nu ska jag sluta skriva och hoppa in i duschen, hörs imorn! puss

and there's no sense in playing games when you've done all you can do

godmorgon!
tänkte skriva ett inlägg nu på morgonen, sitter i skolan och kollar runt lite har inget annat för mig.
börjar kl tio och har inget att göra för att thatia skulle iväg till doktorn så blev själv medans alla andra
har individuellt val. men de är bara en halvtimme kvar tills dom andra slutar. efter skolan drar jag och tjejerna till stan, så blire kolla lite där och sen är dans ikväll! skriver mer när jag kommit hem.

J


why do we always fight

hej på er!
var ett tag sen jag skrev, men har som sagt varit hos thatia och bästavän hela helgen!
drog till stan direkt efter skolan i fredags, drog och bowla direkt och thatia vann vilket hon säkert vill att jag ska skriva ut här! efter de drog vi till krillan där louise föräldrar var för att hon skulle hämta sitt kort, sen blev de till stan och kolla ut lite till första dansuppvisningen som är 17 april. sen tog vi fem bussen till valskog, drog hem till louise och spelade lite wii och tränade dansen. runt sju drog jag och thatia till henne och fixade lite mat och åt, sen blev de till gårn och var där ett tag sen till thatia igen och prata lite med bästavän, sen blev de en tripp till kungsör och förbi donken på vägen hem. senare när vi kom hem blev det en film och sen sova.

igår vaknade jag brevid thatia, låg och snacka ett tag sen blev det upp och så fixade vi lite mat, och sen blev de kolla en film med henne och bästavän, sen kom det några på besök till dom. och senare blev det en pratstund med bästavän och senare på kvällen drog vi ner till pizzerian och åt. sen drog vi över till louise, så blev de träna på dansen, umgås och kolla melodifestivalen. senare på kvällen blev de ut och härja lite i valskog, helt dött men vi gjorde de till något roligt, mycket skratt blev det! runt halv tolv drog jag,thatia och bästavän hem och kollade film, och så somnade vi runt två någon gång.

idag blev de sova ett bra tag, vaknade av att bästavän kom in och var riktigt pigg, så blev upp då och umgås med henne. sen vaknade thatia då blev de en film och sen blev de träna på dansen och bara ta de lungt. och runt sju drog jag hem, packade upp och nu sitter jag här. ska snart lägga in lite bilder på datorn från helgen. kanske dyker upp några här om jag orkar. senare ikväll blir det en bra film och försöka sova i tid!

tack för helgen tjejer, så glad att jag har er!
love you all

J

fredag och mys med tjejerna!

hej på er!
sitter i skolan och har precis slutat. hade bara två lektioner imorse, datorkunskap och näthandel.
sen var musiken inställd så blev en lång lunch och de gillar vi! efter lunch blev det engelska lektion och
sen svenska sista lektionen. tänkte skriva ett inlägg lite snabbt. vid tre drar iallafall jag och tjejerna in till stan och bowlar och sen blir de spendera resten av helgen med dom. skriver kanske någon gång under helgen annars så blir när jag kommit hem, puss!

J

elin bastar 17!



stort grattis till min älskade vän elin som fyller 17 idag!

J

memories never die

hej på er!
idag blev det till skolan som vanligt, första riktiga skoldagen efter lovet, och den gick riktigt snabbt :-)
började med matte på morgonen hade genomgång sen skulle vi göra några uppgifter och när vi var klara fick vi gå, fick även reda på att jag ska göra omprovet nästa torsdag plus att vi har prov på ekvationer måndagen efter, kunde dagen börjat värre? svar nej! blev på dåligt humör men gick över efter ett tag haha! sen var det praktisk marknadsföring fortsatte med vårat skyltfönster och de blev klart, lekte i paint men helt okej blev de! och i slutet av lektionen fick vi reda på provet i näthandel, gick riktigt bra! sen var det datorkunskap där vi fick tillbaka provet som också hade gått bra, skönt! sen började vi med powerpoint uppgifter och sen var det lunch. efter lunchen var det turism hade mest genomgång om göteborgresan som är om två veckor ungefär. sen var spanskan inställd så blev en håltimme aldrig fel de haha! och sista lektionen var det försäljning och service, fick ut uppgifter som vi började med, blev de istället för prov och de gillar vi! slutade halv tre och då blev de dra till station med tjejerna och ta tio i tre bussen hem. drog hem till louise och var med henne ett tag, sen skjussa andrea hem mig. så blev de prata med sofia ett tag, sen blev det plugga lite matte och nu sitter jag här, har precis duschat. ska snart börja med packningen, uppdaterar kanske senare! pusss

J

you make me confused

hej på er!
idag var det sista veckan på ''må-bra veckan'' så imorn börjar allvaret med långa dagar, med lektioner osv!
började halv tio imorse då det var frukost inne i matsalen, då malin kom och pratade om frukost, och efter det var de meditation/yoga riktigt skönt! höll på att somna. sen var det massage mycket skratt kan man säga! sen drog vi och åt snabbt och sen blev det kolla på när tjejerna från köping hade uppvisning, riktigt duktiga var dom! :-)
sen var det utvärdering av veckan och så kollade vi på ''stockholm live'' en timme ungefär och så fick vi sluta.
drog till station runt halv och tog tio i tre bussen till valskog, drog hem till apple och pluggade lite. sen blev det fixa i ordning lite mat och sen kollade vi på någon film. och runt halv sex drog vi till louise och spelade wii och grejer! kom hem för ett tag sen, så ska snart ta en dusch sen blir det lägga sig framför teven. skriver mer imorgon. ha det bra! pussen

J

it's up to you

hej på er!
idag var det skola igen och andra dagen på ''må-bra veckan''. började tjugo i nio med stresshantering, då johnny pratade om stress, han kom in i badbyxor och keps och så blev det lite skratt och sen fick vi även sova så gjorde det nästan! precis när jag höll på att somna så börjar min käre vän thatia flumma, tippat! haha sen blev det en promenad till statoil och utföra en uppgift! sen var det lunch och efter det så var det film resten av dagen i aulan, blev den vi röstat på white chicks, mycket skratt blev det även fast jag såg den för bara en vecka sedan! efter filmen fick vi sluta och då blev de vänta på bussen och så tog vi tre bussen till valskog, drog hem till thatia direkt. och så blev det laga lite nudlar och grejer som vanligt och sen vid fem drog vi till louise och så blev de vara med henne ett tag och sen drog vi till köping med henne, och kollade hennes träning! träffade även några gamla lagkompisar, alltid kul! louise försöker nämligen få mig och thatia att börja spela innebandy igen, får se hur det blir med den saken! efter hennes träning blev de hem till thatia och hämta min väska och sen vidare till fritidsgårn och vara där ett tag, och nu har jag kommit hem för ett tag sen. nu blir det kolla lite på matten, sen duscha och senare blir det en film! imorn är det sista dagen på ''må-bra veckan'' och så kommer dans tjejerna från köping och har dansuppvisning ihi! nej nu ska jag sluta skriva, skriver mer imorn!

J


chun rak kun puan rak ♥



J

må bra vecka

hej på er!
idag var det skola igen, skön start på veckan att alla hp har må bra vecka måndag-onsdag.
vilket innebär inga vanliga lektioner. hade team buildning från tio till tolv imorse sen var det en
timmes lunch och sen var det tipspromenad runt i arboga, och de gick ju såådär! fick sluta när
vi var klara, så slutade runt två. så blev de ta tre bussen till stan och så drog jag och tjejerna och fikade
och sen blev de runt på stan ett tag, och runt halv sex drog vi till bååten och var där tills dansen började.
sen var det dansträning, gick vell okej! blir ingen uppvisning för oss på vasa nu på onsdag utan de blir
vell vid ett senare tillfälle! kom hem från dansen för ett tag sen, blev duscha direkt och nu sitter jag här.
ska snart lägga mig framför teven och sen försöka ta tag i matten! skriver mer imorgon! ha det  :-)

J

hur ska man komma upp imorgon?

ja de är frågan. hur ska jag komma upp imorgon? vänt helt på dygnen nu på lovet, så kommer säkerligen inte kunna sova tidigt ikväll vilket leder till att jag kommer vara helt död imorn bitti när klockan ringer! nu blire iallafall ut en sväng sen blir det sängen resten av kvällen, teve och sen en bra film på det! håret blev inte riktigt som de skulle, men bättre iallafall! lite blåa nyanser som inte skulle bli, och sen är inte all utväxt borta men de värsta iallafall! skriver mer imorn, ha de bra!

J


julia goes black head

sitter med hårfärgen i nu, hoppas på att det blir bra resultat och att all ljus utväxt försvinner :-)
skulle som sagt börja färga tillbaka till min vanliga hårfärg de vill säga ljusbrun, men eftersom de
blev orange förra gången så ska jag fixa de hos frissan. så fick bli en mörk färgning innan jag har råd
och tid att fixa det. hoppas bara det inte blir blåa nyanser för nu ska det bara vara svart hårfärg.


J


how do you handle when you lose someone you love

hej på er!
kvällen igår blev lyckad, ebba kom hit så blev umgås med henne, familjen kom hem och åt här och så blev det kolla andra chansen! senare blev det mest filmkväll och lite galen heter som vanligt! somnade runt två. och imorse blev det upp runt halv elva och så började vi fixa oss och halv tolv kom andrea och hämta oss, så blev de till etuna med henne, först till stan och leta leggings som jag inte fick tag i varken örebro eller västerås. hittade inte exakt dom jag ville ha eftersom dom är slut överallt, men hittade några liknande så kom hem med ett par plysch leggings och ett par med knappar på sidorna. efter vi varit på stan blev de ut till tuna park och så åt vi där. och sen blev de förbi munktorp påvägen hem och hämta bror och så blev det hem hit. och nu har ebba åkt för ett tag sen. så nu ska jag äntligen sätta i min hårfärg som jag funderat på att färga länge men nu orkar jag inte med den ljusa utväxten längre, så lägger i en mörk färg alldeles snart! kommer kanske en bild efteråt om jag orkar.
senare ikväll blir det bara ta det lungt, börja fixa lite inför imorn då skolan börjar. nej nu ska jag sluta skriva och börja blanda färgen, skriver efter.latero!

J


ebba time!

om ett tag kommer ebba hit, så ska städa undan lite snabbt innan hon kommer. skriver senare ikväll eller
så hörs vi imorn!



J


vinterbilder a la robin


bjuder på några bilder från imorse, kommer kanske in nå fler sen
när jag fått dom från bror!

J

a word is just a word, til you mean what you say

hej på er!
imorse blev man upptvingat tidigt, och så blev de dra ut och åka längdskidor med storebror! gick ju som det gick, ett par antal vurpor i början men sen gick det bättre iallafall! åkte ett varv och kom hem runt halv tolv, så var ute och åkte en timme ungefär! när vi kom hem drog vi vidare till ''vallarna'' på sparken som vi jämt gjorde när vi var mindre, och så blev de fotta bror när han hoppa där! sjukt mycket snö var det där iallafall så fick endel bra bilder som kanske kommer ut här sen, dom flesta blev tagna med brors systemkamera så dom kommer när jag fixat min dator som ska rensas! nu kom jag in för ett tag sen, ska snart ta en varm dusch för mina tår är isbitar och sen fixa i ordning mig, och efter det blir det invänta ebba som ska komma hit så blir det umgås med henne resten av dagen, hon stannar även över natten. och ikväll kommer båda bröderna hem, så blir mat och melodifestivalen och lite sånt med dom iallafall sen får vi se vad jag och ebba hittar på efter de, kan bli en gaalen kväll! nej nu ska jag sluta skriva, och ta mig en dusch! skriver senare, latero!

J

this place is someone else and i need to find a way out

hej på er!
åkte som sagt in till louise, var hos henne ett tag och sen blev de dra till bussen runt strax före ett där vi träffade thatia,bästavän, hong,top och fon (stavning hehe). tog bussen till stan och drog till badet direkt. där det blev bad, bastu och bara softa med tjejerna! runt tre drog jag och louise upp,och så blev de till stan och inhandla lite powerking oså! sen tog vi tio i fyra bussen till valskog, och så blev de hem till henne och köra wii mycket skratt kan jag lova! och sen hämtade bror mig och nu sitter jag här och tänkte skriva lite. ska snart ta en dusch sen blir det en film! för imorn bitti blir det längdskidor med bror, haha undra hur det ska gå! hörs imorn! blev tyvärr inte så mycket bilder tagna idag, speciellt inte från badet men blev några under wii spelandet så bjuder på dom!



tack för dagen tjejer, saknat er!

J

femte mars

hej på er!
igår blev det en tidig kväll för mig del, gjorde inget speciellt blev några filmer och sen slocknade jag rätt tidigt tror jag redan somnat innan tio, vilket jag inte gjort på väldigt länge. kändes verkligen att jag och ebba bara sovit tre timmar natten innan! så imorse vaknade jag tidigt och kände mig riktigt utvilad, skönt! gick upp runt elva och satte mig vid datorn ett tag, sen blev de ut och ta lite kort eftersom solen skiner så tog lite fina vinter bilder, vilket jag inte gjort speciellt mycket nu i vinter! och nu har jag precis duschat, ska snart ta och äta lite och sen blir de till louise, och senare åker vi till stan med thatia, så blir det till badhuset och basta och bada lite. sen får vi se vad som händer efter det. ikväll ska iallafall jag stå för matlagningen, får se hur det slutar haha! skriver senare! ska lägga på ett kol nu och fixa mig, packa och äta innan halv för då drar jag till louise! hörs senare, ha en bra dag allihop!

J


try to forget this memories, but i miss you too much

hej på er!
ebba kom som sagt hit i tisdags därför jag inte uppdaterat speciellt mycket. i tisdag blev det filmkväll, kollade några favoriter och mycket skratt blev det! somnade hyfsatt tidigt för att vara hon och jag som brukar vara vakna hela nätterna,trots att jag nästan hade sovit hela dagen.
igår blev det bara softa på dagen, kollade lite filmer, prata, var ute en sväng och på kvällen var vi så trötta så vi la oss och sov några timmar på kvällen, och så vaknade vi runt nio och då blev de kycklingsallad från pizzerian och så blev det härg hela natten! somnade halv sex imorse och hade klockan på halv åtta för att vi skulle åka till västerås runt nio! men kom naturligtvis inte upp då så blev lite stressigt men till västerås kom vi iallafall! blev en hel dag där, lite shopping och sånt gillar vi! kom hem med två leggings, ett par skor och två tröjor så är nöjd! men de jag igentligen skulle köpt fanns självklart inte så är bara och leta vidare, någon som vet var man kan köpa plysch leggings (stavning), har kollat i nästintill alla butiker i västerås där jag skulle kunna tänka mig att dom har sånna men inte hittat. avslutade shoppingrundan med donken såklart. åkte från västerås runt tre och så blev de direkt till köping och till big inn för att kolla lindex och h&m och se om leggingsen fanns där, men nej så då gav jag upp. blev skjussa hem ebba efter de och nu har jag nyligen kommit hem. får se vad som händer ikväll, är helt slut. eftersom de bara blev tre timmarssömn så blir de troligen en tidig kväll ikväll. får se om jag drar till bästavän och thatia ett tag. uppdaterar senare eller imorn. nu ska jag städa undan lite iallafall. lateroo!

J

ny header

efter lite krångel så är den nya headern klar. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med texten
eftersom inte hela syns och lite fel med färgkombinationerna, men ska försöka fixa det så fort som möjligt!

J


when we get right I promise that we gonna live it up



blev lite bilder från senaste tiden, som jag inte hunnit lägga in. kommer kanske fler sen
nu blir det dusch och fixa till sig lite, sen drar jag in till valskog och vara där ett tag,
senare kommer ebba hit och stannar här några dagar, så kanske inte kommer bli
så jätte bra uppdatering dom närmaste dagarna, men vi hörs!
hade, latero!

J

in my head, i see you all over me

om de är någon låt jag aldrig tröttnar på så är det den

nu har jag precis städat undan lite, låg grejer på golvet så nu är det hyfsatt rent iallafall och så damsög jag av lite även fast jag gjorde igår så var det redan dammigt, förstår inte vad felet är,men nu är det gjort iallafall!
påbörjade garderoben men orkade inte mer ligger verkligen kläder slängda hit och dit, orkade inte ta tag i det, fixade tröjorna mer orkade jag inte så de får bli till helgen eller när jag orkar det haha! nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och kollar igenom gamla bilder! gud vad jag vill ha sommar nu, bruna ben, bada och sola hela dagarna. kollade precis igenom öland bilderna från i sommras, åh vad jag vill tillbaka dit! nej nu ska jag fortsätta skissen på en tatto jag började på igår, slänger kanske in en bild på den sen, om den blir bra..

 
satte ihop lite bilder från i sommras, glömmer aldrig sommaren 09 iallafall!


J


andra mars

vaknade tidigt imorse av ett sms, förstår mig faktiskt inte på endel människor som skickar sms hela tiden,
om man inte får svar förstår man inte att den personen inte är intresserad då, får meddelande från samma människor och svarar aldrig men ändå slutar dom inte, blir nästa irriterad haha! iallafall så var det ett sms '' någon social? '' som jag vaknade av, kunde inte somna om låg och vred på mig en timme ungefär så slog på en film och då slocknade jag direkt och sov två timmar till, härligt med lov då man inte behöver känna att man måste upp. iallafall vaknade för ett tag sen. huvudvärken är bättre nu, så bara hoppas de håller sig såhär! blir verkligen helt off när jag får riktigt huvudvärk som liknar migrän eller något sånt, inge vidare kul! så bara hoppas de inte blir bakslag nu när det är bättre!

idag ska jag städa klart, påbörjade städningen igår men hade ingen ork till att göra klart det så ska göra klart det
sen iallafall och försöka ta tag i garderoben som liknar ett helvete! ska rensa bort allt jag inte använder så då blir nog de ganska så tomt, men som tur är så blir det shopping på torsdag så då hoppas jag att jag hittar massa att fylla hyllorna med igen haha! sen ska jag försöka påbörja en ny header gjorde nämligen något så allt försvann haha, hur lyckas man? så får se om jag kan fixa det annars får jag be någon gör det! för såhär tråkigt kan de ju inte se ut haha! senare ikväll blir det troligen till valskog en sväng, förbi bästavän och farmor en snabbis innan ebba kommer hit! nej nu ska jag sätta fart, uppdaterar senare!

hade bra mina vänner!

J


I'll always miss a part of you

hej på er!
idag har det inte hänt mycket alls, sovit i stort sätt hela dagen, kollat några filmer och bara tagit det lungt eftersom jag inte mått riktigt bra! men efter mycket sömn så börjar huvudvärken släppa lite iallafall.
blev även damsuga nedervåningen och rummet nu på kvällen känner mig riktigt duktig haha, men efter det var jag trött igen så la mig ett tag och nu har jag precis duschat. sitter här och kollar igenom massa gamla bilder och videor, gud vad jag vill till sälen! inte något avis på kusinerna som är i österrike nu och bror som ska till sälen om några veckor. bara vänta till nästa år då! nej nu ska jag kolla vidare och sen blir det teven och filmer resten av kvällen, hade latero!



saknar mina snuttisar!

J

Trying to take one day at a time without thinking about you

godmorgon eller vad man ska kalla det!
vaknade tidigt av rasmus som sprang runt på övervåningen, men kunde som tur var somna om!
vaknade runt tolv, slog på en film och somnade yttligare än timme! nu sitter jag här och kollar runt lite och pratar lite med kusin som fått en liten tjej.huvudvärken är lite bättre idag men inte bra än, blir en lugn första dag på lovet så jag inte riskerar att bli värre, vill verkligen inte vara sjuk hela lovet! ska även försöka orka mig på att städa rummet lite grann också för imorgon kommer troligen ebba hit! men först blir det en film, uppdaterar senare,puss!

J


RSS 2.0